İçeriğe Yönlendir

An İtibariyle Ne Yapıyoruz ?

Okan Tansel

Recommended Posts

Misafir

bir de ikiz düşün :D

Yok abi ben bırak düşünmeyi , aklımın ucuna bile getirmek istemem . Allah sabır versin der , geçer otururum bir köşeye :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hala uyumayan, arada vıyaklayan ve cingöz cingöz etrafa bakan Mira'yı uyutmak için arabasına koydum, evde oda oda birlikte geziyoruz.

Bu gece evde, yarın da işte nöbetçiyim.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Yarin nobetten sonra da siz servis disi [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Yapacak bir şey yok . Konu evlat olunca nöbet bir ömür boyu oluyor , Allah size kolaylıklar versin , işiniz zor

Sizin bu telefonun sarjı hiç bitmiyor herhalde . 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Cumartesi gündüz uykuyla geçecek tahminen.  :yildizlar:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Yapacak bir şey yok . Konu evlat olunca nöbet bir ömür boyu oluyor , Allah size kolaylıklar versin , işiniz zor

Powerbankler, sarjlar yapisik yasiyorum [emoji23]

Cumartesi gündüz uykuyla geçecek tahminen. :yildizlar:

Mira uyutursa [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Amin sağolun. Öyle tabi. Evlat için herşey yapılır. 

Benim telefonun şarjı da hiç bitmez. Hanım bir gün camdan atacak ama bakalım ne zaman  :D

Powerbankler, sarjlar yapisik yasiyorum [emoji23]

Mira uyutursa [emoji23]

Gündüz pek sorun çıkarmıyor, gece formunda. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ankaradan geldim kahve içtim 1.5 saat çalıştım şimdi yatmaya yorgunum.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ufaklık uyudu :) yatağına alırken uyanmazsa ben de uyumaya çalışacağım. Şimdilik iyi geceler tüm dostlara. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Mesainin bitmesini bekliyoruz artık, bu arada dikkat ettim yaklaşık 3 saattir kimse forumda birşey yazmadı bu gece.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Mesainin bitmesini bekliyoruz artık, bu arada dikkat ettim yaklaşık 3 saattir kimse forumda birşey yazmadı bu gece.

Zaten moral yoktu, mac tuz biber oldu
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Günaydın, işe gidiyorum. Saat 6.30 da bile otobüslere metrobüslere binilmez durumda.. Bu şehirin kapısını biri kapatsın artık.

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Günaydın mesai bitimine dakikalar var ama saat hiç kımıldamaz mı yahu:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Günaydın, işe gidiyorum. Saat 6.30 da bile otobüslere metrobüslere binilmez durumda.. Bu şehirin kapısını biri kapatsın artık.

Burada kazandığımız parayı memleketimizde versinler, hemen giderim ben. 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Burada kazandığımız parayı memleketimizde versinler, hemen giderim ben.

Okul bitmeye yakın ne kadar şehir dışı iş ilanı var hepsine başvurucam. Zaten genelde fabrikalar, onlar da istanbul dışında. En azından Gebze, Kocaeli vs kaçıcam buradan artık. Çekilir dert değil.

Hem iş hem okul var, iş Anadolu yakasında, okul avrupada. Günde yaklaşık 4.5 saatim yollarda geçiyor. Km olarak en fazla 100 km git geller toplamda.. Hayatımızı harcıyoruz cidden yazık

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Okul bitmeye yakın ne kadar şehir dışı iş ilanı var hepsine başvurucam. Zaten genelde fabrikalar, onlar da istanbul dışında. En azından Gebze, Kocaeli vs kaçıcam buradan artık. Çekilir dert değil.

Hem iş hem okul var, iş Anadolu yakasında, okul avrupaya. Günde yaklaşık 4.5 saatim yollarda geçiyor. Km olarak en fazla 100 km git geller toplamda.. Hayatımızı harcıyoruz cidden yazık

Zorlu ne oldu ? 

İstanbul gerçekten her geçen gün daha fazla daralıyor. İnsanların hiçbirşeye tahammülü yok otobüslerde metroda. En ufak birşey de hemen kavga ortamı. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Zorlu ne oldu ?

İstanbul gerçekten her geçen gün daha fazla daralıyor. İnsanların hiçbirşeye tahammülü yok otobüslerde metroda. En ufak birşey de hemen kavga ortamı.

Zorludan ayrılalı 1 yıl falan oldu ya :) mağaza artık çekilmiyor, yine pc başında alarm izleme merkezi :) ama burası da sıkmaya başladı. Yol çok yoruyor, Avrupa yakasında birşeyler bulmam lazım
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Dur bir bismillah [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23] bu hafta cok uzun geldi bana tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Mangal varsa gelirim

Mangalsız toplantı olmaz bizde :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...