Oğulcan Akıncıoğlu 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 (düzenlendi) Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba, Babam için araba alma niyetine girdik ancak karar verme aşamasında sıkıntı yaşıyoruz. Araçlar, Vw passat 1.4 tsi 125 hpDsg comfortline Ford mondeo 1.5 ecoboost powershift titanium Opel insignia 1.6 sidi ecotec active select cosmo Dizel tercih etmiyoruz.otomatik benzinli tercihimiz.Bu 3 aracı şanzıman performans sağiamlık vs açıdan karşılaştırırmısınız. Araçlar 0 km Saygılarımla 29 Şubat 2016 tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Bayisinde Mondeo 'ya bindim. Kullanmadım ama kalıbının arabası değil bence. Yakışıklı ama içi dar gibi geldi. Tavan çok yakın sanki. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Bence yazis siraniza gore tercih edebilirsiniz. Ecoboost'un 1.6'sinin problemleri halefi 1.5'te tekrarlama ihtimaline karsi beklemekte yarar var. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Ben olsam 1.4 tsi ile yola devam ederdim. sanki passat daha ferah gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 jetta.. daha ucuza kalite algısı da gayet iyi veya bir az ilave ile 4x4 184 ps octavia ya terfi de olabilir 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Superb de seçenekler arasında olabilir bence. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Passat tercih ederdim..maceraya gerek yok Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Bayisinde Mondeo 'ya bindim. Kullanmadım ama kalıbının arabası değil bence. Yakışıklı ama içi dar gibi geldi. Tavan çok yakın sanki.Afaki ve farazi yorumlar ile kafa karıştırmayın lütfen.Bizzat 2015 passat ve kendi kullandığım aracı metre ile ölçtüm mondeo her türlü passatan geniş.Döşeme renginde ötürü iç mekan ferah durmuyor başka bir sebep yok. İnsignia bu araçlar arasında en dar olanı.Arkada dik oturunca kafa tavana değiyor bizzat 2010 modelini 1 sene kullandım.En alınası araç yine mondeo ama bende tüm bu araçlara ilave süperb de incelenmeli diyorum.Mondeo yakıt yönünden 2 litre fazla yakacaktır 1.4 tsi a göre,insignia ile aynı yakar.Zor tercih bol şans Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 superb alıp "bu passatla aynı ama daha ucuz" demek zorunda kalmayı göze alırsanız güzel tipini hangisini seviyorsanız onu alın. şahsi tavsiyem geniş araç gerekmiyor ise ufakça birşey alın. yaşı kaç babanın? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Afaki ve farazi yorumlar ile kafa karıştırmayın lütfen. Bizzat 2015 passat ve kendi kullandığım aracı metre ile ölçtüm mondeo her türlü passatan geniş.Döşeme renginde ötürü iç mekan ferah durmuyor başka bir sebep yok. İnsignia bu araçlar arasında en dar olanı.Arkada dik oturunca kafa tavana değiyor bizzat 2010 modelini 1 sene kullandım.En alınası araç yine mondeo ama bende tüm bu araçlara ilave süperb de incelenmeli diyorum.Mondeo yakıt yönünden 2 litre fazla yakacaktır 1.4 tsi a göre,insignia ile aynı yakar.Zor tercih bol şans Kıyaslama yapmadım. Passat 'ı bilmem. Insignia 'yı da. Tip olarak çok beğendiğim bir araç. Ancak alamayacak olsam da, şoför koltuğuna binme imkanı buldum değerlendirdim. Farazi konuşmuyorum. Neden böyle bir tepki veriyorsunuz anlayamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 mondeo daha basık........989 a karşı 930 mm Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Powershift konforlu ama seri bir şanzıman değil. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Ben olsam onların yerine w211 e200 komp ya da e240 tercih ederim Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 (düzenlendi) Powershift konforlu ama seri bir şanzıman değil.Mondeo tork konvertörlü şanzıman kullanıyor.Bu arada bende bir powershift kullanıcısı olarak tam tersini düşünüyorum..konforsuz ama seri.. tork konvertörlü şanzımandan daha seri ancak DSG kadar seri değil demek daha doğru olabilir 29 Şubat 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 benzini içer o zaman o. Aslan besleyen yemini düşünmez Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 superb alıp "bu passatla aynı ama daha ucuz" demek zorunda kalmayı göze alırsanız güzel tipini hangisini seviyorsanız onu alın. şahsi tavsiyem geniş araç gerekmiyor ise ufakça birşey alın. yaşı kaç babanın? Abi yaşı 55 insignia daha yakın gibi cosmo stilpaket ve flexride paket var araçta 86 bin tl passat highlinedan daha çok özelliği var gibi.Passat 132 bin lira. Yorum bağlantısı
Recommended Posts