Arda Bülent Güzel 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 atamın huzurundayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 5 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 2 haftadır aynı fotoyu atıp duruyon. Yemezler. Sucukların rengi olmamış. Söyle değiştirsinler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 (düzenlendi) Öylemi [emoji3] itinayla adam haklanir 2 haftadır aynı fotoyu atıp duruyon. Yemezler. [emoji14] Sucukların rengi olmamış. Söyle değiştirsinler. 3 Ekim 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Öylemi [emoji3] itinayla adam haklanirBırak Samet. Şöyle yanında canlı bir takvim eşliğinde çekersen inanırım. yoksa bunu yapmaya ne var? Binbir programla yapar gönderirim 5 sene önceki fotoyu bugün gibi sana. Al, foto etiketine bak sağ altta. 3 Temmuz. Detaylar bugün. Canım benim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Bırak Samet. Şöyle yanında canlı bir takvim eşliğinde çekersen inanırım. yoksa bunu yapmaya ne var? Binbir programla yapar gönderirim 5 sene önceki fotoyu bugün gibi sana. Al, foto etiketine bak sağ altta. 3 Temmuz. Detaylar bugün. Canım benim. ... Işim yok onla mi ugrasacam sende tarihi geri alıp çekersin bunu attığımı eski resimlerden ispatla sana ramsey marka ceket hediye edeyim [emoji41] ama ispatlayamaz isen ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 adam ya yemek masasında ya uçakta Havaalanı yolunda coşkun saray diye çok güzel bi mekan var kahvaltı için uğramadan gecemiyoruz abi. Hem uygun hem lezzetli o yüzden hep eski resimleri attığımı düşünüyorlar [emoji18] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Havaalanı yolunda coşkun saray diye çok güzel bi mekan var kahvaltı için uğramadan gecemiyoruz abi. Hem uygun hem lezzetli o yüzden hep eski resimleri attığımı düşünüyorlar [emoji18] kendisi de çekmiş işte ilk aldığı anda clio resimlerini atıp atıp duruyo bakma ona sen araba aslında kir pas içinde göstermiyo Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 An itibari ile olmasada dünden bir kare... [emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250] adamsınız Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 adam ya yemek masasında ya uçakta Aha yine aynı uçak. Hep fake bunlar. 1 defa uçağa binmiş, 1 defada sucuk yemiş kahvaltıda. Resimler ile oynayıp oynayıp koyuyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Aha yine aynı uçak. Hep fake bunlar. 1 defa uçağa binmiş, 1 defada sucuk yemiş kahvaltıda. Resimler ile oynayıp oynayıp koyuyor.. ya kardeşim adamın belki özel uçağı var ama burda ifşa etmek istemiyor nerden biliyosun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Işim yok onla mi ugrasacam sende tarihi geri alıp çekersin bunu attığımı eski resimlerden ispatla sana ramsey marka ceket hediye edeyim [emoji41] ama ispatlayamaz isen ? Kim napsın Remzi'nin ceketini? Daha elle tutulur bişey koy ortaya. İspat basit. Her ikisinde de sucuk var. ya kardeşim adamın belki özel uçağı var ama burda ifşa etmek istemiyor nerden biliyosun Burada özel uçağı olacak biri varsa o da benim. Koskoca sıfır Clio aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Burada özel uçağı olacak biri varsa o da benim. Koskoca sıfır Clio aldım. bi tur versene Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Kim napsın Remzi'nin ceketini? Daha elle tutulur bişey koy ortaya. İspat basit. Her ikisinde de sucuk var. Burada özel uçağı olacak biri varsa o da benim. Koskoca sıfır Clio aldım. Hahahahahahaha[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] remzinin ceket fiyatlarına bakıver hele Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hahahahahahaha[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] remzinin ceket fiyatlarına bakıver hele Ben senin alış fiyatına bakarım. Cebinden para çıkmalı. Yüklüce. Yoksa bende sana bi ton dökme demir göndereyim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Ben senin alış fiyatına bakarım. Cebinden para çıkmalı. Yüklüce. Yoksa bende sana bi ton dökme demir göndereyim. Cebimden alıcam tabi gidip bedava mı veriyorlar sanıyorsun bizlere Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Cebimden alıcam tabi gidip bedava mı veriyorlar sanıyorsun bizlere 56 beden, bilmem kaç drop. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 56 beden, bilmem kaç drop. 8 Dropsundur sen bu arada sana bedava demir gelıyorsa bana yolla siteye Garaj yaptırcam Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 adamsınız sağol doğuş abi Sanki konudaki bütün resimler an itibariyle çekilmiş gibi benim attığım fotoğraf kaldırılmış [emoji1360][emoji1360][emoji1376] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 56 beden, bilmem kaç drop. 56 Bidon okudum [emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ekim 2016 Yazar Paylaş 3 Ekim 2016 56 Bidon okudum [emoji23] Sürat kargo denen salakları bekliyorum .Adres tamam semt tamam.tel no .tamam.hatta şube doğru ama arkadaş ısrarla eski iş yeri adresini söylüyor. la dedim oku paketin üstünü aaa burası yazıyormuş dedi telefonda zırtoo 4 sokak arkamda inat ettim gidip almıyorum getirecekler o kadar huhaaaaaaaaaaa Yorum bağlantısı
Recommended Posts