İçeriğe Yönlendir

Araç Karşılaştırma Hk.

Oğulcan Akıncıoğlu

Recommended Posts

Oğulcan Akıncıoğlu
(düzenlendi)

Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba,

Babam için araba alma niyetine girdik ancak karar verme aşamasında sıkıntı yaşıyoruz.

Araçlar,

Vw passat 1.4 tsi 125 hpDsg comfortline

Ford mondeo 1.5 ecoboost powershift titanium

Opel insignia 1.6 sidi ecotec active select cosmo

Dizel tercih etmiyoruz.otomatik benzinli tercihimiz.Bu 3 aracı şanzıman performans sağiamlık vs açıdan karşılaştırırmısınız.

Araçlar 0 km

Saygılarımla

tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bayisinde Mondeo 'ya bindim. Kullanmadım ama kalıbının arabası değil bence. Yakışıklı ama içi dar gibi geldi. Tavan çok yakın sanki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bence yazis siraniza gore tercih edebilirsiniz. Ecoboost'un 1.6'sinin problemleri halefi 1.5'te tekrarlama ihtimaline karsi beklemekte yarar var.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

jetta.. daha ucuza kalite algısı da gayet iyi

veya bir az ilave ile 4x4 184 ps octavia ya terfi de olabilir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Superb de seçenekler arasında olabilir bence.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Bayisinde Mondeo 'ya bindim. Kullanmadım ama kalıbının arabası değil bence. Yakışıklı ama içi dar gibi geldi. Tavan çok yakın sanki.

Afaki ve farazi yorumlar ile kafa karıştırmayın lütfen.

Bizzat 2015 passat ve kendi kullandığım aracı metre ile ölçtüm mondeo her türlü passatan geniş.Döşeme renginde ötürü iç mekan ferah durmuyor başka bir sebep yok.

İnsignia bu araçlar arasında en dar olanı.Arkada dik oturunca kafa tavana değiyor bizzat 2010 modelini 1 sene kullandım.En alınası araç yine mondeo ama bende tüm bu araçlara ilave süperb de incelenmeli diyorum.Mondeo yakıt yönünden 2 litre fazla yakacaktır 1.4 tsi a göre,insignia ile aynı yakar.Zor tercih bol şans :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

superb alıp "bu passatla aynı ama daha ucuz" demek zorunda kalmayı göze alırsanız güzel :)

tipini hangisini seviyorsanız onu alın. şahsi tavsiyem geniş araç gerekmiyor ise ufakça birşey alın. yaşı kaç babanın?

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Afaki ve farazi yorumlar ile kafa karıştırmayın lütfen.

Bizzat 2015 passat ve kendi kullandığım aracı metre ile ölçtüm mondeo her türlü passatan geniş.Döşeme renginde ötürü iç mekan ferah durmuyor başka bir sebep yok.

İnsignia bu araçlar arasında en dar olanı.Arkada dik oturunca kafa tavana değiyor bizzat 2010 modelini 1 sene kullandım.En alınası araç yine mondeo ama bende tüm bu araçlara ilave süperb de incelenmeli diyorum.Mondeo yakıt yönünden 2 litre fazla yakacaktır 1.4 tsi a göre,insignia ile aynı yakar.Zor tercih bol şans :)

Kıyaslama yapmadım. Passat 'ı bilmem. Insignia 'yı da. Tip olarak çok beğendiğim bir araç. Ancak alamayacak olsam da, şoför koltuğuna binme imkanı buldum değerlendirdim. Farazi konuşmuyorum. Neden böyle bir tepki veriyorsunuz anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Powershift konforlu ama seri bir şanzıman değil.

Mondeo tork konvertörlü şanzıman kullanıyor.

Bu arada bende bir powershift kullanıcısı olarak tam tersini düşünüyorum..konforsuz ama seri..:) tork konvertörlü şanzımandan daha seri ancak DSG kadar seri değil demek daha doğru olabilir

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

superb alıp "bu passatla aynı ama daha ucuz" demek zorunda kalmayı göze alırsanız güzel :)

tipini hangisini seviyorsanız onu alın. şahsi tavsiyem geniş araç gerekmiyor ise ufakça birşey alın. yaşı kaç babanın?

Abi yaşı 55 insignia daha yakın gibi cosmo stilpaket ve flexride paket var araçta 86 bin tl passat highlinedan daha çok özelliği var gibi.Passat 132 bin lira.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...