İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - İç Aydinlatmalara Ve Plakaliğa Beyaz Led Takma

Oğuz Varhan

Recommended Posts

Cengiz Yılmaz
(düzenlendi)

Merhaba

Arkadaşlar ben iç aydınlatma ile güncel ampul araştırma yaparken tereddütte kaldım. Sizinde tavsiyelerinize ihtiyacım var. Lütfen sizde bir bakarmısınız. 

https://tr.aliexpress.com/item/Kristal-mavi-Beyaz-12-Cips-COB-C5W-Araba-Oto-Festoon-Dome-i-leri-LED-I-klar/32854559790.html?spm=a2g10.10010108.1000014.3.d949185fMnw7dk&pvid=deaf48ca-1f3f-4320-8a92-825d055864c2&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.116719.0&scm-url=1007.13338.116719.0&scm_id=1007.13338.116719.0

11.11 indirimide yaklaşıyor hatırlatmak isterim.

Saygılarımla.

tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Emre

Aliexpress'te satılan ledler kısa bir süre sonra titreme yapacaktır. Malzeme kalitesi düşük. Ben Photon marka led kullanmanızı tavsiye ediyorum. Türkiye'de bulunabiliyor.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Bir saat önce, Fatih Emre yazdı:

Aliexpress'te satılan ledler kısa bir süre sonra titreme yapacaktır. Malzeme kalitesi düşük. Ben Photon marka led kullanmanızı tavsiye ediyorum. Türkiye'de bulunabiliyor.

Aliexpress yorumu tecrübeyle sabit eski aracımda birçok kez ampul değiştirdim. Göz kırptı patladı vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya

Aliexpress'te kaliteli led ampüller mevcut. 1 yıldır iç aydınlatma (okuma ve harita lambaları) ve plaka lambasında kullanıyorum, iç aydınlatmayı çok kullanmıyorum ama plakalık akşam sürekli yanmakta. Nichia led kullanılan SCOE marka t10 lambalar plaka lambasında takılı.

Ayakucu aydınlatması için kaliteli t10 lambalar aldım 1 ay sonra patlıyor. Madem sürekli patlayacak deyip ucuzundan aldım, takalı 9 ay oldu hala çalışmakta :)

Yorumu fazla olan ve ek yorumlarında (genelde kullanım sonrası yapılan yorumlardır) iyi yorum alan ürünler tercih edilirse sorun çıkmaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...