Ahmet İhsan Akşen 26 Ocak 2021 Paylaş 26 Ocak 2021 (düzenlendi) Mehmet Cihat yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Benim A119 kontağı kapatınca son videoyu kaydetmiyor. Muhtemelen kapasitörleri bozuldu. Bunun tamirini yapan oldu mu hiç ? Kullanılan kapasitör hakkında bilgisi olan var mı ? @ahmet akşen yapmıştı a118c için aynı sorundan O zamanlar Türkiye'de kapasitör yoktu aliexpress den almıştım. 2 tane yedek vardı lazım ama şahsi kargolar 25 TL den az tutmuyor, değmez sanırım. https://www.direnc.net/1f-55v-kondansator-pil 26 Ocak 2021 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Ocak 2021 Paylaş 26 Ocak 2021 Servet Aydın yazdı: Kondansatör bozuk veya şarj olamıyor. Biraz tezgah boşalsın gel bakalım bende de bir tane benzer kamera var göndereyimmi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2021 Paylaş 26 Ocak 2021 bende de bir tane benzer kamera var göndereyimmi? Durduğun hata Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 a129 plus duo on arka fullhd arac kamerasi aldim sigorta kutusuna baglama aparati ile birlikte 160 euro verdik teslim tarihi 10 mart bu fiyata daha iyisi alinabilirmiydi niyetimde aukey vardi goruntu kaltesi bundan biraz dusuk oldugundan viofo yu tercih ettim insallah pisman olmam Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 a129 plus duo on arka fullhd arac kamerasi aldim sigorta kutusuna baglama aparati ile birlikte 160 euro verdik teslim tarihi 10 mart bu fiyata daha iyisi alinabilirmiydi niyetimde aukey vardi goruntu kaltesi bundan biraz dusuk oldugundan viofo yu tercih ettim insallah pisman olmam160 euroya ön arka ayrı ddpai n3 alınır [emoji2] üste para bile kalır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 Servet Aydın yazdı: Dogan Arsiray yazdı: bende de bir tane benzer kamera var göndereyimmi? Durduğun hata ne oldu bizim kameralar? Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 Mehmet Cihat yazdı: 160 euroya ön arka ayrı ddpai n3 alınır üste para bile kalır benim ihtiyacim on ve arka olacak sekilde iki kamerali bir model bunun ikilisi yok galiba Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 Mustafa Cerci yazdı: benim ihtiyacim on ve arka olacak sekilde iki kamerali bir model bunun ikilisi yok galiba JADO D330 çizgi kam Video kaydedici araba dvr'ı kamera dikiz araba kamera Dashcam 24H park monitörü kaydedici GPS 1080P https://a.aliexpress.com/_vrfIfh 640 TL civarına geliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2021 Paylaş 7 Şubat 2021 Dogan Arsiray yazdı: ne oldu bizim kameralar? İkisi de pert. Geniş zamanda bakmak gerekecek 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 ciddiyim... takılı olduklar yerde bozuldular. ben senmiyim alevli yanar dönerli girişeyim kafamı bozan detaylara? Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 herkese iyi aksamlar on ve arka kamerali hareket algilayici sensorlu park halindeyken etrafinda dolananlunca kayit yapabilecek goruntu kalitesi iyi ve ucuz kamera ariyorum ne tavsiye edersiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts