Sercan Eskin 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun Servet abi, rengi anlaşılmıyor ama çok güzelmiş maşallah 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 King'e bu şekilde bayiden araba almak yakışırdı zaten şaşırmadım. Daalın III 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 King'e bu şekilde bayiden araba almak yakışırdı zaten şaşırmadım. Daalın III Yalnız sıfır arabaya bayide dalmak harbiden bomba olmuş resmen Daal mışlardır 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Yalnız sıfır arabaya bayide dalmak harbiden bomba olmuş resmen Daal mışlardır Benim arabayada keski çekiç ile dalmıştı. El freni kabzası değiştirelim dediğimde korkulur [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Birde bu power olanmı yoksa power sense mi kine ? Tam olarak şu.. : CX-3 1.5 SKY-D 4x4 POWER SENSE AT 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Benim arabayada keski çekiç ile dalmıştı. El freni kabzası değiştirelim dediğimde korkulur [emoji2]Keski+çekiç tutkusu sınır tanımıyor 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Keski+çekiç tutkusu sınır tanımıyor yalnız çekiç hassas çekiç, tornavidada hassas cinsinden olayı anlamadım, çekiçle dalınca voltaja ince ayar çekiyor sanırım 15 Mart 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet'en ne fiyat istiyosun,bayiden istesene fiyatı Abi bayininki belli lakin bayiden bayiye ve dialoklara göre afaki fiyat farkı var ve servet abiyi biraz tanıdıysam o bayiyi inletmiştir. belkide bedava bile alma ihtimali var yani o kadar. Tam olarak şu.. : CX-3 1.5 SKY-D 4x4 POWER SENSE AT hah işte bu model versiyon tamam Teşekkür ederim Abimm benim.şimdik tek fiyat kaldı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Tam olarak şu.. : CX-3 1.5 SKY-D 4x4 POWER SENSE AT aksesuarlar yokmu, kolçak-spoyler-bagaj kaplaması- ön arka tampon ve marşbiyel eklentileri, eşik kromajı, geri görüş kamerası, bunlar yoksa mındar farlar fena, kurcalayacak yeride yok 15 Mart 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Abi o kolça o para verilmez be ya 534 TL marşbiyelede verilmez 383 TL ve geri görüş kamerası dedinede sadece kameraysa 879 TL verilmz diğerlerine lafım yok Derken test formu doldurdum ya la huhaaaaaaa 15 Mart 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 yalnız çekiç hassas çekiç, tornavidada hassas cinsinden olayı anlamadım, çekiçle dalınca voltaja ince ayar çekiyor sanırım Sigorta nın amperini yükseltiyor abi vura vura Yorum bağlantısı
Fatih Bakanşak 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi o kolça o para verilmez be ya 534 TL marşbiyelede verilmez 383 TL ve geri görüş kamerası dedinede sadece kameraysa 879 TL verilmz diğerlerine lafım yok Derken test formu doldurdum ya la huhaaaaaaa onları zaten kendi halleder, eminim Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 İyi günlerde kullanın, güzel araç. Nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Nihayet, bugün anektarları aldım. Mert Yeldan plaka işinde, Emmi, evrak işinde çok yardımcı oldular, sağolsunlar. Sanırım en hızlı modifiye tarihine geçeceğim. Daha teker dönmeden serviste söktüm dağıttım arabayı. Yol kayıt kamerası montajına başladım. Tavan lambasını elemanlar söktü. Ne var ne yok bilmediğim için ellemedim. Sonrası sahneye ben çıktım. Elde yankeski kablolara daldım. Yanımda iki personel arasında konuşuyor; abi sıfır arabayı kesti ya la... Tavan ledleriM özel bişey. Soketi filan garip. Sipariş verdik, plaka lambaları w5w. Onlarda değişti. Gelsin fotolar: Tavan lambası yuvası söküldü Radar ünitesine dikkat etmek gerek.. Kablolama yapılıyor, Final, Tek temiz foto bu. Kullanım, ve diğer teknik bilgileri zamanla buradan yazarım Abi hayırlı olsun.. Mazda kelimesinin kullanılmasında sakınca yok artık sanırım? 15 Mart 2016 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abim hayırlı uğurlu olsun maşallah bu neci yav çok tatlı duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun Servet Abi, keyifle binmeni dilerim.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun Servet AbiSağol Mustafa Yok Ertan abi, boğulur falan sonra bizden bilir Aaaa Mazda , e beyaz bu , eee biraz da eğri mi duruyor ne, içine de tornavida , yankeski falan girmiş , oooo tepeleri falan da sökmüşler ,mındar olmuş bu yaa. Fatih başkan bindi ya da yaklaştı mı bu arabaya ? Döverim seniHayırlara vesile olur inşallah.Amin Abi güle güle kullanılsın, bu üj mü bej mi? Ben önden henüz fark edecek kadar göremedim bunları Sağol Emre, Bejj olanlar daha iri Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela göstermesinAmin sağol Akın Abi sorması ayıp ama çocuk dedin ayıptan ne anlar demi. kaç para bu sana özel fiyat .özeldende ata bilirsin aklımıza girerse seni rasız ederük olmazmı ne dersin Birde bu power olanmı yoksa power sense mi kine ? Rakam özel, ekstra ilaveler ücretsiz. Power sense modeli maşallah hayırlı uğurlu olsun Amin sağol CelilO değil de bu aractan İzmit'teki kombi açılıyor mu ben bunu merak ediyorum Far istiyordun dimi? Yok Power Ranger [emoji14] Yok Türksat 1C yi kontrol mümkün müş.. [emoji14] Töbeee.. Adamı kızdırmayın daha çok.. Klio ile çıkma karşımaKombiyi uzaktan kontrol edemeyince bu arabayı aldı, Direk kombiyi eliyle açıyor artık Kliman bozulsun Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlı uğurlu olsun. ne kadar da güzel bir araba maşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun abi. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin Sağol AyhanHayırlı olsun Servet, mutluluk getirsin.Teşekkür ederim abimHerkese iyi dilek teşekkür falan bize de oklava. Görürsün sen şenlikte....İşine gelirseHayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... Amin, sağol MehmetServet Bey hayırlı olsun. Şimdi haberim oldu. Çok güzel seçim olmuş bence. Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin...Tesekku ederim doktorum. Adamlar yapmış Abi allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde binmeniz dileğimleAmin, HalilHayırlı olsunSağol UfukHayırlı olsun servet abi, güle güle kullanın..Teşekkür ederim ErdoğanHayırlı olsun Servet abim. Mazda namazda İman power Hayırlı olsun Servet abi, rengi anlaşılmıyor ama çok güzelmiş maşallah Gri beyaz arası, ışığa göre renk değişiyor Sercan 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Yok yok bariz beyaz bu şirket arabası dimi ,gri beyaz arası falan değil yaa,[emoji23][emoji23][emoji23] Tatlı yerken döversin Servet abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 King'e bu şekilde bayiden araba almak yakışırdı zaten şaşırmadım. Daalın III Teşekkürler Göksel. inşallah III yakında Yalnız sıfır arabaya bayide dalmak harbiden bomba olmuş resmen Daal mışlardır Adamların yüzünü görecektin Kamera, kolçak, 4 bakım bedava Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesinAmin sağol Fatihİyi günlerde kullanın, güzel araç. Nazar değmesinTeşekkür ederim Haluk Abi hayırlı olsun.. Mazda kelimesinin kullanılmasında sakınca yok artık sanırım? Kullan kullan Abim hayırlı uğurlu olsun maşallah bu neci yav çok tatlı duruyor.. Amin sağol SerkanHayırlı olsun Servet Abi, keyifle binmeni dilerim..Amin, teşekkür ederim Emre Yok yok bariz beyaz bu şirket arabası dimi ,gri beyaz arası falan değil yaa,[emoji23][emoji23][emoji23] Tatlı yerken döversin Servet abi 6 adet şöbiyeti aynı anda ağzına tıkayacağım 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı uğurlu olsun Servet abi.Sağol Bahattin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Işık çıkacak yerden far esirgenmez güzel abim, canım abim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Işık çıkacak yerden far esirgenmez güzel abim, canım abim Geçti anam Yorum bağlantısı
Recommended Posts