Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Abi hayırlı olsun çok güzel araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Amin, sağolasın Taner Sıfır herzaman sıfırdır...Kazasız belasız güzel günlerde kullanın ailecek. Abi, işyerine her daim sıfır aldık. Hakikaten rahatlık. Hoş kişisel arabalarım ikinci el ama hep iyi idi. Ben rahat durmadım Sanayi sitesinin setlerinde(duvarlarında) askıda kalmasın Dün servisin oralarda bakındım 4 çekeri denemek için yer. Ne oldu ise arabanın içinden karga tulumba çekip aldılar beni 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Amin, sağolasın Taner Abi, işyerine her daim sıfır aldık. Hakikaten rahatlık. Hoş kişisel arabalarım ikinci el ama hep iyi idi. Ben rahat durmadım Dün servisin oralarda bakındım 4 çekeri denemek için yer. Ne oldu ise arabanın içinden karga tulumba çekip aldılar beni Hala vicdanlı insanlar kalmış demek ki 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun, güzelmiş.Teşekkür ederim Ahmet Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Bak hala eşeği yokuşa sürüyon. Her şey bir yana güzel günlerde bin. Şenliğe gelirken getirebilirsen getir. (İzin alabilirsen). Irmağa sokalım bakalım su alıyor mu Yok Ertan abi, boğulur falan sonra bizden bilir Aaaa Mazda , e beyaz bu , eee biraz da eğri mi duruyor ne, içine de tornavida , yankeski falan girmiş , oooo tepeleri falan da sökmüşler ,mındar olmuş bu yaa. Fatih başkan bindi ya da yaklaştı mı bu arabaya ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 işin yokmu senin? kaçtır alıntıya giriyon Öğle tatilindeyiz cicim, yimek yedim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi güle güle kullanılsın, bu üj mü bej mi? Ben önden henüz fark edecek kadar göremedim bunları 1 Yorum bağlantısı
Akın Akman 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Abi sorması ayıp ama çocuk dedin ayıptan ne anlar demi. kaç para bu sana özel fiyat .özeldende ata bilirsin aklımıza girerse seni rasız ederük olmazmı ne dersin Birde bu power olanmı yoksa power sense mi kine ? 15 Mart 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 O değil de bu aractan İzmit'teki kombi açılıyor mu ben bunu merak ediyorum 3 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 ... Birde bu power olanmı yoksa power sense mi kine ? Yok Power Ranger O değil de bu aractan İzmit'teki kombi açılıyor mu ben bunu merak ediyorum Yok Türksat 1C yi kontrol mümkün müş.. Töbeee.. Adamı kızdırmayın daha çok.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 O değil de bu aractan İzmit'teki kombi açılıyor mu ben bunu merak ediyorum Kombiyi uzaktan kontrol edemeyince bu arabayı aldı, Direk kombiyi eliyle açıyor artık 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun abi. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Herkese iyi dilek teşekkür falan bize de oklava. Görürsün sen şenlikte.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Servet Bey hayırlı olsun. Şimdi haberim oldu. Çok güzel seçim olmuş bence. Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Yok Power Ranger Yok Türksat 1C yi kontrol mümkün müş.. Töbeee.. Adamı kızdırmayın daha çok.. yok ya keremim bu aracın 4 versiyonu var hangisini kaça aldığını öğrenmek istedim Servet abiden fiyat ala bilirsem iyi olacak Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Abi allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde binmeniz dileğimle Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 yok ya keremim bu aracın 4 versiyonu var hangisini kaça aldığını öğrenmek istedim Servet abiden fiyat ala bilirsem iyi olacak Servet'en ne fiyat istiyosun,bayiden istesene fiyatı Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Hayırlı olsun servet abi, güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts