Emre Ünal2 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun abi.. Ciddi bir durum yoktur inşallah. Çok şükür yaramaz bir şey yok ama heyecan yaratıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Sen daha sıcak görmedin abi daha dur Klimayı zor tutuyorum Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım. doğuş geçmiş olsun. sen ki ömrünü spora, sağlıklı yaşama adamış bi insansın. sen de hastanelik olduysan biz ne yapak Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Adim gecmis sayin Mod [emoji23][emoji23][emoji23] hoşgeldin Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 hoşgeldin Hosbulduk Serhat, naber ?? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 doğuş geçmiş olsun. sen ki ömrünü spora, sağlıklı yaşama adamış bi insansın. sen de hastanelik olduysan biz ne yapak Sağol abi sorma valla spor falan işe yaramıyor her zaman Spora bir süre ara verdim şu tırsmam geçene kadar ) Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Cok gecmis olsun, insallah tekrar yasamazsiniz. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Kurabiyeye bakıyorum Hani bana? Hayirli Cumalar Beyler. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Cuma mesajları bitti, akşamki konumuza bakıp çay içiyor ve keyfini çıkarıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hani bana? Hayirli Cumalar Beyler. Gel hemen,çayda var Eyvallah. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 İşleri toparladık, forumda biraz gezineyim artık..Çay eşliğinde Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Gel hemen,çayda var Eyvallah. Geldim valla kurabiyeye hayir diyemem:) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 (düzenlendi) Hastaneden geldim yine Kalbimde birşey olmadığı kesinleşti ancak çekilen tomografide göğüs kemiğimde halk arasında iman tahtası denilen yerde çok fazla iltihap varmış ve kalp krizine benzer ağrıya bu iltihap neden oluyormuş, ilaç verdi eğer 10 güne kadar azalmazsa göğsüme direkt iğne yapacak doktorum 8 Nisan 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hastaneden geldim yine Kalbimde birşey olmadığı kesinleşti ancak çekilen tomografide göğüs kemiğimde halk arasında iman tahtası denilen yerde çok fazla iltihap varmış ve kalp krizine benzer ağrıya bu iltihap neden oluyormuş, ilaç verdi eğer 10 güne kadar azalmazsa göğsüme direkt iğne yapacak doktorum Geçmiş olsun abi.. Cuma günü ders olmayınca kahvaltı bu saatte oluyor artık [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Geçmiş olsun abi.. Cuma günü ders olmayınca kahvaltı bu saatte oluyor artık [emoji1] [emoji1] Sağol Sercan, valla kahvaltı da güzelmiş TV karşısında keyif yapacaksın gibi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hastaneden geldim yine Kalbimde birşey olmadığı kesinleşti ancak çekilen tomografide göğüs kemiğimde halk arasında iman tahtası denilen yerde çok fazla iltihap varmış ve kalp krizine benzer ağrıya bu iltihap neden oluyormuş, ilaç verdi eğer 10 güne kadar azalmazsa göğsüme direkt iğne yapacak doktorumGeçmiş olsun abi, acil şifalar Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Geçmiş olsun abi, acil şifalar Sağolasın kardeşim Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 An itibariyle ne yapıyorsunuz ? un cevabı hep aynı değil midir. -Forum dayım. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 (düzenlendi) Sağol Sercan, valla kahvaltı da güzelmiş TV karşısında keyif yapacaksın gibiTv karşısında keyfi düşünüyodum bende ama tv'yi açınca içim karardı, bilgisayarla idare ediyoz[emoji2] 8 Nisan 2016 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Akne ilacı yüzünden karaciğer enzimleri sapıtıyor maalesef, sabahları da kahvaltıda poğaça,börek yemek zorunda kaldığımdan trigliserid tavan yapmış. 4 katı kadar diyetisyen arkadaş görünce şok oldu, benim gibi bi adama diyet yazdı şuanda ara öğünüm olan 2 tane ceviz ve elmayı yiyorum Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hep FCTR virusu çözüm. Kerem,Sami,Hakan başta olmak üzere yemek resim ve yazıları yasaklansın. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hep FCTR virusu çözüm. Kerem,Sami,Hakan başta olmak üzere yemek resim ve yazıları yasaklansın. Yönetime bildir butonuna basarak bu isteğinizi iletebilirsiniz.. Sen asıl kuzu pöçükü yapınca gör abi.. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Yönetime bildir butonuna basarak bu isteğinizi iletebilirsiniz.. Sen asıl kuzu pöçükü yapınca gör abi.. Hımm, bildirdim ama uygulamayı Pöçükten sonra yapın dedim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hastaneden geldim yine Kalbimde birşey olmadığı kesinleşti ancak çekilen tomografide göğüs kemiğimde halk arasında iman tahtası denilen yerde çok fazla iltihap varmış ve kalp krizine benzer ağrıya bu iltihap neden oluyormuş, ilaç verdi eğer 10 güne kadar azalmazsa göğsüme direkt iğne yapacak doktorum Geçmiş olsun Doğuş, dikkat et kendine kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts