Önder Özcan 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 (düzenlendi) 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: Start Stop sistemi devrede iken araç ilgisiz yerlderin hatalarını vermeye başladı. Araç Gebze şehir merkezine genelde gittiği zaman oluyordu. Sanırım Çarşıya gidene kadar 3 veya 4 sefer aktif oluyor yol şartlarına göre. Kısa mesafede sistemi kapatınca hatalar gitmeye başladı. Bende sülfat çözen cihaz ile darbeli şarj yaptım. Akü eski nesil aküler gibi. Su takviyesi yapılabiliyor. Yuasa sıvı hücreli akü ile bu işi nasıl çözdü anlamadım. . Neden hızlı şarj özelliğini kullanmıyorsun. O kırmızı ve siyah kabloların arasına kalın bir kabloyla köprü at süper, über hızlı şarj. 25 Ekim 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ekim 2017 Paylaş 25 Ekim 2017 Şunlardan bı kaç tane verip taze akümülatör alınabilir... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim 2017 Yazar Paylaş 25 Ekim 2017 Neden hızlı şarj özelliğini kullanmıyorsun. O kırmızı ve siyah kabloların arasına kalın bir kabloyla köprü at süper, über hızlı şarj. Hım. Servet sevdi bu fikri Şunlardan bı kaç tane verip taze akümülatör alınabilir...Tamam'da. Hani aylık kazançlarımızı ifşa etmiyorduk kuzum Taam iPhone 6s e fitim5210 vereyim kapansın konu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts