Haluk Şentürk 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Merhabalar arkadaşlar, aracima (Aveo ) egr iptali yaptırmak istiyorum. Ancak mekanik iptal yani araya kör conta koymak arıza lambası yakıyormuş ( forumlar öyle diyor) . Gelelim soruya.euro 5 motorlarda egr iptali nasıl yapılır ,deneyen var mı ? Not: forumda arama yaptım. Pek bi sonuca ulaşamadım...teşekkürler şimdiden... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 multijet 1.3 egr si olarak aratın derim. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Abi gülsan sanayideki opser e bi git istiyosan belki orda hallederler arıza lambası olayını. 50. cadde no 21 serkan abi var oranın yetkilisi. İstiyosan özelden numarasını verebilirim 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 Çağlar Bayur yazdı: multijet 1.3 egr si olarak aratın derim. teşekkür ederim Çağlar bey. Abdurrahim Tüfek yazdı: Abi gülsan sanayideki opser e bi git istiyosan belki orda hallederler arıza lambası olayını. 50. cadde no 21 serkan abi var oranın yetkilisi. İstiyosan özelden numarasını verebilirim Abdurrahim,teşekkür ederim.zahmet olmazsa numarasını gönder.kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts