Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Erdal ile beraber gidip Fr siparişi verdikHayırlı olsun ne renk ? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Trt1 de öfke diye bir film var ne izlesem diyenlere.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun ne renk ?Apollo tabiki 3 Eylül 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Apollo tabikiOo sana attığım apollo gibi yaparsın [emoji48] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Oo sana attığım apollo gibi yaparsın [emoji48]Artık biseyler yapacağuk tabi [emoji1] Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Erdal ile beraber gidip Fr siparişi verdikGeri sayım ve heyecanlı bekleyiş başladı. [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 İşten yeni geldim, arıza vardı. Toplantıya çok çok yakin olmama rağmen katılamadım Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 İşten yeni geldim, arıza vardı. Toplantıya çok çok yakin olmama rağmen katılamadım Suan bir işim yok[emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Geri sayım ve heyecanlı bekleyiş başladı. [emoji4]Baklavaların siparisini de vereyim bari [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 nası bi işyeri olm orası yeni işe girdin daha kim izin verdi bakim sana orda isim ver bana Bizde böyle [emoji14] Geçen hafta bodrumda kaldığım otelde ilk kez esnek çıkış ile karşılaştım. Odayı 12'ye kadar boşalttık ama 12:30'da öğle yemeğine kalabileceğimizi söylediler. Bizden bir iki gün önce çıkış yapanlar da aynı şekilde öğle yemeklerini yiyip otelden ayrıldılar. Müşteri memnuniyeti açısından güzel bir yaklaşım.Abi bizde istesek geceye kadar bile kalma şansı vardı. Odayı 12.30 gibi teslim ettik. Zaten planladığımız saatler olduğu için 15-16 ya kadar oteldeydik, tüm imkanlar aynı şekilde takıldık Erdal ile beraber gidip Fr siparişi verdikHadi gözünüz aydın abi aylardır konusu yapıldı artık teslim aldıktan sonra bolca tatlıya boğulmamız lazım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Hadi gözünüz aydın abi aylardır konusu yapıldı artık teslim aldıktan sonra bolca tatlıya boğulmamız lazım Sağolasın Ozanım hele bi senin arabanın tatlısını yiyelim beğenirsem bende aynı yerden alırım tatlıları Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sağolasın Ozanım hele bi senin arabanın tatlısını yiyelim beğenirsem bende aynı yerden alırım tatlıları doğuş vurdu gol oldu.... goooolllllllllllllllllllllllllllllllll Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sağolasın Ozanım hele bi senin arabanın tatlısını yiyelim beğenirsem bende aynı yerden alırım tatlıları gezmeler bitse bi organize yapıcam tatlı için Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 doğuş vurdu gol oldu.... goooolllllllllllllllllllllllllllllllll tatlısını yemediğimiz başka arkadaşlarda var hatta abi şimdi burada isim verip rencide etmek istemiyorum Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 O zaman araba tatlıları diye bi organizasyon yapmak lazım. Son 1 senede çok fena sirkülasyon oldu. ☺ Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 gezmeler bitse bi organize yapıcam tatlı için göriciiizzzz O zaman araba tatlıları diye bi organizasyon yapmak lazım. Son 1 senede çok fena sirkülasyon oldu. ☺ heh o arkadaşda geldi işte Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 An itibari ile olmasa da, hafta sonunu oğluma kartondan ev yaparak geçirdik. Çok mutlu oldu. Az daha okuyaydım mühendis olacakmışım bende. Onu anladım. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 O zaman araba tatlıları diye bi organizasyon yapmak lazım. Son 1 senede çok fena sirkülasyon oldu. ☺ göriciiizzzz heh o arkadaşda geldi işte toplu tatlı yeme merasimi yapalım daha iyi olur. Şeker komasına gireriz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 toplu tatlı yeme merasimi yapalım daha iyi olur. Şeker komasına gireriz ben şekere karşı olduğum için hepinize birer tane tam tahıllı ekmekten sandviç alacağım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 ben şekere karşı olduğum için hepinize birer tane tam tahıllı ekmekten sandviç alacağım aa ne tesadüf ben de sağlıklı beslenme bizim işimiz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 An itibari ile olmasa da, hafta sonunu oğluma kartondan ev yaparak geçirdik. Çok mutlu oldu. Az daha okuyaydım mühendis olacakmışım bende. Onu anladım. olmuşsun sen okumana gerek yok. en güzel uğraşı ne mutlu olmuştur şimdi o evin içinde. yalnız çıtayı bu kadar yükseltme sonra beklentiler çok artıyor. uyarmadı deme sonra. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 olmuşsun sen okumana gerek yok. en güzel uğraşı ne mutlu olmuştur şimdi o evin içinde. yalnız çıtayı bu kadar yükseltme sonra beklentiler çok artıyor. uyarmadı deme sonra. Araya kat atıp dubleks yapma fikrim var. Neredeyse ben bile ayağa kalkabiliyorum içinde.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 tatlısını yemediğimiz başka arkadaşlarda var hatta abi şimdi burada isim verip rencide etmek istemiyorum O zaman araba tatlıları diye bi organizasyon yapmak lazım. Son 1 senede çok fena sirkülasyon oldu. ☺ tamam tamam beni de ekleyin listeye toplanıp güzel bir etkinlik yapalım tatlı komasına dalalım hep beraber. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 tamam tamam beni de ekleyin listeye toplanıp güzel bir etkinlik yapalım tatlı komasına dalalım hep beraber. ayıptır söylemesi ben teeee ay sonuna kadar tatilde olacağum içunn artık geldikten sonra yaparız Yorum bağlantısı
Recommended Posts