Popular Post Servet Aydın 14 Mart 2016 Popular Post Paylaş 14 Mart 2016 (düzenlendi) Nihayet, bugün anektarları aldım. Mert Yeldan plaka işinde, Emmi, evrak işinde çok yardımcı oldular, sağolsunlar. Sanırım en hızlı modifiye tarihine geçeceğim. Daha teker dönmeden serviste söktüm dağıttım arabayı. Yol kayıt kamerası montajına başladım. Tavan lambasını elemanlar söktü. Ne var ne yok bilmediğim için ellemedim. Sonrası sahneye ben çıktım. Elde yankeski kablolara daldım. Yanımda iki personel arasında konuşuyor; abi sıfır arabayı kesti ya la... Tavan ledleriM özel bişey. Soketi filan garip. Sipariş verdik, plaka lambaları w5w. Onlarda değişti. Gelsin fotolar: Tavan lambası yuvası söküldü Radar ünitesine dikkat etmek gerek.. Kablolama yapılıyor, Final, Tek temiz foto bu. Kullanım, ve diğer teknik bilgileri zamanla buradan yazarım 14 Mart 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 61 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Çok yahşı be, güle güle kazasız belasız kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Hadi hayırlısı,güzel günlerde,mutlulukla bin. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Abi hayırlı,uğurlu olsun.Güle güle sök,parçala 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Abi hayırlı olsun yakışır çok güzel bir araç ..Yalnız bi kaç ay konuşulursun serviste:-) 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 (düzenlendi) Hayirli olsun Servet abi. Allah gule gule binmeyi, keyifli surusler ve geziler nasip etsin insallah. Cok dogru bir secim yaptin. 100-120 km ile yol sesi hakkinda dusuncelerini yazarsan sevinirim. Benim de ciddi dusundugum bir arac. 14 Mart 2016 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Abi hayırlı olsun yakışır çok güzel bir araç ..Yalnız bi kaç ay konuşulursun serviste:-)Kesin Hayirli olsun Servet abi. Allah gule gule binmeyi, keyifli surusler ve geziler nasip etsin insallah. Cok dogru bir secim yaptin. 100-120 km ile yol sesi hakkinda dusuncelerini yazarsan sevinirim. Benim de ciddi dusundugum bir arac. 120-130 ses az, lastikler 18, konfor düşükYorum selbes miBugün selbesÇok yahşı be, güle güle kazasız belasız kullan abi. Hadi hayırlısı,güzel günlerde,mutlulukla bin. Maşallah abi .Hayırlı olsun Abi hayırlı,uğurlu olsun.Güle güle sök,parçala Gule gule kullanin. Hayırlı olsun Teşekkür ederim arkadaşlar Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Servet Bey hayirli olsun. Tam bir KING araci. Heybetiyle, rengiyle, havasiyla, herseyiyle:) Masallah. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. Abi hayırlı olsun. Güzel araç. Teşekkür ederim, sağolun Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Hımmmm. Çok güzel bir araç,ama bir land değil.. Üzüldüm sana. Arada gel de arabamla gezdirem seni. Senede bir arabaya binersin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Servet Bey hayirli olsun. Tam bir KING araci. Heybetiyle, rengiyle, havasiyla, herseyiyle:) Masallah. Saygilarimla. Teşekkür ederim üstadım Hımmmm. Çok güzel bir araç,ama bir land değil.. Üzüldüm sana. Arada gel de arabamla gezdirem seni. Senede bir arabaya binersin. Hâlâ sövme hakkım baki 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Maşallah çok hırçın bakıyor. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Teşekkür ederim üstadım Hâlâ sövme hakkım baki Pisleşme. Çok pis dalarım. Neyse sen iyice kurcala bak sağına soluna. Nasılsa ön koltuktaki ilk ve son gecen. Arka sağ seni bekler.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Pisleşme. Çok pis dalarım. Neyse sen iyice kurcala bak sağına soluna. Nasılsa ön koltuktaki ilk ve son gecen. Arka sağ seni bekler.... İspiyonlayan olmazsa bişey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 İspiyonlayan olmazsa bişey olmazİspiyon ne demek hiç işimiz olmaz. Ama sen böyle rüzgara karşı işersen bilgi veririz gerekli mercilere. Sonra naylonun farlarını patlatırsın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Edepsiz hadsiz..Hele yazdığına bak hele. Ağzını burnunu kırmak gerek senin 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin abim. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Tırtmış, otomatik kararan aynası bile yok. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts