Halil Yılmaz 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Arkadaşlar Fiesta aracımın ilk çalıştırmadaki benzin kokusu problemi çözülemedi.Hafta sonu Balıkesire gitmeyi düşünüyorum.Sanayide tavsiye edebileceğiniz ustalar varmı... Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Balıkesir club üyelerimiz bu soruya yanıt vereceklerdir en kısa zamanda.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Balıkesir de çok fazla alternatifiniz yok.. ancak en iyisi Ersin Oto.. Sanayinin 2.kapısından girmeden önce sola dönün. Balıkesir-Bursa yoluna bakan sırada İsuzu servisinin yanı. Mustafa ve Ersin var. selamımı söyle yardımcı olurlar... 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Hocam hemen hemen hepsinin gözünü para bürümüş başka alternatifiniz varsa onu değerlendirin.. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Öncelikle aracınız lpg ve benzinli mi? Aracınızın deposundaki hava tahliye kanallarını bir gözden geçirin.Benim aracım da yapıyordu aynı sorunu sonra kendiliğinden kesildi.Motorunuzun etrafına bakın motor parçalarının üzerinde akıntı leke var mı?. Aracınızı sabit bir yerde 10 15 dk boyunca çalıştırın.Sonra aracın altına bakın sızıntı akma var mı ? o kadar yol gidip eliniz boşta dönebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Halil Yılmaz 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 Öncelikle aracınız lpg ve benzinli mi? Aracınızın deposundaki hava tahliye kanallarını bir gözden geçirin.Benim aracım da yapıyordu aynı sorunu sonra kendiliğinden kesildi.Motorunuzun etrafına bakın motor parçalarının üzerinde akıntı leke var mı?. Aracınızı sabit bir yerde 10 15 dk boyunca çalıştırın.Sonra aracın altına bakın sızıntı akma var mı ? o kadar yol gidip eliniz boşta dönebilirsiniz. Aracım lpg li.Burda üç dört yere götürdüm araçı kaldırıp baktılar herhangi bir kaçak bulamadılar.Benzinde kullan bir süre dediler aynı sorun devam etti.İlk çalıştırmada camlar açıksa içeriye koku geliyor.Camlar kapalıyken koku girmiyor.Motor kısmında bir koku yok akıntı vs. bir şey bulamadılar.Eksoz dan yapabilir dedi birisi.Birisi depo kapağındandır dedi.Biri lpg ye suç buldu arabanın kimyası bozuluyo taktırınca dedi vb.Yani bi çözüm bulamadılar.Bu hava tahliye kanalları nerededir acaba.Aracı yeni aldım ilk arabam severek kullanıyorum ama bu sorun soğuttu beni araçtan. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Ben de tam bilmiyorum yerini ama bu sorun fiestalarda kronik Yorum bağlantısı
Halil Yılmaz 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 Ben de tam bilmiyorum yerini ama bu sorun fiestalarda kronik Teşekkürler birde ona baktırayım Balıkesir de çok fazla alternatifiniz yok.. ancak en iyisi Ersin Oto.. Sanayinin 2.kapısından girmeden önce sola dönün. Balıkesir-Bursa yoluna bakan sırada İsuzu servisinin yanı. Mustafa ve Ersin var. selamımı söyle yardımcı olurlar... Hafta sonu kardan yollar kapanmazsa gideceğim Ersin oto İnşallah çözerler sorunu selamınızı söyleyeceğim.Teşekkürler ilginiz için Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 ben aracıma hic lpg bağlatmadım. yaklaşık bi 4 5 yıl önce benim de başıma geldi.Eksozdan çiğ benzin mi atıyor diye baktık elimizi koyduk birşey çıkmadı.Motora baktık acaba kaçak var mı diye orası da temiz çıktı.Bir süre sonra geçti gitti. Bence aracınızdan keyif almaya bakın.Bu arada aracınızın sağ ön amortisöründen tümsek ya da çukurlardan geçerken ses geliyor mu ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Eğer mesafe sıkıntı değilse, İzmir Ustaellere gidin derim bende 1 Yorum bağlantısı
Halil Yılmaz 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 ben aracıma hic lpg bağlatmadım. yaklaşık bi 4 5 yıl önce benim de başıma geldi.Eksozdan çiğ benzin mi atıyor diye baktık elimizi koyduk birşey çıkmadı.Motora baktık acaba kaçak var mı diye orası da temiz çıktı.Bir süre sonra geçti gitti. Bence aracınızdan keyif almaya bakın.Bu arada aracınızın sağ ön amortisöründen tümsek ya da çukurlardan geçerken ses geliyor mu ? Koku giderse daha çok keyifli olacak kullanması ama...Rahatsızlık verici bir ses gelmiyor Eğer mesafe sıkıntı değilse, İzmir Ustaellere gidin derim bende Şu an zor ama genede aklımda olsun teşekkürler Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Koku giderse daha çok keyifli olacak kullanması ama...Rahatsızlık verici bir ses gelmiyor Şu an zor ama genede aklımda olsun teşekkürler Tufan usta var. 2. Kapı ile 3. Kapı arasında. Levent özel ford servisi. Ids de var onda. Başkasında da yok diye biliyorum. Ben memnunum gönderdiğim arkadaşlar da memnun kaldı. Zaten sadece binek modellere bakıyor... Yorum bağlantısı
Halil Yılmaz 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 Tufan usta var. 2. Kapı ile 3. Kapı arasında. Levent özel ford servisi. Ids de var onda. Başkasında da yok diye biliyorum. Ben memnunum gönderdiğim arkadaşlar da memnun kaldı. Zaten sadece binek modellere bakıyor... Notumu aldım.Orayada giderim yeterki çözüm bulsunlar.Ids nedir acaba Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Notumu aldım.Orayada giderim yeterki çözüm bulsunlar.Ids nedir acaba IDS forda özel arıza tespit ve hata düzeltme cihazı. Başka ürünler de arıza tespiti yapıyor ama bbu cihaz daha işlevli. Balıkesir'de de başka tamircilerde arıza tespit cihazı var ama universal onlar forda özel değil. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Erol 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 mert oto var gürkan abi 1. kapı ile 2. kapı arasında. serdar oto camın karşı çaprazında haskanın hizasında.bizim modelin uzmanıdır. 1 Yorum bağlantısı
Halil Yılmaz 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 Geçen hafta Ersin Usta ve Tufan Usta'ya götürdüm aracı yönlendiren arkadaşların selamlarını söyledim sağolsunlar ikiside ilgilendiler.Epey bilgi sahibi oldum sorunun kronik olabileceğini söylediler daha öncede başlarına gelmiş.Benzin kapağına baktılar.Eksoza baktırmak için yönlendirdiler.Burhaniye,Edremit ve ford serviste bulamadığım benzin depo kapağını Balıkesirde buldum 35 TL.fiyata orjinali değil ama sıkıntı yok.Servis 250-300 TL'sını bulur demişti kapak için.Kısacası memnun kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Cömert 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Debriyaj balatası değiştirebileceğim Balıkesir'de bildiğiniz iyi bir usta veya özel servis var mı? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Ersin Oto ya git Mustafa ya selamımı söyle... Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 toplantığımız yer değil mi orası? evet Balıkesir'deki en büyük toplantımızın mekanı ) Yorum bağlantısı
Emre Cömert 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ersin Oto ya git Mustafa ya selamımı söyle... cevap için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Sezgin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Merhabalar arkadaşlar. Balıkesirli arkadaşlarım yetkili servisten memnun mu? (Tarife ve sorunlara çözümler) Alternatif usta tavsiyeleri varmıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Merhabalar arkadaşlar. Balıkesirli arkadaşlarım yetkili servisten memnun mu? (Tarife ve sorunlara çözümler) Alternatif usta tavsiyeleri varmıdır? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Sezgin 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Konunuz birleştirilmiştir. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 1999 model 2,5 v6 motor ford mondeo sahibiyim aracım 190 bin km de ve ağır bakımlarının yapılmasını istiyorum kayış ve zincirlerinin değişmesini istiyorum.aracım nadir bulunan araçlardan olduğu için bulunduğum şehirde yapabilen yok,tavsiye edebileceğiniz servis var mıdır ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts