Ahmetcan Yiğit 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun Aydın, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 fırtınadan önceki sessizlik böyle oluyormuş demekki hayırlı olsun abim 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 her iki tarafada hayırlı olsun, kazasız belasız kullan Aydın, Fatihin sattığı araba ise ben kullanmıştım azıcık. Maşallah Teşekkür ederim Lokman abi. Sana bahsettiğim araçta komple macun çıktı Kısmet bu araca imiş.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayirli olsun. Dost alisverisi olunca, geriye problemlerle ugrasmak yerine keyfini surmek kaliyor. Saygilarimla. Teşekkürler, kesinlikle keyifli bir alışverişti.. Abi hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin Ahmetcan araba sorun çıkarırsa karışmam bak Hayırlı olsun Teşekkürler.. Aydın abi hayırlı olsun. Saol Zafercim.. Hayırlı olsun Aydın. Güzel araç Teşekkürler Servet abi, CX kadar olmasa da idare edicez artıkın.. Hayırlı olsun Aydın, güle güle kullan. Teşekkürler üstat.. fırtınadan önceki sessizlik böyle oluyormuş demekki hayırlı olsun abim :) Teşekkürler adaşım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Forumdan araç alıp, aynı aracı foruma satmak güzel bir duygu bilirim Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Forumdan araç alıp, aynı aracı foruma satmak güzel bir duygu bilirim Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim.. İki tarafın da içi rahat. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Hayırlısı olsun, güle güle kullanın Detaylı fotoğrafları bekleriz artık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Ben bu arabayı ne zaman almışım ne zaman satmışım çıkaramadım ama. Kahvaltı ve çay faslına katılmak lazım. Her iki tarafa da hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Rengi hariç çok severek bindiğim bir arabaydı. Aydın arkadasa gittiği için çok memnunum. Bu arabadan sonra şirket cliosuna binmek nasıl olacak ben de bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Ben bu arabayı ne zaman almışım ne zaman satmışım çıkaramadım ama. Kahvaltı ve çay faslına katılmak lazım. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Nasıl bir şey yapsak ki? İzmit toplanamaz Teşekkürler Fatih. Kısmet işte onca araba baktım böyle güzel insanlardan böyle güzel bir araç denk geldi en sonunda.. Rengi hariç çok severek bindiğim bir arabaydı. Aydın arkadasa gittiği için çok memnunum. Bu arabadan sonra şirket cliosuna binmek nasıl olacak ben de bilmiyorum. En güzel C-Max lar senin olacak inşallah İbrahim abi. Renge laf yok, Yakışıklı.. Hayırlısı olsun, güle güle kullanın Detaylı fotoğrafları bekleriz artık. Cumartesi kışlıklar çıkıp yazlık lastikler takılacak, bir de masaj yaptık mı yakışıklıya fotoğraflarız inşallah.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Hayırlı olsun Aydın abi.Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin.Foruma epeydir giremiyordum.Daha yeni gördüm... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Hayırlı olsun Aydın abi.Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin.Foruma epeydir giremiyordum.Daha yeni gördüm... Teşekkürler Mustafa hocam. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Aydın hayırlı olsun güzel günlerde kullan, kepirt_v2 olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Aydın hayırlı olsun güzel günlerde kullan, kepirt_v2 olmuş. Ayhan abi saolasın.. Teşekkürler.. Yakışıklı V2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 2 yakışıklı bir arada.Allah kaza bela göstermesin, maşallah diyelim. Son yakışıklı.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Hala yakisikli basindan gizleniyor sanirim. Artik fotografli yorumlarinin gelmesi gerek. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2016 Yazar Paylaş 18 Mart 2016 Hala yakisikli basindan gizleniyor sanirim. Artik fotografli yorumlarinin gelmesi gerek. Saygilarimla. Yarın hallidicez bakalım.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Hayırlı olsun aydın hocam. Tekeri düz bassın. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Hayırlı olsun aydın hocam. Tekeri düz bassın.Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 (düzenlendi) Bu gün kışlık takımlar çıkarılıp yazlık lastik takımları takıldı.Bir iki küçük sürtme dışında orijinal 17" jantlara iyi bakmış İbrahim abi.Güzel bir iç-dış temizlik yaptık. Sonradan yağmuru yedik ayrı konu..Ön kapı ve kelebek camlarını filmledik.İlk mesaja fotoğraflar eklendi.. 19 Mart 2016 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Anam plaka hemen değişmiş. Çok yakışıklı olmuş.Orijinal jantlar daha güzel duruyor. Güzel günlerde binersiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts