Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Tebrikler,üstüne su bile içtim [emoji23]İtina ile kapak yapılır dedin yani, helal olsun paşam [emoji1] Şimdi ben Kerem'e nasıl hak vermeyeyim :) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 İtina ile kapak yapılır dedin yani, helal olsun paşam [emoji1] Şimdi ben Kerem'e nasıl hak vermeyeyim :) [emoji23][emoji23][emoji23] Ağam,sen cansın ya..Emret yollim [emoji8] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 [emoji23][emoji23][emoji23] Ağam,sen cansın ya..Emret yollim [emoji8]Bi mukabele ciğerim, eksik olmayasın [emoji1] [emoji106] Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Servisteyim. Hergün İzmir-Manisa arası mekik dokumaya devam.. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 3 gün mecburi diyetten sonra sonunda yemek. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 3 gün mecburi diyetten sonra sonunda yemek. Tekrardan geçmiş olsun abicim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş. Tedbirli olman iyi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım. geçmiş olsun abi neden kaynaklanmış ? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım. Geçmiş olsun Doğuş. İyisin inşallah. Allah korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş. Tedbirli olman iyi. Abi tekrar geçmiş olsun,sesini duymak iyidi. Et yemekleri konusundan uzak duralım Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım. Kardeşim çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 3 gün mecburi diyetten sonra sonunda yemek. geçmiş olsun dedem Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Dün bütün günümü hastanede geçirdim 2 gece üst üste şiddetli göğüs ağrısı çektim kalp krizi geçiriyorum sandım neyseki kalbimde bir sıkıntı yokmuş rahatladım.çok geçmiş olsun doğuş Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş. Tedbirli olman iyi. Haşmet abi sana da geçmiş olsun geçmiş olsun Doğuş,nen varmış Sağol abi romatizmam var aynı zamanda onun değerleri uçmuş resmen ondan olmuş olabilir dedi kardioloji doktoru yarında kendi doktoruma gidiceğim geçmiş olsun abi neden kaynaklanmış ? Sağolasın Ozanım Geçmiş olsun Doğuş. İyisin inşallah. Allah korusun. İyiyim sağol Kerem ama dün ömrümden 10 sene gitti valla beklerken Abi tekrar geçmiş olsun,sesini duymak iyidi. Et yemekleri konusundan uzak duralım Kardeşim çok geçmiş olsun. Sağol abi çok geçmiş olsun doğuş Sağol Süleyman abi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun kardeşim, dikkat et kendine. Sağolasın kardeşim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun Doğuş cum Eğitime geldim, su çok güzel gelsenize [emoji16] Tapatalk 7 Nisan 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş cum Eğitime geldim, su çok güzel gelsenize [emoji16] Tapatalk keşkee biz de böyle eğitim görsekk... Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş cum Eğitime geldim, su çok güzel gelsenize [emoji16] Tapatalk Profiline bu resmi koy Koksal harika çıkmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Aynı olaydan dolayı babamı birçok kez hastaneye kaldırdık uzun süre ne olduğunu bulamadılar kalbin iyi deyip geri postaladı koskoca Ankara Gata her defasında sonra ortaya çıktı ki safra kesesinde taş varmış. Taş kanalın ağzına her geldiğinde kalp krizi gibi hissettiriyordu. Sonuç ne çıktı bilmiyorum ama oraya da bir baktır istersen... Geçmiş olsun Sağol Mert, aklımda olsun bu anlattıkların yarın doktoruma sorarım bunları da. Geçmiş olsun Doğuş cum Eğitime geldim, su çok güzel gelsenize [emoji16] Sağol Köksal, Nasıl bir eğitim o öyle Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Profiline bu resmi koy Koksal harika çıkmışsın.Teşekkürler abi, pc ye dönünce yapayımBi de bu var(molada çekeyim bol bol) mekan organize işler filminde cem yılmaz ın Çiftliği olan yer. Tapatalk Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geçmiş olsun Doğuş Bey. Safra kesesi taşı veya sindirim sisteminde iki sıkıntılar da yapar diye duymuştum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 (düzenlendi) Teşekkürler abi, pc ye dönünce yapayım Bi de bu var(molada çekeyim bol bol) mekan organize işler filminde cem yılmaz ın Çiftliği olan yer. Müslüm bey orda mı? Geçmiş olsun Doğuş Bey. Safra kesesi taşı veya sindirim sisteminde iki sıkıntılar da yapar diye duymuştum. Teşekkür ederim Emre bey 7 Nisan 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Teşekkürler abi, pc ye dönünce yapayım Bi de bu var(molada çekeyim bol bol) mekan organize işler filminde cem yılmaz ın Çiftliği olan yer. Tapatalk ata bindin mi abi Müslüm bey orda mı? müslüm denen biri varmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts