Şahin Topaloğlu 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Ne kadar ürkütücü bir insansınız. Ürkünç desek.... 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Buyuk gecmis olsun, hareket halindeyken olsa daha kotu sonuclar dogurabilirdi... 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Buyuk gecmis olsun, hareket halindeyken olsa daha kotu sonuclar dogurabilirdi... Teşekkürler Özlem ablacım.[emoji4] Yani büyük verilmiş sadakam varmış. Biraz daha geç olsa E5'e çıkacaktım. Daha kötüde sonuçlanabilirdi. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 (düzenlendi) Teşekkürler Özlem ablacım.[emoji4] Yani büyük verilmiş sadakam varmış. Biraz daha geç olsa E5'e çıkacaktım. Daha kötüde sonuçlanabilirdi.Bir kere gozumun onunde sehirlerarasi yolda adamin lastik firladi gitti, teknik adini bilmiyorum o metal seyin ustunde araba gidiyordu ve kaynak yapar gibi boyle ates parcalari sicriyordu kimseye carpmadan durabildi adam [emoji15] 20 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Bir kere gozumun onunde sehirlerarasi yolda adamin lastik firladi gitti, teknik adini bilmiyorum o metal seyin ustunde araba gidiyordu ve kaynak yapar gibi boyle ates parcalari sicriyordu kimseye carpmadan durabildi adam [emoji15] Valla Özlem abla hızlı bir şoför değilim. Limitler ne ise onda kullanırım. Hadi fırlasa ben bi şekilde zapt ederim de arkamda sağımda solumda gelen otobanda napardı. Orası muallak. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Bijon deliklerinin genişlediğini düşünmüyorum. Bence orijinali ile karşılaştırılıp genişleme yoksa doğru bijon somunlarıyla kullanılabilir. Aynı düşüncedeyim. Deliklerde genişleme yok. Görünen tırıtıklı noktalar bijonların köşe izleri. Yatakların daha çok payı var. Dişleri aynı olmak şartıyla geniş kafalı bijonlarla kullanılır bu jantlar... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Geçmiş olsun mahalle arasında olması bile tehlikeli iken akıcı trafikte Allah korumuş ben merak ediyorum hangi mantıkla böyle bir montaj yapmayı tercih etti 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Aynı düşüncedeyim. Deliklerde genişleme yok. Görünen tırıtıklı noktalar bijonların köşe izleri. Yatakların daha çok payı var. Dişleri aynı olmak şartıyla geniş kafalı bijonlarla kullanılır bu jantlar... Babam demirtorna ustası demiştim. Bana o jantları ömürlük de yaparda. Ben soğudum janttan. Yoksa makinada bijon yataklarını genişletecekti. Büyük bijon somunu takacaktık. Belki saplamalarıda büyütebilirdim ama lastikçi parayı verecek. Yeni jant bakacağım yine oem. Titanıum yada collection kasa jant. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Behram yeni gördüm çok geçmiş olsun. Ben de somunları değiştirmiştim işkillendim şimdi. Benim somunlara bir bakın bu doğrusu mu değil mi söyleyiverin. Can taşıyoruz korktum ya.. Şu aldığım somunun linki: https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=4176 Şu da sanırım senin arabana takılan sac jant somunu doğru mu: https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=4082 2 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Geçmiş olsun mahalle arasında olması bile tehlikeli iken akıcı trafikte Allah korumuş ben merak ediyorum hangi mantıkla böyle bir montaj yapmayı tercih etti Valla Fatih abicim özür dileye dileye bir hal oldu. Basiretim bağlandı diyor. Aklım durdu diyor. Abi neyse ödeyeceğim jantları dediği için bende lastikleri aldım söküp. Jantlarda 850tl idi dedim. Tamam abi bir hafta muhlet ver ödeyeceğim dedi. Tamam dedim bende. Behram yeni gördüm çok geçmiş olsun. Ben de somunları değiştirmiştim işkillendim şimdi. Benim somunlara bir bakın bu doğrusu mu değil mi söyleyiverin. Can taşıyoruz korktum ya.. Şu aldığım somunun linki: https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=4176 Şu da sanırım senin arabana takılan sac jant somunu doğru mu: https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=4082 Seninkiler doğru Emre hocam benimde almam gereken üstte ki krom başlı somunlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Behram yeni gördüm çok geçmiş olsun. Ben de somunları değiştirmiştim işkillendim şimdi. Benim somunlara bir bakın bu doğrusu mu değil mi söyleyiverin. Can taşıyoruz korktum ya.. Senin bijonlar doğru.. Ancak bunlarda paslanıyor. Ben yeni aldım 3-5 ay oldu işte ilk kış sezonunda paslandı kısım kısım.. 80 tl para verdik bide. Büyük geçmiş olsun. Gerçekten önemli bir kaza atlatmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Senin bijonlar doğru.. Ancak bunlarda paslanıyor. Ben yeni aldım 3-5 ay oldu işte ilk kış sezonunda paslandı kısım kısım.. 80 tl para verdik bide. Ayhan abi benim sorunum orijinallerinin kapaklarının şıkırdaması ve bazılarının düşmüş olması idi. Onu düzelttik şimdi de pas sorunu çıktı desene Zaten geçen yıkarken ben de fark ettim. iron-x sıktığımda biraz pas aktı. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 (düzenlendi) Ayhan abi benim sorunum orijinallerinin kapaklarının şıkırdaması ve bazılarının düşmüş olması idi. Onu düzelttik şimdi de pas sorunu çıktı desene Zaten geçen yıkarken ben de fark ettim. iron-x sıktığımda biraz pas aktı. Bende bu yüzden değiştim zaten. Ancak aldığım bijonlarda paslanmaya başladı. Pas olan yerlerde sök tak esnasında hasar gören kısımlar. Neticede o bölgelerin kromları demek ki dökülüyor sıkma esnasında.. 20 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Bende bu yüzden değiştim zaten. Ancak aldığım bijonlarda paslanmaya başladı. Pas olan yerlerde sök tak esnasında hasar gören kısımlar. Neticede o bölgelerin kromları demek ki dökülüyor sıkma esnasında.. Şimdi yeni jant kısmetse aldığımda bir de bijonları ile böyle uğraşacağız yani. Senin bijonlar doğru.. Ancak bunlarda paslanıyor. Ben yeni aldım 3-5 ay oldu işte ilk kış sezonunda paslandı kısım kısım.. 80 tl para verdik bide. Büyük geçmiş olsun. Gerçekten önemli bir kaza atlatmışsınız. Çok teşekkür ederim Ayhan abicim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Geçmiş olsun.peki bu bijonlar neye sebep oldu?jant kırılmadı di mi?sıkarken bijon deliklerini büyüttü,bijonlar takılıyken jant sıyrılıp gitti mi,ne oldu yani. Erdem,vermezse başımın gözümün sadakası olsun diyeceksin.Dükkan basmak ne demek.Mafyacılık mı oynuyoruz.Adam korku veya kızgınlıkla levyeyi birinin kafasına indirirse ne olacak.Tavsiye verirken biraz düşünelim. Ben zaten düşünerek yazdım. Eğer başka bir yolla lastikçi 1100 TL öderse ben de öğrenmiş olurum. Tabii ki benim de tasvip etmediğim bir yöntem bu ancak özellikle sanayi esnafına lafın kar edeceğini düşünmüyorum. Vahşi yaşam gibi kim daha güçlüyse kim daha kalabalıksa onun sözü geçiyor memlekette ne yazık ki. Behram kardeşim zaten demiş babam lastikçiye gidecek demiş. Eşraftan, eş-dost veya akrabalarla 3-5 kişi gidilirse sonuç alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Ben zaten düşünerek yazdım. Eğer başka bir yolla lastikçi 1100 TL öderse ben de öğrenmiş olurum. Tabii ki benim de tasvip etmediğim bir yöntem bu ancak özellikle sanayi esnafına lafın kar edeceğini düşünmüyorum. Vahşi yaşam gibi kim daha güçlüyse kim daha kalabalıksa onun sözü geçiyor memlekette ne yazık ki. Behram kardeşim zaten demiş babam lastikçiye gidecek demiş. Eşraftan, eş-dost veya akrabalarla 3-5 kişi gidilirse sonuç alınabilir. Yani olaya aslında mafyacılık olarak bakmamak lazım. Düzenbaz, işin çakallığında olan esnafa hatasını kabul ettirmek için bir baskı ne yazıkki güzel ülkemde gerekiyor. Ben tek gitsem jantları kabul etmeyecekti yüzde yüz eminim. Bende hep babamla ile gittim. Çünkü semtimde eskilerden biriyiz ve neredeyse tüm esnafla iş yaptığımız için bizi tanırlar. Bu kozu kullanmak böyle zamanda işe yaradı. Adam hatasını kabul ettiği için babamda götürdü jantları verdi eline bugün. Oğlu da beni arayıp duruyordu kanka işi yokuşa sürüyorsun oldu arabayı da alalım felan bir şeyler zırvaladı. Kendisi lösemi atlattı bana onu kullanıyor. Hastayım nasıl ödeyelim gibisinden. Bende damarına bastım bildiğim için. Erkeksen dedim borcunu ödersin. Borcunu ödemezsen sakın dedim semtimde çıkma karşıma. Milletin içinde rezil rüsva ederim seni dedim. Bir saat sonra geri aradı kardeşim babamın hatası kusura bakma ödeyeceğiz biz borcumuz neyse o dedi. Konu tatlıya bağlandı. [emoji4][emoji1] Bir dahaki jantta böyle mahalle arası lastikçilerde hataya düşmeyeceğim iyi bir ders oldu aslında bana bu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Behram yeni gördüm çok geçmiş olsun. Ben de somunları değiştirmiştim işkillendim şimdi. Benim somunlara bir bakın bu doğrusu mu değil mi söyleyiverin. Can taşıyoruz korktum ya.. Emrecim somun degistirmek ne demek? Yani belli araliklarla degismesi mi gerekiyor? Ve ne kadar zamanda bir? Kimse bana boyle birsey soylemedi [emoji17] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Emrecim somun degistirmek ne demek? Yani belli araliklarla degismesi mi gerekiyor? Ve ne kadar zamanda bir? Kimse bana boyle birsey soylemedi [emoji17] Ablacım resmini paylaştığım şeylere somun diyorlar. Onları taktığımız vidalara ise bijon. Ford Focuslarda somunlar sorun yapıyordu ben o yüzden değiştirdim. Senin arabanda böyle bir ihtiyaç yoktur Yalnız bir gün kara kuzunun jantlarını değiştirirsen mutlaka bize ayrıntısıyla anlat ki bir yanlışlık varsa biz de müdahale etmeye çalışalım 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Yani olaya aslında mafyacılık olarak bakmamak lazım. Düzenbaz, işin çakallığında olan esnafa hatasını kabul ettirmek için bir baskı ne yazıkki güzel ülkemde gerekiyor. Ben tek gitsem jantları kabul etmeyecekti yüzde yüz eminim. Bende hep babamla ile gittim. Çünkü semtimde eskilerden biriyiz ve neredeyse tüm esnafla iş yaptığımız için bizi tanırlar. Bu kozu kullanmak böyle zamanda işe yaradı. Adam hatasını kabul ettiği için babamda götürdü jantları verdi eline bugün. Oğlu da beni arayıp duruyordu kanka işi yokuşa sürüyorsun oldu arabayı da alalım felan bir şeyler zırvaladı. Kendisi lösemi atlattı bana onu kullanıyor. Hastayım nasıl ödeyelim gibisinden. Bende damarına bastım bildiğim için. Erkeksen dedim borcunu ödersin. Borcunu ödemezsen sakın dedim semtimde çıkma karşıma. Milletin içinde rezil rüsva ederim seni dedim. Bir saat sonra geri aradı kardeşim babamın hatası kusura bakma ödeyeceğiz biz borcumuz neyse o dedi. Konu tatlıya bağlandı. [emoji4][emoji1] Bir dahaki jantta böyle mahalle arası lastikçilerde hataya düşmeyeceğim iyi bir ders oldu aslında bana bu. Senin jantları başkasına 600tl'ye sorunsuz diye satmazsa adım erdem değil. İnşallah sürüncemede kalmaz da alırsın pararı. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Senin jantları başkasına 600tl'ye sorunsuz diye satmazsa adım erdem değil. İnşallah sürüncemede kalmaz da alırsın pararı. Valla Erdem abi satamaz diyemem. Bana fiyatını sordu. 850 dedim lastiksiz. Lastikleride istersen 1100 dedim. Ama lastikleri ben kullanacağım yeni jantla dedim. Tamam sende kalsın onlar dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts