İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - İç Aydinlatmalara Ve Plakaliğa Beyaz Led Takma

Oğuz Varhan

Recommended Posts

Oğuz Varhan

Aracıma aliexpress üzerinde Canbus özellikli W5W tipi LED lerden tanesi yaklaşık 1 tl ye gelicek fiyata sipariş verdim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Burak Güler2

Güle güle kullanın. Fotoğraflardan mi bu kadar parlak ve beyaz çıkmış gerçekten böyle mi :) Ben de almıştım fakat daha cansız ve maviye kaçıyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok doğru bir seçim.. Bu güne kadar kullandığım en güzel ledlerden birisi.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Ocaktan

Aydınlatma çok güzel olmuş ledler beyaz mı sıcak beyaz mı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Önceki arabamda benzer bir uygulama yapmıştım ve beyaz renkler çok göz alıyordu. Parlak led olmalarının da etkisi vardı ama beyaz göz yoruyor. İnşallah sıcak beyazdır rahatsız etmez sizi. Ellerinizi sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan
(düzenlendi)

Arkadaşlar aliexpress linkini bulamadım galiba satıcı dükkan linkini değiştirdi  yalnız aynı satıcının sattığı ebay linkini buldum 

http://www.ebay.com/itm/221937510143?ul_noapp=true

fotoğraflardaki renk ve aydınlık orjinaldir gayet güzel aydınlatma kalitesine sahip :)

aynı fiyata almıştım bende sorularınız olursa yardımcı olabilirim teşekkürler :)

Ne kadar surede elinize ulaştı LED'ler

ürün elime 25 günde ulaştı

Önceki arabamda benzer bir uygulama yapmıştım ve beyaz renkler çok göz alıyordu. Parlak led olmalarının da etkisi vardı ama beyaz göz yoruyor. İnşallah sıcak beyazdır rahatsız etmez sizi. Ellerinizi sağlık

Biraz parlak ancak ben sürüş esnasında iç lambaları çok kullanmadığım için parlak olması hoşuma gidiyor o yüzden tercih ettim :)

Işık Rengi: Saf Beyaz
Renk Sıcaklığı: 6000-7000K
Çalışma Voltajı: DC12V
Çap: 11mm 
Uzunluk: 20mm
Ledlerin Özelliği: 8 5730-LEDs
Ömrü: 50,000 saat
Güç: 1.08W
Amper: 0.09A
Lumen: 200lm

Paket İçeriği: 
50 x 8-5730-SMD T10 LED Bulbs
tarihinde Oğuz Varhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

güzel olmuş.elinizde fazlan varsa 3 tane gönderir misiniz? :)

2 araca daha uygulama yapacağım o yüzden çoklu sipariş verdim eğer artan olursa gönderirim tabiki ama ankaraya geçmem lazım araç kayseride değil :(

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Bende 50 tane alınca çok şaşırdım. :shok:  Başka araçlarda varmış. 
Güzel olmuş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya

ellerinize emeginize saglik arabanın içi kendine gelmiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

gündüz gibi olmuş :) . Elinize sağlık güzel dokunuşlar  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Güle güle kullanın. Görüntü güzel. Ben de aracıma taktım. 

Ancak bu ledlerde bir sorun var. Soğutucuları yok. Ledler aşırı ısınıyor. Uzun süre kapıları açık tutup ayak aydınlatmaları çalıştığında ledlerin üzerindeki dirençler yanıyor veya duyların içindeki metal pabuçlar esneyip temassızlık yapıyor. 

Bu nedenle ledlerin ömrü 1 ay - sonrasında değişim gerekiyor. Elinizdekilerden bir takımı yedek olarak saklayın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Emre Şimşek

Ben de aynı ledlerden 20 tane aldım Focus için ama bazı aydınlatmalara uymadı. İçerinin ön ve arka tavan lambaları ve plaka lambaları farklı. Şimdilik sadece ayak altı ve okuma lambalarına takabildim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Benim okuma lambalarına aldığım LED'ler çalışmadı 4 tane almıştım hiçbiri çalışmadı sanırım ledlerde sıkıntı bar. Bir de plakalım icin aldığım ledlerde 1 ay içinde patladı çalışmıyor suan

Yorum bağlantısı
Burak gülten

Merhaba ben torpido gozundeki aydinlatmayi bulamadim daha dogrusu ayak aydinlatma gbi sadece ampulmu takilicak yok tesisat cekmekmi gerekio torpidoya ? Onu anlyamadm yerni bulamdm :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Merhaba ben torpido gozundeki aydinlatmayi bulamadim daha dogrusu ayak aydinlatma gbi sadece ampulmu takilicak yok tesisat cekmekmi gerekio torpidoya ? Onu anlyamadm yerni bulamdm :)

Ön tarafında ortada yoksa yoktur. Sizin çekmeniz gerekecek tesisatını ama düğmesi falan olması gerektiğinden biraz zahmetli bir iş olabilir.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ön tarafında ortada yoksa yoktur. Sizin çekmeniz gerekecek tesisatını ama düğmesi falan olması gerektiğinden biraz zahmetli bir iş olabilir.

Birden benim torpido geldi aklıma :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...