Erkam Elma 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Mitsu göbekle tam olur iyi günlerde kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Güzel olmuş güle güle kullanın. Bende 2015 asx var. Intense donanım olmasina rağmen 17 inç jant mevcut. Aslında sitesinde baktığım zaman sadece 18 inç jantli araba resimleri var intense donanım da. Benim anlamadığım yıl ortasında neden jant değişimi yapma gereği duymuşlar. Bendeki jantlardan henüz sadece bir araçta daha gördüm. 2015 in ilk yarısı ithal edilenler ile ikinci yarısı ithal edilen araçlar sadece jant olarak değil donanimsal olarakta farkli. Intense benzinli deri koltuklu iken ikinci yarida far yikama ve kumaş koltukla ithal edilmiş birde mercekli zenon far ekstrasi var. Başka ufak tefek farklılıklar da mevcut. Umarım ilerde parça falan ihtiyaç olduğun da sıkıntı yasamayiz. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQITUCxdZ_ZPJY_Z86WKRXuAklQ0-BRncNNL8oC8H_zniU_JxJ_ Resmide budur Yorum bağlantısı
Turhan Onat 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Öncelikle hayırlı olsun. Şu aracın otomatik olanını getiremediler bir türlü 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Hayırlı olsun abi Jant göbeği enva i çeşit var http://www.aliexpress.com/wholesale?minPrice=&maxPrice=&isBigSale=n&isFreeShip=y&isOnSale=n&isFavorite=n&isRtl=n&isLocalReturn=n&isMobileExclusive=n&shipCountry=tr&shipFromCountry=&shipCompanies=&SearchText=mitsubishi++wheel+center&CatId=0&g=y&initiative_id=SB_20160519071539&needQuery=y 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2016 Öncelikle hayırlı olsun. Şu aracın otomatik olanını getiremediler bir türlü Aynen abi, bir de otomatik olsa tadından yenmez. Güzel olmuş güle güle kullanın. Bende 2015 asx var. Intense donanım olmasina rağmen 17 inç jant mevcut. Aslında sitesinde baktığım zaman sadece 18 inç jantli araba resimleri var intense donanım da. Benim anlamadığım yıl ortasında neden jant değişimi yapma gereği duymuşlar. Bendeki jantlardan henüz sadece bir araçta daha gördüm. 2015 in ilk yarısı ithal edilenler ile ikinci yarısı ithal edilen araçlar sadece jant olarak değil donanimsal olarakta farkli. Intense benzinli deri koltuklu iken ikinci yarida far yikama ve kumaş koltukla ithal edilmiş birde mercekli zenon far ekstrasi var. Başka ufak tefek farklılıklar da mevcut. Umarım ilerde parça falan ihtiyaç olduğun da sıkıntı yasamayiz. 2011 modellerde de farklı farklı araçlar var. Mesela kiminde stepne yok, kiminde usb girişi var. Bende stepne var, usb yok. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2016 (düzenlendi) Nihayet jant göbeklerini değiştirebildim. 12 Temmuz 2016 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts