Gürçay Hüseyin 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 https://www.lovecars.com/news/2016/02/28/nokian-tyres-admits-cheating-in-motoring-tests Ozet: Nokian lastik testlerinde hile yaptigini kabul etti. Testler icin gonderdikleri lastikler normal lastiklerden farkli uretilip daha iyi degerlere sahipmis. Pes artik diyorum. Testlere bakip lastik almayin arkadaslar. 8 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Dünya'da rekabet,hırs,imaj vs uğruna herkes ne kadar hile hurda varsa kullanmaya başladı. Ne çarpışma testleri ne bu tarz testler ne de incelemeler kimseye güven kalmadı. Nokian'a karşı da hep sıcak bakardım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Insanlar da böyle. Bir çoğunun bir test yüzü, bir de gerçek yüzü var. 15 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Vay be her zaman aklımda olan lastik ti ama artık yok. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Para hırsı güvenliğin bir kez daha önüne geçti Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Ben de No-Kian kullanıyorum. Şimdiye kadar yolda bırakmadı.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Kullanıcı yorumları bu nedenle kağıt üstündeki test sonuçlarından daha objektif olabiliyor. Kullanıcının subjektifliği olabilir ancak piyasada çok satılan bir lastikse beyan edilen görüşler doğru istatistiği oluşturur. Nokian için ne diyelim; bunu birinden öğrenmiştir:) Belki de büyük markalardan öğrenmişlerdir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Bunu diğer markalara da yapsınlar bakalım onların test sonuçları da nasılmış 2 Yorum bağlantısı
Fatih Emre 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Vay be bunu Nokian'dan bekleiyorudum açıkçası. Test eden kuruluşlar da artık lastikleri resmi firmasından değil, rastgele şehirlerde lastik satan bayilerden alsınlar. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Bir ara kazayla alıyordum bunlardan,satıcı kendinden o kadar emindiki beni nerdeyse michellin almaktan vaz geçirip nokian taktıracaktı ama güvenmedim. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Testler önbilgi..kullanıcı yorumları önemli..objektif olduktan sonra.. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Arkadas... ustalar(!) yüzünden usta olduk, arastirmaktan. Lastigimizi de mi kendimiz üretelim? Töbe töbe ya .... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Amaninn az kalsın kışlıklarından alacaktım.. iyi yırtmışım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Ben de No-Kian kullanıyorum. Şimdiye kadar yolda bırakmadı.. Şıpıdık yazlık versiyonu da var mı bunun? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Şıpıdık yazlık versiyonu da var mı bunun? Bu laylon, kış koşulları için. Yazın vardı bi çift No-Kian, N si düştü eskidi. artık başka giyiyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Deneyimle sabitlenmis bilgi gercek bilgidir hile hurda asla olamaz Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Bu laylon, kış koşulları için. Yazın vardı bi çift No-Kian, N si düştü eskidi. artık başka giyiyorum. 47 ne abi mezar gibi :D Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 47 ne abi mezar gibi :D Klasik iskarpinde 45, spor ayakkabı markasına göre 46-47, terlik markasına göre 46-47 numara giyerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Bir ara kazayla alıyordum bunlardan,satıcı kendinden o kadar emindiki beni nerdeyse michellin almaktan vaz geçirip nokian taktıracaktı ama güvenmedim. Çok farklı bir şey almamışın 6 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Klasik iskarpinde 45, spor ayakkabı markasına göre 46-47, terlik markasına göre 46-47 numara giyerim. Abi ufaklık gece içinde uyumuyor demi Çok farklı bir şey almamışın Michelin primacy Hp serisini duyunca tüylerim dikenleşiyor artık. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 yazıda tam olarak ne yazıyor bilmiyorum ama özetle testlerde hile yapılmış. ama şu var,testlerde hile yapılmış olması nokianı (hiç kullanmadım) bir anda çok kötü bir lastik yapmaz.hani iyi ki almamışım,bir daha almam yorumlarına karşı ben böyle düşünüyorum.vw gibi,emisyonda sahtecilik yapmış ama bu olay vw nin kalitesiz olduğunu göstermedi. yani kullanıcı yorumlarına bakmaya devam etmeli. 4 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Üç kağıtçılık Avrupa'ya iyiden sıçramış yahu... Ben özellikle Almanları hep dürüstlükleri ve çalışkanlıkları ile takdir ederdim. Nokian en sevdiğim marka idi lastikte artık değil... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 testlerde Money Talk, firmalardada üçkağat bol, artık kimseye güven kalmadı mersoda hile yapıyormuş bu arada, aynen vw gibi... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts