Mehmet Göktürk 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Klasik tork konvertörlü. Kara düzen. ayrıca birinci vites çok düşük tutulmuş 6. vites te çok uzun tutulmuş diye özellikle belirtmişler. 1. vitesi LO olarak kullanabiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 4x2 GLX modeli 80.000 civarı olur sanırım. Görüntü ve donanıma göre fiyat gayet iyi ama, 1 ton araba kalmadı ki. Gözle görüp iyice test etmek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 bilakis tüm araçlar hafifliyor. bu araç eski grand vitara değil. 3 kapılıya ya da eski orijinal vitaraya göre düşünün. ve doğrusu bence o. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bu motor lpg'ye uyumlu mu? Yani TSİ veya GDİ gibi bir durumu var mı acaba? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Mehmet hocam teşekkür ederim konu için. Suzuki'nin Türkiye distribütörü değişti, Doğan Holding'e bağlı olarak bundan sonra satış ve servis hizmetleri yürüyecek inşallah. Servis, yedek parça ve süreklilik konusunda kaliteyi üst düzeylere taşımayı hedefliyoruz. Ben de elimden gelen katkıyı sunmaya çalışacağım. Başlangıçta Vitara ve Swift geliyor, yılın ikinci yarısında Baleno modeli gelecek. Suzuki'nin rakiplerine göre avantajı küçük hacimli ve düşük tüketime sahip motor üretiminde uzman olması; bunu marin (outboard deniz) motorları ve motosikletlerindeki geçmişi ve başarısı kanıtlamaktadır. Bir kaç yıldır VW ile yaptığı ortaklık nedeniyle yerinde sayan markanın yeni modelleri ile yeniden yükselişe geçmesi planlanıyor, hybrid ve elektrikli araç arge faaliyetleri sürmekte. Yeni Vitara'da şimdilik dizel gelmeyecek, benzinli de kullanılan şanzıman CVT. Daha test sürüşü yapamadım, gerçi testin uzman ve objektif taraflarca yapılması daha faydalı olur. Umarım ilginize mazhar olur. Selamlar 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2016 Yazar Paylaş 3 Mart 2016 Mehmet hocam teşekkür ederim konu için. Suzuki'nin Türkiye distribütörü değişti, Doğan Holding'e bağlı olarak bundan sonra satış ve servis hizmetleri yürüyecek inşallah. Servis, yedek parça ve süreklilik konusunda kaliteyi üst düzeylere taşımayı hedefliyoruz. Ben de elimden gelen katkıyı sunmaya çalışacağım. Başlangıçta Vitara ve Swift geliyor, yılın ikinci yarısında Baleno modeli gelecek. Suzuki'nin rakiplerine göre avantajı küçük hacimli ve düşük tüketime sahip motor üretiminde uzman olması; bunu marin (outboard deniz) motorları ve motosikletlerindeki geçmişi ve başarısı kanıtlamaktadır. Bir kaç yıldır VW ile yaptığı ortaklık nedeniyle yerinde sayan markanın yeni modelleri ile yeniden yükselişe geçmesi planlanıyor, hybrid ve elektrikli araç arge faaliyetleri sürmekte. Yeni Vitara'da şimdilik dizel gelmeyecek, benzinli de kullanılan şanzıman CVT. Daha test sürüşü yapamadım, gerçi testin uzman ve objektif taraflarca yapılması daha faydalı olur. Umarım ilginize mazhar olur. Selamlar siz suzukidesiniz sanırım bilgi bekliyoruz tabi. ben şanzımanı klasik gibi okudum ama siz daha iyi bilirsiniz. JIMNY durumu nedir? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 siz suzukidesiniz sanırım bilgi bekliyoruz tabi. ben şanzımanı klasik gibi okudum ama siz daha iyi bilirsiniz. JIMNY durumu nedir? Ayhan abi Doğan holdingte yönetici. Bu sebeple bilgi sahibi Suzuki hakkında Suzuki'de Yönetim Kurulu üyesiyim. Yazmayı unutmuşum Jimny de gelecek net durumunu öğrenirim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 fuarda bindik elledik. rakamı da bence tercih listesinde başa oturur. hafifliği nasıl sağlamışlar onu merak ediyorum Test edelim her tür test edelim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2016 Yazar Paylaş 3 Mart 2016 web sitesindeki form hata veriyor. bu arada epeyce işiniz var ama "mal iyi" galiba. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Fiyat gerçekten baya iyi ancak eski Vitara ile karıştırmamakta yarar var, almayı planlayanların Muhtemel Yedek Parça Tedariğinde Yaşanacak Problemleri (Gecikme&Fiyat) ve İkinci Eldeki Değer Kaybını göze almaları gerekir... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Test yapan var mı? GLX gelmemiş. Jimny ise hala muamma. bu jimny ler japon mu macar mı? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 Ocak 2018 Paylaş 13 Ocak 2018 (düzenlendi) Bu Suzuki Grand Vitara'nın 2006-2010 model benzinli otomatik 4x4 olanı nasıldır... 13 Ocak 2018 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2018 Paylaş 13 Ocak 2018 6 saat önce, Kemal Korkmaz yazdı: Bu Suzuki Grand Vitara'nın 2006-2010 model benzinli otomatik 4x4 olanı nasıldır... Eskisini bilmem de.. Yenisini bugün test ettim... İlerleyen saatlerde konu açarım.. 2 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 15 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Eskisini bilmem de.. Yenisini bugün test ettim... İlerleyen saatlerde konu açarım.. Hani nerede konu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 6 saat önce, Ayhan Sırtıkara yazdı: Hani nerede konu Üşendim. [emoji85] Açacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 6 saat önce, Ayhan Sırtıkara yazdı: Hani nerede konu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts