Serkan Turan 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar yeğenimize.. Eyvallah kardeşim sağolasın Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Henüz seyredemedim.. İş yerinde yassak. Ama tahmin edebiliyorum. Omzu çıkmadıysa sorun yok. Abıoo ole iş yerimi olur bizim patron herşeye izin veriyo [emoji23] çıkmadı çıkmadı ama bomba bi video var onu atmamış daha [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Abıoo ole iş yerimi olur bizim patron herşeye izin veriyo [emoji23] çıkmadı çıkmadı ama bomba bi video var onu atmamış daha [emoji5] O video uzun olacaktı ki, yıkılırdı ortalık Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 O video uzun olacaktı ki, yıkılırdı ortalık Daha benim yere kendimi attığım filan tam görülmüyo [emoji23] Yorum bağlantısı
Serkan Turan 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Mesai ücreti almasakta mesaiye devam Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Murat SAĞDAŞ'ın daha önceden yapmış olduğu cam işleme çalışmasını çok beğemiştim.Bugün gerekli malzeme olan cam rayını deneme amaçlı temin ettim.Evde camda vardı.led olarak rgb şerit led kullandım.sonuç hoşuma gitti.ilerleyen zamanda daha detaylı çalışmalar yapacağım. 6 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Daha önce tayinler açıklanmış ve Aydında görevimize devam edeceğimiz belli olmuştu ama malum son ihraçlardan sonra tekrar il dışı atamaya tabi olma durumu ortaya çıktı. Taşınmak, şehir değiştirmek, düzenimizin bozulmasını istemiyoruz ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Haliyle uyku tutmuyor. 3 Eylül 2016 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 An itibariyle otellerin 12 de boşaltma kuralı sebebiyle zorla da olsa kalktım akşama doğru da istikamet Eskişehir Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 An itibariyle otellerin 12 de boşaltma kuralı sebebiyle zorla da olsa kalktım akşama doğru da istikamet Eskişehir sen öyle paylaşımlar yapmaya devam et yok istanbulda trafikmi var, yok tatile gidemiyormusunuz falan elbet döneceksin buralara Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 sen öyle paylaşımlar yapmaya devam et yok istanbulda trafikmi var, yok tatile gidemiyormusunuz falan elbet döneceksin buralara Evet maalesef acı son [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Evet maalesef acı son [emoji14] bak adama 2 defa aynı mesajı yazdırır işte bu piskoloji az dur sen intikamım acı olacak Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 bak adama 2 defa aynı mesajı yazdırır işte bu piskoloji az dur sen intikamım acı olacak Buralarda huzur var, baz istasyonu az, ondan dolayı biraz zor çekiyor Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Buralarda huzur var, baz istasyonu az, ondan dolayı biraz zor çekiyor Assan fabrikasında da huzur var Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Assan fabrikasında da huzur var Assan 'da huzur var da yolu sıkıntılı biraz [emoji14] yoksa çalışma alanımızda masa tenisi, playstation vs herşeyimiz var Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Assan 'da huzur var da yolu sıkıntılı biraz [emoji14] yoksa çalışma alanımızda masa tenisi, playstation vs herşeyimiz var nası bi işyeri olm orası yeni işe girdin daha kim izin verdi bakim sana orda isim ver bana Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Bakim 3 Eylül 2016 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Gel laAbi isim var 6gibi dugine gececem bide Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 An itibariyle otellerin 12 de boşaltma kuralı sebebiyle zorla da olsa kalktım akşama doğru da istikamet Eskişehir Geçen hafta bodrumda kaldığım otelde ilk kez esnek çıkış ile karşılaştım. Odayı 12'ye kadar boşalttık ama 12:30'da öğle yemeğine kalabileceğimizi söylediler. Bizden bir iki gün önce çıkış yapanlar da aynı şekilde öğle yemeklerini yiyip otelden ayrıldılar. Müşteri memnuniyeti açısından güzel bir yaklaşım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts