Ömer Türkşanlı 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Otelcilik abi Zor sektör gariban gelmez oralara, malum saatler[emoji16] [emoji16] [emoji16] Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Zor sektör gariban gelmez oralara, malum saatler[emoji16] [emoji16] [emoji16] Uğraşması ayrı dert çoğuyla. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 (düzenlendi) Kayfe içiyorum 23 Mart 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Onun kahve kupası olduğuna emin misin Kerem Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Onun kahve kupası olduğuna emin misin Kerem Masaj boncukları var üzerinde. Kahveyi içiyon, sonrada boynuna, omzuna bastırıyon bardağı. Marumiyetteyiz. Ne bulursak ondan içiyoz kayfeyi. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Masaj boncukları var üzerinde. Kahveyi içiyon, sonrada boynuna, omzuna bastırıyon bardağı. Marumiyetteyiz. Ne bulursak ondan içiyoz kayfeyi. İçine alçıpan koymuşsun ama gerçek süt yok o kahvede Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 İçine alçıpan koymuşsun ama gerçek süt yok o kahvede Ya bırak bu işleri.. Az önce o bardaktan acılı mexico tako çorbası içtim. Ondan kalma köpükler onlar. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Ya bırak bu işleri.. Az önce o bardaktan acılı mexico tako çorbası içtim. Ondan kalma köpükler onlar. O bardaktaki alçıpan ile bizim salonun tavanını kaplarım ben Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 O bardaktaki alçıpan ile bizim salonun tavanını kaplarım ben Arada bir fücuda alçıpan da lazım. Hep et hep et. olmuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Arada bir fücuda alçıpan da lazım. Hep et hep et. olmuyor. Etin üzerine sür sonra 180 derecede önceden ısıtılmış fırına ver Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Etin üzerine sür sonra 180 derecede önceden ısıtılmış fırına ver 180 derecede et pişmez. Kek poğça pişer. Bu iyiliği de kimse yapmaz. Not al bunları. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 180 derecede et pişmez. Kek poğça pişer. Bu iyiliği de kimse yapmaz. Not al bunları. Pişer olm, ama fazla pişer. Aahahahahaaaa... 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Ogrencilerimiz icin yaptigimiz dairenin bi duvarini komple raf yaptik oyuncaklar yerde duruyordu simdi bayaa alan acildi esyalar duzenli oldu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Pişer olm, ama fazla pişer. Aahahahahaaaa... Olmaz. Düşük ısıda pişirilen etlerde yoğun su kaybı olur. Et kurur, lezzetini ve fitaaminini kaybeder. Samandan farksızlaşır. Sende bunu yaz bir yere abi. İleride lazım olur. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Kerem Haklı yüksek ısıda dış kısmının mühürlenmesi lazım ki içinde suyu kalsın, lezzet katsın.. Aslında Kerem uygulamalı olarak bir gün bize göstersin nasıl pişirildiğini:=) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Kerem Haklı yüksek ısıda dış kısmının mühürlenmesi lazım ki içinde suyu kalsın, lezzet katsın.. Aslında Kerem uygulamalı olarak bir gün bize göstersin nasıl pişirildiğini:=) Etleri alın gelin. Her daim göstermeye hazırım.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bugün çarşamba. her hafta olduğu 5.sınıflar günü. Nöbetteyiz. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 180 derecede et pişmez. Kek poğça pişer. Bu iyiliği de kimse yapmaz. Not al bunları. Üzerine alçıpanı sürünce zaten et olmaktan çıkıp kek, poğça kıvamına gelecek zaten Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bizim sektörün maalesef böyle kötü bir yanı var, parası olan kral sanıyor kendini. Sami hafta da 1 seyehatim oluyor iş ile ilgili ve otelde konaklıyorum az çok görüyorum insanları memnun etmek zor zanaat ben asla hizmet sektöründe çalışamazdım sanırım Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Olmaz. Düşük ısıda pişirilen etlerde yoğun su kaybı olur. Et kurur, lezzetini ve fitaaminini kaybeder. Samandan farksızlaşır. Sende bunu yaz bir yere abi. İleride lazım olur. ; Kerem Haklı yüksek ısıda dış kısmının mühürlenmesi lazım ki içinde suyu kalsın, lezzet katsın.. Aslında Kerem uygulamalı olarak bir gün bize göstersin nasıl pişirildiğini:=) Biliyoz len olmlar. Yemek programlarını izleyen bi tek siz misiniz? Hah! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Biliyoz len olmlar. Yemek programlarını izleyen bi tek siz misiniz? Hah! Son zamanlarda taktığım program, Diners Drive İns And Dives Restaurants http://www.tvfoodmaps.com/show/Diners-Drive-Ins-Dives http://www.foodnetwork.com/shows/diners-drive-ins-and-dives.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts