Semih Çetin 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Arkadaşlar merhaba, gece gece arabanın cam suyunu doldurmaya kalkınca farketmeden DOT4 yazan hazneye bi miktar su koydum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı ? Aracım 2011 Ford Fiesta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Arabayı çalıştırmayın. Kutuyu sökün ve boşaltın. Sonra eksiği tamamlayın yada Arabayı çalıştırmayın. Kutudaki yağı ve suyu bi şekilde enjektör benzeri birşeyle tamamen boşaltın ve eksiği tsmamlayın. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Hidrolik haznesine su eklemişsiniz Sanırım çektirilmesi gerekicek. Kullanılması tehlikeli olabilir..... Ustalar kesin bilgiyi verir. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 (düzenlendi) Su yağdan ağır ve sisteme karıştı. Doğru olan tüm fren sistemi yağını değiştirmek. Güvenlik için yapın 24 Şubat 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 benim palio ya önceki sahibi yanlış yağ koyduğu için abs beyni fren ana merkezi ve fren merkezleri değişti ama sorunu çıkaran abs beyni kilitlenerek yapmıştı, abs beyni 2000 tl, ye bana patladı, ama su nasıl bir hasar açar bilmiyorum çok gezmeden düzeltmek gerek Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Aracı hiç hareket ettirmeden, sistemi komple temizlettirip yağı değiştirin. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 O iş çok sakat..fren hidrolğinin belli periyotta değiştirilmesinin nedeninin hidrolik yağının havadan nem alması ve sistemin ısındığında su buharı nedeniyle frenlerin tutmaması olarak okumuştum.. Bence hiç çalıştırmadan sistemdeki yağı komple değiştirin.. Ancak silecek suyu koyarkende bu işi nasıl yaptınız hiç anlayamadım 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Arabayı çalıştırmayın. Kutuyu sökün ve boşaltın. Sonra eksiği tamamlayın yada Arabayı çalıştırmayın. Kutudaki yağı ve suyu bi şekilde enjektör benzeri birşeyle tamamen boşaltın ve eksiği tsmamlayın. +10 Su yağdan ağır ve sisteme karıştı. Doğru olan tüm fren sistemi yağını değiştirmek. Güvenlik için yapın +100 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Olay su olunca Servet haklı.. Ben yanlışlıkla yağ eklemiştim ve kutuyu söküp boşaltıp eksiği tamamlamıştım ama su olunca inmiş olabilir ve ciddi zaafiyet oluşturur.. Tamamen değişmesi taraftarıyım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 acaip acilen ustaya/servise. su işlerse işlerde her yerden arıza fışkrırı fren sisteminde. ben olsam 3 defa yağ değişirdim. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Kaskonun çekici hizmeti vardır, onunla çektirebilirsiniz. Birde çekici parası çıktı diye düşünmeyin masraflara. Yorum bağlantısı
Semih Çetin 26 Şubat 2016 Yazar Paylaş 26 Şubat 2016 Herkese teşekkürler. Sabahına çalıştırıp ustama götürdüm arabayı. Disklerin orda tıpalar var oradan komple boşalttı, yeniden dot4 yağ koydu. Sorunumuz yok çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Bu kadar calistirmayin, cekici ile goturun yorumuna karsilik araci kullanmaniz iyi cesaret. Bu uyarilar sistemde suyun birakacagi izleri onlemek icin yapilmisti sanirim. Insallah uzun vadede sorun cikmaz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Semih Çetin 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 Bu kadar calistirmayin, cekici ile goturun yorumuna karsilik araci kullanmaniz iyi cesaret. Bu uyarilar sistemde suyun birakacagi izleri onlemek icin yapilmisti sanirim. Insallah uzun vadede sorun cikmaz. Saygilarimla. Uyarıları okumamıştım, sabah mecbur çalıştırıp işe gittik. Ustama sordum kalıcı herhangi bi sorun olmayacağını söyledi. Bu işten anlıyordur sanırım sonuçta o da para kazanacak gereken başka birşey olsa yapardı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Sistemdeki su kısa vade de sorun çıkarmaz. uzun vadede sıkıntı yaratır. Umarım sistemde hiç su kalmamıştır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts