Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Turbo farkı. 90 da sabit geometri 109 da değişken geometri turbo var. Tamam işte bir farklılık var Yorum bağlantısı
Alper Ünal 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 109 luk uzun yolda kesinlikle avantajlıdır hem performans olarak hemde yakıt olarak seçiminizi buna göre yapın bence eğer uzun yol çok yapıyorsanız kesinlikle 109 luk alın ama şehiriçi isr 90 lık ta kesinlikle üzmez Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Sadece turbo farkı yok enjektör farkıda var... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Konu verimsize doğru kayacak, bakalım ne zaman Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 90lik chip ile 109 yapilirsa,109luk da en az 130-140 olur ki dyno verileri de ortada 109ps lik turbonun. Bi yazılımla olacak olsaydi iş 68liklerin hepsi 90olurdu ne gerek var 1.6ya Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) 90lik chip ile 109 yapilirsa,109luk da en az 130-140 olur ki dyno verileri de ortada 109ps lik turbonun. Bi yazılımla olacak olsaydi iş 68liklerin hepsi 90olurdu ne gerek var 1.6ya O oluyor zaten de konu o değil, 1.6 da hikayeeee 1.4 de, dizel 2.0 den başlar ve 185 hp den aşağısıda ancak gezinti arabası olur (bu arada 2.0 den başlar ama buna Ford dahil değildir : ) 23 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 O oluyor zaten de konu o değil, 1.6 da hikayeeee 1.4 de, dizel 2.0 den başlar ve 185 hp den aşağısıda ancak gezinti arabası olur (bu arada 2.0 den başlar ama buna Ford dahil değildir : ) 1.6 über diyen de yok abi zaten ama sonuc olarak adamlar bilmiyo mu 90liga da yazılım yapip 109 olarak piyasaya sürmeyi. Ya da 68hp değil de 90 yapmayı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) 1.6 über diyen de yok abi zaten ama sonuc olarak adamlar bilmiyo mu 90liga da yazılım yapip 109 olarak piyasaya sürmeyi. Ya da 68hp değil de 90 yapmayı 68 olan fiesta da yalnız onu katma, o kasaya yetiyormu ona bak, sizdekiler tamamen ekonomik farklılık olsun diye 90 yada 109, yapmayı elbet bilirler, bense başka şeyi kastediyorum, bu motorların alayı idare eder seviyede ve seri olmayan az yakma amaçlı motorlar, sözüm sana değil yanlış anlamada bunları spor araba zannedenler oluyor, istedeğin kadar modla halen seri değiller, 200 basar evet, ama uyduruk arabalarda çıkıyor o hızlara, mesele o hıza kaç saniyede çıktığın, çıkarken çay demlenebiliyorsa o işte bir iş var demektir 23 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 68 olan fiesta da yalnız onu katma, o kasaya yetiyormu ona bak, sizdekiler tamamen ekonomik farklılık olsun diye 90 yada 109, yapmayı elbet bilirler, bense başka şeyi kastediyorum, bu motorların alayı idare eder seviyede ve seri olmayan az yakma amaçlı motorlar, sözüm sana değil yanlış anlamada bunları spor araba zannedenler oluyor, istedeğin kadar modla halen seri değiller, 200 basar evet, ama uyduruk arabalarda çıkıyor o hızlara, mesele o hıza kaç saniyede çıktığın, çıkarken çay demlenebiliyorsa o işte bir iş var demektir Bu görüşüne tamamen katılıyorum zaten amacı belli arabalarin da bu fiyata bu sınıfta ve dizel alinabilecek bu kadar performansli araba da yok. Ayni motor hacmi ve hp ye sahip polo var. Kafa tutmam hayatta mesela. Yazılımla ve downpipe ile sıkıntısız 140hp oluyor. Duman bile atmiyor. Bizzat şahidim. Adamlarin şanzıman oranlari da mis gibi uzayip gidiyor. Ama bu sınıfta bu modellerde alinabilecek tüm arabalara da tokadı basar 1.6fiesta. Koca focusu bile gayet yeterli düzeyde çekiyor 1085 fiesta da uzayip gidiyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bu görüşüne tamamen katılıyorum zaten amacı belli arabalarin da bu fiyata bu sınıfta ve dizel alinabilecek bu kadar performansli araba da yok. Ayni motor hacmi ve hp ye sahip polo var. Kafa tutmam hayatta mesela. Yazılımla ve downpipe ile sıkıntısız 140hp oluyor. Duman bile atmiyor. Bizzat şahidim. Adamlarin şanzıman oranlari da mis gibi uzayip gidiyor. Ama bu sınıfta bu modellerde alinabilecek tüm arabalara da tokadı basar 1.6fiesta. Koca focusu bile gayet yeterli düzeyde çekiyor 1085 fiesta da uzayip gidiyor Normal gidiyor o fiestada, geçtiği arabalarda kağnı çünki.... neyse demek istediğimi anladınya o yeter Seri araba isteniyorsa Ford markasını (bizde satılanlar tabii) direk unutucaksın zaten, adam gibi spor arabası bile yok, RS falan olsa hadi diyeceğimde o da nerdeeee Neyse, bundan sonra Ford almayacağımdan sıkıntıda yok zaten 23 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Normal gidiyor o fiestada, geçtiği arabalarda kağnı çünki.... neyse demek istediğimi anladınya o yeter Seri araba isteniyorsa Ford markasını (bizde satılanlar tabii) direk unutucaksın zaten, adam gibi spor arabası bile yok zaten, RS falan olsa hadi diyeceğimde o da nerdeeee Abi bak işte sen de diyorsun bizde satilanlar diye Türkiye sartlarinda oldukça seri bence. Caddelerimizde porscheler, ferrariler dolasmiyor. Ben de biliyorum 200-300hp civarında olduğunu spor arabalarin da dediğim gibi f/p degerlendirmesi yapmak lazim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Abi bak işte sen de diyorsun bizde satilanlar diye Türkiye sartlarinda oldukça seri bence. Caddelerimizde porscheler, ferrariler dolasmiyor. Ben de biliyorum 200-300hp civarında olduğunu spor arabalarin da dediğim gibi f/p degerlendirmesi yapmak lazim f/p tabi haklısın, neyse ben genel konuşuyorum, spor araba dendimi ne anlaşılır tüm dünyada, o açıdan bakınca biz kağnı ve sütçü beygirleri arasında sıkışmışız, bunları fazla abartıyorlar, çok hızlı vs. normal arabalar işte, şunu yapmasınlar yeter, 109 beygir nedirki yahu Keşke şartlar almanya vs. gibi ülkelerdeki gibi olsada bizde adam gibi harbi Spor arabaya yada adam gibi D sınıfı ve üstü aralara binebilsek..... 23 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Makyajsız yani bir açıdan dışı makyajsız olan bu kasalarda 90 beygir yoktur.. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Merhaba arkadaşlar 1.6 tdci 95 lik focus nasıldır. Bir galerici 95 likleri tutulmuyor demişlerdir. Doğru mudur? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Tutulmur diye bişey yok, ben 90 lık 2008 modelini 2 sene kadar kullandım. Hiç bi yerde üzmez. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Galericilere inanma.Eğer elinde varsa tutulur der yoksa tutulmaz der.Keyifli araçtır.trend ve trendX donanım var.TrendX de trendden farklı sis farı, hız sabitleme ve alaşım jant var.İç döşemeleri bej renkte. Yorum bağlantısı
Alperen Artam 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Bizde vardı 1.6 tdci trend hatta plakasını sattıktan sonra kendi aracıma aldırdık babam sağolsun,95hp o kasaya az demeyin derim tatminkar performans ve ekonomik tüketim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Piyasada 109bg'lik çok daha fazla. Genelde daha güçlüsü varken zayıfı önerilmez. Dizel motorlar düşük devirlerde yüksek tork verdikleri için performans farkını yüksek hızlar dışında anlamazsınız ama yakıt ekonomisi anlamında güçlü olan müsrif olmadığı için düşük beygirli olan özellikle aranan olmaz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 95 lik tdci kullanıyorum, şu an şehir içi ortalamam 6 litre. Performans olarak da eğer devrini kaçırmazsanız gayet tatminkar, çekmiyor gitmiyor gibi bir şey yok. Henüz otobana çıkmadım ama şehir içi düz yolda hızlanması gayet güzel. Önceki aracım 110 luk tdci Connect idi, güç olarak çok bir fark yok. Tutulmuyor denilmesinin sebebi de Evren beyin dediği gibi daha donanımlısı, üst paketi varken, donanımı az olanı tercih etmiyor insanlar.. Yorum bağlantısı
Kamil Dede 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Merhaba haziran/2015 bu yana kullanmaktayım ve kesinlikle tavsıye edıyorum anı hızlanmalar benım için tatmın edici şehir dısı yaklasık 4000 km yol yaptım arabada 5 kişi ile 170 180 zorlanmadan cıkabiliyor ve hissettirmıyor hızı yakıt tüketimi yazın 5,3-5,5 arası ıdı sımdı ankarada hava sabahları -3 derecede 6,1-6,5 arası değişiyor asıl önemli olan arabadan beklentiniz ne hız ise aynı paraya 2000 cc benzin turbo insignia var ekonomı ve konfor ıse focus var acıkcası araba alırken çok fikir alınca çok kararsız kalınıyor ama sevdiğim eski bi galerici tabiri ile bi torba civata sonuçta hepsi Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 115 hp lik focus style kullanıyorum 95 hp lik focuslar ile arasında performans farkı çok az diye biliyorum ama trafikde gayet iyi gidiyorlar çevremden izlediğim. galericiler atıp tutuyor ağız alışkanlığı fiyat kırmak için. Yorum bağlantısı
Aziz Akın 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 95 ve 115 hp kullanmış biri olarak şunu diyebilirim aradaki fark Gaza yüklenildiğinde 115 hp biraz daha fazla tırmalıyor. Otoyollarda uzun soluklu hızlanmalar sonrası yavaşladığınızda 115lik biraz daha istikrarlı hareketleniyor fark bu kadar benim gözümde. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Kıymetlı formdaslar. Aracım comfort 2010 brc lpg lı ama satmaya karar verdım tekrardan dısel e donecegım. Buldum bır kac arac var ama daha 110 hp vardı çok memnundum.90 hp hıc kullanmadım. Sormak ıstedıgım perpormans olarak çok hbuyuk fark varmı? 90hp benı uzermi aldıgımda, Ayrıca satısı nazlı ve yavas olur mu saygılar. Buldugum araclar,.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2010-model-dizel-orjinal-103.000-km-de-temiz-fokus-263149090/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-ihtiyactan-dolayi-satilmaktadir-ford-focus-2010-272983766/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2010-model-dizel-orjinal-103.000-km-de-temiz-fokus-263149090/detay/ Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 90 lık üzermi bilmem ama 110luk varken 90lık ı ıh [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts