Abdullah Takıcak 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 s.a hayırlı akşamlar lastik konusunda pekbi bilgim yok fort focus 2011 hecbek aracım var 0 jantla 0 v kanal lastik almayı düşünüyorum ama v kanalın yol tutusu ve içeriye cok ses verdgini suda yol tutusu zayıflıyor dendi sizce ne yapmalıyım Yorum bağlantısı
Abdullah Takıcak 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 tavsiye ettiğiniz bi marka model varmı çağlar abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 toyo proxes olabilir ama ucuzdur. petlas bayilerinde siparişle gelir Yorum bağlantısı
Arif Göç 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Abdullah Takıcak yazdı: s.a hayırlı akşamlar lastik konusunda pekbi bilgim yok fort focus 2011 hecbek aracım var 0 jantla 0 v kanal lastik almayı düşünüyorum ama v kanalın yol tutusu ve içeriye cok ses verdgini suda yol tutusu zayıflıyor dendi sizce ne yapmalıyım? Ben 1 yil kadar vtec honda da kullandum petlas velox sport v kanal gercektende yagmurlu havalarda biraz sorun cikarabiliyor ama goruntu olarak ayri bir hava katiyor tercih meselesi diyelim secimi size birakalim Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 v kanallı lastikler( kış lastikleri de dahil) yağışlı havalarda biraz sıkıntılı . crosclimate için de aynı eleştiriler yapılıyor Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Yağmurda suyu tam tahliye edemediği için Yol tutuşu problemli ayrıca lacaip yol sesi yapan bir lastik. Kuş grubu araçlara çok yakışır ucuzdur. Fakat ben olsam öyle bi lastik almazdım. Onun yerine 215 taban lastik alın daha güzel gözükür. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 V desenli lastik almayın , V hız endeksli yaz lastiği alın. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 V desenli kulanmıştım bi kaç sene önce arkadaşlarında dediği gibi içeriye biraz fazla ses veriyor nedeni nedir bilmiyorum ama öyleydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts