Baver Yazar 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Merhaba arkadaslar bu aksam maca giderken arabanin viraj performansini test edeyim dedim sivri bir viraja 145 km hizla girdim araba tekerlerden kaydi ama kontrollu bi sekilde az kaydi neyse viraji gecip kirmizi isiga geldikten sonra arabada fena sekilde titreme vardi gaza azcik bile dokunsam tamamen kesiliyo ama devir tam dusunce yeniden basliyo oyle bi titreme ki on konsol falan tamamen titriyo yolda falan hicbisey yok gaza dokununcada bisey yok ve calistirinca yirtilma gibi bi ses geliyo kontagi kapatinca sarsintili bi sekilde titriyo yani yolda bisey yok tamamen durunca kotu bi titreme var sorun ne olabilir arabanin yirtildigini bile dusunmeye basladim Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Geçmiş olsun,145 km hızla viraja Focus la girmek büyük cesaret Yorum bağlantısı
Baver Yazar 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Geçmiş olsun sürat felakettir. Eyvallah tesekkur ederim genclik iste Geçmiş olsun,145 km hızla viraja Focus la girmek büyük cesaret Fazla cesaretli oldum fazla cesarette aptalliktir araç rölantide titrerken devir kaç?Sifirin altinda ama kendi devrinde yani her zamanki devriMotor kulağı olabilir Bende oyle dusunuyorum fena zorlandi cunku araba araba korkmuş :biggrin: Cok korktu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Yüksek ihtimalle motor kulağı kırılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 tdci motor ? ya volant ya motor kulağı sağ diyorum önce kulak Yorum bağlantısı
Baver Yazar 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Yüksek ihtimalle motor kulağı kırılmıştır.Cok pahali bi parcami acaba ? Fiyati ne kadardirtdci motor ? ya volant ya motor kulağı sağ diyorum önce kulak Aynen tdci 2011 model volant oldugunu sanmam motor kulagi olabilir Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Parça ve işçilik 250-300 tl tutabilir. Yorum bağlantısı
Baver Yazar 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Parça ve işçilik 250-300 tl tutabilir. Yan sanayi falan taktirirsak ? Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Virajda motor kulağı neden yırtılır anlayamadım. Motor kulağı benim bildiğim motorun sürekli sert şekilde kullanılmasından aşınan bir parça. Yorum bağlantısı
Baver Yazar 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Geçmiş olsun. Tesekkur ederim Virajda motor kulağı neden yırtılır anlayamadım. Motor kulağı benim bildiğim motorun sürekli sert şekilde kullanılmasından aşınan bir parça. Valla ben anlamiyorum bu islerden malum yasim genc motoru zorlayarak kullanmam ama eve donuste biraz azalmis gibiydi yinede cok rahatsiz edici Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Virajda motor kulağı neden yırtılır anlayamadım. Motor kulağı benim bildiğim motorun sürekli sert şekilde kullanılmasından aşınan bir parça. Zorlandığında gerilimden kopabilir, motor düşürmüşlüğüm vardır Yorum bağlantısı
Baver Yazar 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Zorlandığında gerilimden kopabilir, motor düşürmüşlüğüm vardır Abi ne etmissin ya sende motoru şaseye dusurmek zor is ama gaza hafif dokununca bile ses kesiliyo bu normalmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 volant ta kulakta rölantiden yukarı devirlerde sesi kesilir. dağılmış ise. zira motor titreşimi kesiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Baver Yazar 8 Mart 2016 Yazar Paylaş 8 Mart 2016 volant ta kulakta rölantiden yukarı devirlerde sesi kesilir. dağılmış ise. zira motor titreşimi kesiliyor. Ama gaza dokunmam yetiyor kesiliyor hemen Yorum bağlantısı
Baver Yazar 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 145 km/h le girdiğiniz şu sivri virajı ve aracın kaydığı o anda ki hislerinizi merak ettim.virajın maps görüntüsünü paylaşabilirmisiniz. açıkçası aynı model aracımla bende o virajdan dönebilirmiyim merak ediyorum. abi tek kelimeyle harika ötesi diyebilirim tekerlekler o an altımdan kayıyodu arabanın süzülüşünü görebiliyodum yani daha önce daha sert virajlara girdim ama altımdaki araba opel vectra b kasa oldugu için kayma falan olmazdı o araba asfalta yapışırdı neyse yani mükemmel ötesi birşey tavsiye ederim link olarak atıyorum : http://prntscr.com/ad0123 ve harita koordinatı: 37.186065, 38.810159 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Arabanın 4 teker birden kaymasi gerçekten çok heyecan verici bi olay. Bir kere istemeden ben de yaptım ama hızım 120 civariydi, 145 le viraj dönmeye cesaret edemem herhalde. Geçmiş olsun bu arada, umarım masraf açmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts