Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Yine yaktım birşeyleri... Şaşırdık mı.... Yooo 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Ofisin balkon kapısı gıcırdıyordu ne zamandır onu söktük menteşelere WD40 sıktık bekliyoruz 17 Mart 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Harran'ın bir köyünde öğretmenim, anadilleri Arapça bense İngilizce öğretmeye çalışıyorum, Suriye/Tel Abyad'a 4 km, şu an ne mi yapıyorum, hergün olduğu gibi gine elektrik kesik zaten günde en az 10 saat kesik, telefon hattı olmadığı için internetimiz de yok mobil veriyle idare ediyoruz, su çektiğimiz bir kuyumuz var fakat şehre gidecek yolumuz neredeyse yok. Okuldan arta kalan zamanlarda forumda yeni bir başlık açılsın da okuyum diye bekliyorum, ve 7 aylık oğlumun fotoğrafına bakıyorum o da annesiyle, Şırnak / İdil'de eşim orada öğrtmen, yani yaşamaya çalışıyoruz, hayallerimiz de olmasa ölü sayılırız abilerim kardeşlerim, durum bundan ibaret...Değerli meslektaşım biraz daha iyi şartlarda yatılı bir okulda doğu görevi yapmış birisi olarak Allah yardımcınız olsun diyorum. Batının en güzel okullarında çalışıp hala bıdı bıdı yapan öğretmenleri düşündüğümde mutlaka herkesin bir doğu görevi yapması gerektiğini söylüyorum. Doğuda göreviniz bittiğinde batıdaki bir şehire gelirseniz malesef o şehrin de en kötü okullarından şehire giriş yapacaksınız. En yakında zamanda ailenizle aynı şehirde buluşmanızı diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Muhammed meslektaşıma cevap yazmaktan an itibariyle ne yazacağımı unutmuşum Raporluyum bu ara evdeyim, zaman geçmiyor. Fırsattan istifade bol bol kitap okuyorum. Haberlere bakıyorum inanılmaz can sıkıcı. Hiç olmadığı kadar fctr'yi takip ediyorum. Bu arada mesajlardaki "Düzenle" butonu neden çok kısa bir süre aktif kalıyor onu merak ediyorum. Bir iki imla hatası düzeltirdik belki Yorum bağlantısı
Akın Akman 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Muhammed meslektaşıma cevap yazmaktan an itibariyle ne yazacağımı unutmuşum Raporluyum bu ara evdeyim, zaman geçmiyor. Fırsattan istifade bol bol kitap okuyorum. Haberlere bakıyorum inanılmaz can sıkıcı. Hiç olmadığı kadar fctr'yi takip ediyorum. Bu arada mesajlardaki "Düzenle" butonu neden çok kısa bir süre aktif kalıyor onu merak ediyorum. Bir iki imla hatası düzeltirdik belki Aynı konuyu merak ediyorum şuan Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Aynı konuyu merak ediyorum şuan İlk mesajımda düzenle butonu hemen gitmişti. İkinci mesajımda bana inat hala aktif bekliyor :/ Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Aynı konuyu merak ediyorum şuan İlk mesajımda düzenle butonu hemen gitmişti. İkinci mesajımda bana inat hala aktif bekliyor :/ Daha önceden yaşadığımız tecrübelerden dolayı mesaj düzenleme kısmını kısa süreli aktif ediyoruz. Örneğin yapılan hakaretin sonradan silinmesi gibi.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Muhammed meslektaşıma cevap yazmaktan an itibariyle ne yazacağımı unutmuşum Raporluyum bu ara evdeyim, zaman geçmiyor. Fırsattan istifade bol bol kitap okuyorum. Haberlere bakıyorum inanılmaz can sıkıcı. Hiç olmadığı kadar fctr'yi takip ediyorum. Bu arada mesajlardaki "Düzenle" butonu neden çok kısa bir süre aktif kalıyor onu merak ediyorum. Bir iki imla hatası düzeltirdik belki 6 dakika Sonrası için kulüp üyesi olmak gerek.. Kulüp üyesi olmak için 1000 mesaj ve toplantıya katılmak gerek.. Çok katı gördüm kendimi.. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 6 dakika Sonrası için kulüp üyesi olmak gerek.. Kulüp üyesi olmak için 1000 mesaj ve toplantıya katılmak gerek.. Çok katı gördüm kendimi.. arkadaş biz senden haber bekliyoz sen forumlarda geziyon lacivertmiş,pöh Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 6 dakika Sonrası için kulüp üyesi olmak gerek.. Kulüp üyesi olmak için 1000 mesaj ve toplantıya katılmak gerek.. Çok katı gördüm kendimi.. an itibariyle aydınlandım teşekkürler Yorum bağlantısı
Akın Akman 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Daha önceden yaşadığımız tecrübelerden dolayı mesaj düzenleme kısmını kısa süreli aktif ediyoruz. Örneğin yapılan hakaretin sonradan silinmesi gibi.. Mantıklı bir gerekçesi varmış demek ki. Teşekkürler bilgilendirme için. 6 dakika Sonrası için kulüp üyesi olmak gerek.. Kulüp üyesi olmak için 1000 mesaj ve toplantıya katılmak gerek.. Çok katı gördüm kendimi.. Şunun şurasında 900 mesaj kalmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 arkadaş biz senden haber bekliyoz sen forumlarda geziyon lacivertmiş,pöh İşimizi de yaparız.. Geyiğimizi de Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Trt müzik de hey gidi günler programını izleyip yaşımın farkına varıyorum. Durum vahim [emoji16] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Sıkışmış yolda inatla geri gitmeyen surucuye kiziyorum [emoji35] 17 Mart 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Mantıklı bir gerekçesi varmış demek ki. Teşekkürler bilgilendirme için. Şunun şurasında 900 mesaj kalmış Artı büyük toplantılar Yorum bağlantısı
Akın Akman 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Artı büyük toplantılar Mangal varsa gelirim Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Haberleri dinliyorum. Dinlemeye cekiniyorum artik[emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Dinlemeye cekiniyorum artik[emoji16] Bilgi alışverişi iyidir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 ne yesek diye bakınıyoruz iş yerinde yahuuu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Anadolu yakasina-eve gitmek icin eminonunden deniz motoruna bindim,hareket etmesini bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Balık ve deniz mahsulleri yiyorum Begendili deniz mahsulleri Kalamar Güveç levrek kavurma [emoji41] Yorum bağlantısı
Recommended Posts