Furkan Avcı 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet abim, hayırlı olsun, yenge sağlıkla kullansın inşallah. Bu arada Eskişehir'de D plakayı dolmuşlara veriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Bu arabayı kutlamak gerek... Ne zaman geleyim.. ? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın insallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah mazda 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 King arabası , hayırlı uğurlu olsun abi, güzel günlerde sağlıkla binin. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah Daha tekerini döndürmeden kesip biçmek ... Ne diyeyim helal olsun. Servis elemanları "deli midir nedir ?" demişlerdir içlerinden.. Maşallahh :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun,, güle güle kullanın, bu arabalar benimde çok hoşuma gidiyor, piyasada çok tutulmasının nedeni parçalarının pahalı olması mı?? Yoksa çok güzel araba bunlar bence. Parça rakamları nedir hiç bilgim yok ancak, 10.000 k bakımı 300 tl civarı. Buradan yola çıkarsak uygundur diye düşünüyorum. hayırlı uğurlu olsun abi daaalalım mı şimdi Sen kal, diğerleri daalsın, gelsene şöyle kenara Guzel gunlerde, saglikla, kazasiz belasiz, gule gule kullanmanizi dilerim. Maşallah Oyy Abim ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın. 6 ay sonraki halini merak ediyorum bu Mazdanın neler olacak neler değişecek Acep Servet Abim bu kanat bile takar buna bence birde rengi hani kırmızı olacaktı . Caponunuz hayırlı olsun. En güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Abi, hayırlı uğurlu olsun, inşallah kazasız belasız cezasız kullanırsınız. Biri Mazda mı dedi? Demek ki 50 defa Mazda denilince Mazda geliyor.. Hayırlı, uğutlu olsun abi. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. Maşallah.. Mazda çarpsın seni Abim hayırlı olsun, kazasız belasız ağız tadıyla kullan Kazasız belasız kullanın inşallah abi çok yakışıklı araba maşallah Çok sağolun arkadaşlar 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Allah kaza bela vermesin. Bu arabayı kangonun yerine kullanamazsın, karadenize gelemez.) 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hadi kalkıyor, kalkıyor, kalkıyor.. aksıray aksıray aksırayyyyyyy kalkıyor hadi aksıraayyy. 1 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Ooooooovvvv sonunda haaa, hayırlı olsun detayları bekliyoruz artıkın Zamanla yazacağım, sağolasın Ali Abi hayırlı olsun Teşekkürler Burak Hayırlı olsun güle güle kullan abi. Teşekkür ederim Fatih Hayırlı olsun plakanın açılımı nedir Patronun ismi, devamı doğaçlama hayırlı uğurlu olsun güzel abim Yakışır. Binmeden sökme işlemi taktire şayan Senden beklendiği gibi. Zamanla detayları fotoğraflı olarak bekliyoruz. (Benim sisleri de bekliyorum ama hala grlmedi kargo ) Radar ünitesi dediğin şey nedir? Edit: Plakayı özel yapan esaslar var mı? D görünce aklıma dolmuş gelir hep. 155'i tır da kullanmıştık, gümrüklerde polis lakabı takmışlardı. Radar, öndeki araçlara göre hız belirleme, şerit takip, öndeki araca bağlanıp takip etme vs Hayırlı olsun abi Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... Sağolasın Sertaç Na-Mazda mı o? Beyaz gördüm ben ama nasıl gri abi Yengeme hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde inşallah ağız tadıyla binin abi. Çevremde hiç tarzı olmayan adamlarla bile aramızda muhabbeti dönüyor görünce, ya bu namazda'lar çok güzel oldu diye, ilgi çeken araç. Allah nazarlardan saklasın Yaşam alanına acayip dikkat edilmiş Ozan. Beni cezbeden içi ve teknolojisi oldu Servet abi hayırlı olsun güle güle kullanın... Teşekkürler Gökhan Alma dedim , tek müdehalem bu.. Şaka bi yana plaka yengemin isminin baş harfi, O kısım bende sadece Bi dakka? e kasko hediye edecektin ? Servet abim kıymetli abim, yakışır, kazasız belasız ve cezasız kullan İnşallah. Sağolasın Ayhan 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet Abi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız hep mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet abi Allahtan kazasız belasız kullanmanı dilerim.Ancak eski modifiyeci şimdi ise orjinalci olarak arabaya müdahale edilmesi taraftarı değilim.Bunu prensip olarak kabul ediyorum artık... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Kardeşim hayırlı olsun Sağolasın abim Hayırlı olsun, japon iyidir Teşekkür ederim Ömer, japon güzel yapmış Hayırlı olsun Servet Usta, reytingi bol maşallah. Sağolasın Tuncay, sevenimiz çok Allah hepinizden razı olsun Abim ALLAH kaza bela vermesin. Amin kardeşim yengenin yeni aracı hayırlı uğurlu olsun servet abi, rabbim kaza bela vermesin. Amin, sağolasın Serhat maşallah ateş ediyor . hayırlı uğurlu olsun Sağol Ali, kaputun altına işlem yapılacak bekliyoruz Abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Asus,Land,Mazda,Fiesta ne oldu ? Söverim, hiç acımam Abi kazasız belasız kullanasın hayırlı olsun.. Amin, sağol Erkan Çok güzel offfroad yerleri buldum burda getü de deneyek Yani diyonki illaki öleyim oklava ile dayak yiye yiye kangoyu mu diyosun Ertan.Biliyosun adamın evinde araba teke düştü.öyle getir falan uzak istekler bunlar Körüğün patlasın yaya kalasın Servet Abi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız hep mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. Teşekkür edeim Mehmet, amin Servet abi Allahtan kazasız belasız kullanmanı dilerim.Ancak eski modifiyeci şimdi ise orjinalci olarak arabaya müdahale edilmesi taraftarı değilim.Bunu prensip olarak kabul ediyorum artık... Amin Ahmet. Mazda bana fazla oynamalık yer bırakmamış bu sefer, ama prensibim dokunacağım ARabayı hediye edeyim ayıpsın Adam yaa Abim hayırlı uğurlu olsun Maşallah Teşekkür ederim Eczazım mavilere fısıldayan dostum 15 Mart 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı uğurlu olsun Servet Abi. Kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Allah kaza bela vermesin. Bu arabayı kangonun yerine kullanamazsın, karadenize gelemez. ) Sen demişsin, uça uça gelir Hadi kalkıyor, kalkıyor, kalkıyor.. aksıray aksıray aksırayyyyyyy kalkıyor hadi aksıraayyy. işin yokmu senin? kaçtır alıntıya giriyon Amin.. bi gidermisin Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Amin, Sağolasın Cemal 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Bakalım bundan sonra kendine ne alacak, bu yengenin ya, yaya kaldı garip Altta yatan aslan parçası olabilir misal beybi Guzel... hemde fena güzel Hayırlı olsun..Güzel günlerde kurcalansın kesilsin biçilsin.. Sağolasın Yasin Abi hayırlı olsun. Teşekkür ederim Alper Servet abim, hayırlı olsun, yenge sağlıkla kullansın inşallah. Bu arada Eskişehir'de D plakayı dolmuşlara veriyorlar Sağolasın Furkan, Bu arabayı kutlamak gerek... Ne zaman geleyim.. ? Biz başladık kutlamalara Abi hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın insallah. Teşekkürler Ahmet Abi hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah mazda Amin, sağol Mehmet King arabası , hayırlı uğurlu olsun abi, güzel günlerde sağlıkla binin. Teşekkürler Eray Servet Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah Daha tekerini döndürmeden kesip biçmek ... Ne diyeyim helal olsun. Servis elemanları "deli midir nedir ?" demişlerdir içlerinden.. Maşallahh Zamanla tanıyacaklar beni Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı uğurlu olsun Servet Abi. Kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. Sağolasın hocam 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlı olsun çok güzel araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Altta yatan aslan parçası olabilir misal beybi Sanayi sitesinin setlerinde(duvarlarında) askıda kalmasın 15 Mart 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Sıfır herzaman sıfırdır...Kazasız belasız güzel günlerde kullanın ailecek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts