Okan Tansel 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Nekadar Fransız kullansakta Ford beni sever beni onu [emoji4] Hastalığımdan dolayı dedim devlet baba bana bazı haklar veriyor bende kullanayım, erken emeklilik için hastaneye gittim beyin cerrahi bölümü için 5 Ekim 2016 tarihine randevu verdiler... Hadi benim beynimde çok şükür bir hastalık vs yok sadece prosedür gereği muayene edip rapor yazacaklar, peki hakikaten hasta olanlar ve 1 gün bile onlar için önemli olanlar ne yapacak? 5 Ekim nedir? Allah aşkına 6 ay sonraya beyin cerrahisine randevu mu verilir? Not : Sebebi beyin cerrahi doktoru haftada 1 gün geliyormuş, koskoca eğitim araştırma hastanesinde beyin cerrahi haftada 1 gün mü gelir?? Sorma kardeşim çoca ultrason tarihi verdiler 2 ay sonrasına çüşşşş dedim.yani böle saçmalık yok olamaz dünya vergi veriyoruz helali hoş olsunda koyun be kardeşim ekipman bu ne salak saçma şeylere döngü var adamı çileden çıkartıyorlar . 18 Nisan 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Sorma kardeşim çoca ultrason tarihi verdiler 2 ay sonrasına çüşşşş dedim.yani böle saçmalık yok olamaz dünya vergi veriyoruz helali hoş olsunda koyun be kardeşim ekipman bu ne salak saçma şeylere döngü var adamı çileden çıkartıyorlar . Sorma abi çok fena ne bu nufüs patlamasına artık hastane yetiyor, ne doktor, ne cihaz 18 Nisan 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Eren,bi üyemiz daha olmalı yanında cezamı verdin yoksa [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Eren,bi üyemiz daha olmalı yanında cezamı verdin yoksa [emoji23]Buyur abi [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bakışa bak ahahahahahaha [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Hastalığımdan dolayı dedim devlet baba bana bazı haklar veriyor bende kullanayım, erken emeklilik için hastaneye gittim beyin cerrahi bölümü için 5 Ekim 2016 tarihine randevu verdiler... Hadi benim beynimde çok şükür bir hastalık vs yok sadece prosedür gereği muayene edip rapor yazacaklar, peki hakikaten hasta olanlar ve 1 gün bile onlar için önemli olanlar ne yapacak? 5 Ekim nedir? Allah aşkına 6 ay sonraya beyin cerrahisine randevu mu verilir? Not : Sebebi beyin cerrahi doktoru haftada 1 gün geliyormuş, koskoca eğitim araştırma hastanesinde beyin cerrahi haftada 1 gün mü gelir?? Ben zamanında diş teli için sıra almıştım, daha sonra başka bi yerden yaptırma şansım oldu. Tedavi bitti (2.5 sene falan sürdü) üzerine çok daha fazla yıllar geçti, daha sonra posta geldi eve sıranız gelmiştir diye Lokman abimin arabayı elmliyorum Neler açıldı ben de bişeyler yapmıştım ama pek sonuç alamamıştık modifiyeli değil diye Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ben zamanında diş teli için sıra almıştım, daha sonra başka bi yerden yaptırma şansım oldu. Tedavi bitti (2.5 sene falan sürdü) üzerine çok daha fazla yıllar geçti, daha sonra posta geldi eve sıranız gelmiştir diye Neler açıldı ben de bişeyler yapmıştım ama pek sonuç alamamıştık modifiyeli değil diye Valla kardeşim mahvetmişsiniz arabayı [emoji12][emoji23] zor düzelttim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Valla kardeşim mahvetmişsiniz arabayı [emoji12][emoji23] zor düzelttim. sadece HEC modülüne erişiyordu normal kablo Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 sadece HEC modülüne erişiyordu normal kablo Benim konudaki herşeyi açtık kardeşim. Modifiyeliydi benim kablo. Ama önce rom seviyesini güncellemek gerekti. Yoksa eco mode çalışmıyordu Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Benim konudaki herşeyi açtık kardeşim. Modifiyeliydi benim kablo. Ama önce rom seviyesini güncellemek gerekti. Yoksa eco mode çalışmıyordu güncellemeyi nasıl yapıyoruz ? Fiesta'da ben oradaki kodları rastgele deneyerek anlık yakıt açmıştım. Ama 2006 modellerde "hemen yakıt" diye geçiyor, Eray'ın araba 2007 onda "anlık yakıt" yazıyor o da düzelir belki Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ellerine sağlık kardeşim,ne zaman buluşalım [emoji41] Benim konudaki herşeyi açtık kardeşim. Modifiyeliydi benim kablo. Ama önce rom seviyesini güncellemek gerekti. Yoksa eco mode çalışmıyordu Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ellerine sağlık kardeşim,ne zaman buluşalım [emoji41]Sağol abi [emoji1] bugün 3-4 saatlik kaçamak yapıp pendiğe kadar gelebildim. Yine fırsat bulursam gitmeden haber veririm Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Sağol abi [emoji1] bugün 3-4 saatlik kaçamak yapıp pendiğe kadar gelebildim. Yine fırsat bulursam gitmeden haber veririm Her türlü,bir Alo de yeter [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Her türlü,bir Alo de yeter [emoji8]İnşallah abi [emoji4] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Sorma abi çok fena ne bu nufüs patlamasına artık hastane yetiyor, ne doktor, ne cihaz Git özel hastaneye bilmem ne yap diyorlar işte. güncellemeyi nasıl yapıyoruz ? Fiesta'da ben oradaki kodları rastgele deneyerek anlık yakıt açmıştım. Ama 2006 modellerde "hemen yakıt" diye geçiyor, Eray'ın araba 2007 onda "anlık yakıt" yazıyor o da düzelir belki Benim arabada öğrendiniz la, boza boza. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Git özel hastaneye bilmem ne yap diyorlar işte. Benim arabada öğrendiniz la, boza boza. kamyon gibi ötüyordu Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) güncellemeyi nasıl yapıyoruz ? Fiesta'da ben oradaki kodları rastgele deneyerek anlık yakıt açmıştım. Ama 2006 modellerde "hemen yakıt" diye geçiyor, Eray'ın araba 2007 onda "anlık yakıt" yazıyor o da düzelir belki Kardeşim ip ucu bu konunun 14. Sayfa 279. Mesajının c bendinde [emoji1] bu mesaj olmasa bende kıvranıp dururdum http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239397-elm-327-kablosu-ile-focusta-ekstra-%C3%B6zellikleri-aktif-edilmesi/page-14 19 Nisan 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Olmazsa olmazımız plaka çerçevelerimiz tamam[emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Erol kardeşim ALLAH kaza bela vermesin .ve yinemi krom çerçeve cık olmamış işte olmamış işverinimin hintliklerine ayak uydurmaya çalışıyorum huhhaaaaa az kaldı patlıcam Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Erol kardeşim ALLAH kaza bela vermesin .ve yinemi krom çerçeve cık olmamış işte olmamış işverinimin hintliklerine ayak uydurmaya çalışıyorum huhhaaaaa az kaldı patlıcam Abi Malatya da arabanı herhangi bir servis kaportacı aksesuarcı vs... bir yere götür , arabayı teslim aldığında bakarsın nikelajı takmışlar,,,Burda adet: Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Plaka cafcaflı olmuş "Erölün Atı" Güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts