Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Klima çok güzel çalışıyor cam açmaya gerek kalmadı. O iş 4 kişi ile oluyor ama,aynı ekibi toplayalım başganım [emoji23] Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 O iş 4 kişi ile oluyor ama,aynı ekibi toplayalım başganım [emoji23]Çağır birader yolculuk Ankara ya Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Çağır birader yolculuk Ankara ya Türksan'da bekliyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Türksan'da bekliyoruz LbgO iş 4 kişi ile oluyor ama,aynı ekibi toplayalım başganım [emoji23]Gökhan yoksa olmaz amaKlima çok güzel çalışıyor cam açmaya gerek kalmadı.Düğmenin soketini çıkardım. TedbirForklift bence Cx3'ü kaldıramaz Sen bi kurye ile gelsene dükkana. Bişey yapmıycam söz Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Şiki şiki babaaa film sahnesi geldi aklıma [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Sen bi kurye ile gelsene dükkana. Bişey yapmıycam söz Yurtiçi, Mng, Aras hangisinin kuryesi ona göre tanıdık bakayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 Araba dediğin üzerine çuval atsan yakışan tip olmalı. CX3 bu konuda efsane olmaya aday diyebilirim.. Ben çuval atmadım ama yaptığım ve yaptırdıklarım cidden görselliği fena etkiledi. İlk önce aracı aldığım gün kamera montajı, hemen aynı günde seramik kaplama yaptırdım. Böyle yaparak zehiri kapmış oldum mu evet, artık duramam dedim Gelelim yapılanlara, Seramik işini Gebze'de yıkama işi yapan dostum üstlendi. Daha önceki araçlarımda elinden geçtiği için 3 gün onda kalmasında hiçbir sıkıntı görmedim. İşinin hakkını verdi mi kesinlikle Seramik işi bitti ve olmazsa olmaz olan aydınlatma işine el atmaya geldi sıra. Ürünler Haldız İzmit tarafından tedarik edildi. Ledler çok kaliteli. Aliexpres'ten alabilirdim çok daha uyguna ancak, 5 yıl boyunca garanti olması işime geliyor diye Mazda'nın ekipmanlarını tercih ettim, Örijinal hali bu biliyorsunuz Ledler Her aracımda mutlaka fren sinyal ve geri vitesi Led'li yaparım. Bunda da adeti bozmadan devam ettim. Ancak Mazda'nın elinde dış aydınlatma için ekipman yok. Ali'ye müracaat ettim. Sinyaller için harici 50 watt 4.7 ohm direnç gerekmekte. Servis ile görüşeceğim, kendilerine sistemin işleyişini anlatıp montajını yapacağım ki yarın öbür gün sıkıntı çıkmasın. Şimdilik sinyaller beklemede Geri Vites Ledleri İşimiz içeride bitti ama daha devamı olmalı idi. Ne yaptım Aliexpres'i karşıtırıp istediğim parçaları buldum. Gerçek krom malzeme ve kalitesi çok çok iyi. Yapıştırıcısı var 3M. Sağlam olsun dedim aralara silikon ile takviye yaptım Basamak Kromları CX3 racing...Olsada kullansam diyeceğim bir tipe sahip. E peki bendeki aracın neyi eksik, hiçbirşeyi.. Haldız ile görüşüp steckerleri istedim. Lipler, kaliperler, yan çıtalar ve arka spolier kampanya zamanı sipariş geçilecek. Yaklaşık 5000 Tl tutuyor. %25-30 gibi iskonto ile alacağım. Beklemede şimdilik. Ah ulen ahhh....birde motora birşeyler katabilsem.... Gelsin fotolar 7 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Masallah . Kapı altı çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 bunu kutlayalım Önümüzdeki hafta ? Masallah . Kapı altı çok güzel olmuş. Sağol hocam Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Güzel olmuş beğendim. Sahibinden izin alıp mı yaptın bunları yoksa kafana göre mi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 Güzel olmuş beğendim. Sahibinden izin alıp mı yaptın bunları yoksa kafana göre mi Neden anektarı bıraktı bana sanırsın ? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Güzel olmuş beğendim. Sahibinden izin alıp mı yaptın bunları yoksa kafana göre mi bende onu soracaktım vazgectim yok yere paparayı yemeyeyim Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Fotoları göremiyorum ama güzeldir kesin. Duman var mı fotoda? Yangın söndürme tüpü itfaiye arabası vs ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 bende onu soracaktım vazgectim yok yere paparayı yemeyeyim işine bak sen hadi Fotoları göremiyorum ama güzeldir kesin. Duman var mı fotoda? Yangın söndürme tüpü itfaiye arabası vs ? duman yok duman yok karıştırma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 (düzenlendi) abi kredi kartı ekstren geldi mi? toplam maliyet ne kadar tuttu. yaptıklarını yazmışsın, yapacaklarının da fiyatı belli benim sorduğum bunları yapmak için kaptırdığın kredi kartına yansıyan mükemmel eklentiler olmuş bunlar. abi özellikle stickerlara bittim çok tatlı abartısız tam olması gerektiği kadar olmuş eline sağlık 18 Ağustos 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Gısgançlık derecesinde beğendim. İşin içinde led var sonuçta Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 ben de bi stickerın var ön cam için 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Eline sağlık abi ne güzel yapmışsın arabayı[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 tırnak takınca noluo bu şeritlre bişi deneyelim? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 abi kredi kartı ekstren geldi mi? toplam maliyet ne kadar tuttu. yaptıklarını yazmışsın, yapacaklarının da fiyatı belli benim sorduğum bunları yapmak için kaptırdığın kredi kartına yansıyan [emoji3] mükemmel eklentiler olmuş bunlar. abi özellikle stickerlara bittim çok tatlı abartısız tam olması gerektiği kadar olmuş eline sağlık Bu hali 1350 sticker, 1500 seramik, 120 ledler. Kredi kartı eridi Gısgançlık derecesinde beğendim. [emoji3] İşin içinde led var sonuçta Sağol Eren Oo, stickler'lar çok yakışmış Mersi cnmben de bi stickerın var ön cam içinGelsen dükkana ölürsün sankiEline sağlık abi ne güzel yapmışsın arabayı[emoji4]Eyvallah Sertaç 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 tırnak takınca noluo bu şeritlre bişi deneyelim?Maket bıçağı ile deneyelimNeden anektarı bıraktı bana sanırsın ?Kimbilir kaç takla attın enektar içün Yorum bağlantısı
Recommended Posts