Hasan Öksüz 5 Kasım 2017 Paylaş 5 Kasım 2017 Netten ladacı bir yer buldum watsapp'tan mesaj attım bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Kasım 2017 Paylaş 5 Kasım 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni bir ürün keşfetmeliyiz. Abi bir yıllık ar-ge sonucu denenen bir çok malzemeden sonra en uyumlu ve verimli malzeme buydu. Daha da ilerletmek isteyene ar-ge kapımız her daim açık 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Bizim araçlar için kullandığımız lada samara sport iç cam sıyırıcı bulamayanlar varsa benle iletişime geçebilir. Yardımcı olurum. Satıcı falan değilim, kârım yok. Ki beni bilen bilir. Tamamen yardım amaçlı. Piyasada nerdeyse yok gibi, bulamazsınız o yüzden tükenmeden yardımcı olayım 5 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Abi tanesini piyasada 25 35 tl arasına veriyorlar. Çok spariş olur dedim tanesini 22 liradan veririm dedi. Reklam yasak değilse adamın kartının resmini atayım isteyen arayıp spariş etsin 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Mondeo formundan aradığınızı belirtirseniz bilir. Tanesi 22 tl unutmayın. Fiyat ve ürünün varlığı şuan ki tarih için geçerlidir. 3 yıl sonra bu mesajı görüp bana soran olursa bilemem, bişey diyemem valla 5 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Tuncay Arslan yazdı: Derviş büyüksün [emoji4]Büyük olan Allah, biz elçiyiz abim bu arada sen halen mondeo ya biniyor musun abi 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Derviş Dursun yazdı: Büyük olan Allah, biz elçiyiz abim bu arada sen halen mondeo ya biniyor musun abi Genişlet Yok binmiyorum Derviş, kampüse bıraktım transite biniyorum ama bana da ihtiyaçtı fitiller. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Öksüz 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Derviş Dursun yazdı: Abi tanesini piyasada 25 35 tl arasına veriyorlar. Çok spariş olur dedim tanesini 22 liradan veririm dedi. Reklam yasak değilse adamın kartının resmini atayım isteyen arayıp spariş etsin Genişlet Tanesi derken çiftmi sadece sağ yada sol 1 adetmi? o zaman iki kapı için 44 tl mi olacak? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Hasan Öksüz yazdı: Tanesi derken çiftmi sadece sağ yada sol 1 adetmi? o zaman iki kapı için 44 tl mi olacak? Genişlet Evet tane olarak. 4 kapı için 88 tl yani. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Güray Karaoğlu 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Merhaba, Bende bir güncelleme paylaşayım. www.ladaci.com adresinden samara cam fitili temin edilebiliyor. Ön cam için Lada Samara Sport (Tek Kapı) Cam Sıyırıcı Fitili, iç, ürün kodu 2108-6103320 : 47,32 TL. Arka cam için Lada Samara Cam Sıyırıcı Fitili, Ön, İç, ürün kodu 2109-6103320-10 : 20 TL 1 Yorum bağlantısı
Erdal Daban 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Ahmet Güray Karaoğlu yazdı: Merhaba, Bende bir güncelleme paylaşayım. www.ladaci.com adresinden samara cam fitili temin edilebiliyor. Ön cam için Lada Samara Sport (Tek Kapı) Cam Sıyırıcı Fitili, iç, ürün kodu 2108-6103320 : 47,32 TL. Arka cam için Lada Samara Cam Sıyırıcı Fitili, Ön, İç, ürün kodu 2109-6103320-10 : 20 TL Genişlet Bugün bende ikişer tane sipariş geçtim işçilik bana ait olacak 😊 Merak ettiğim bu lada fitilleri ne kadar dayanıklı suyu tutuyor mu ? Yorum bağlantısı
Burak Başokçu 10 Temmuz 2020 Paylaş 10 Temmuz 2020 Mehmet Çelebi yazdı: Cam sıyırıcılar için lada samaranın iki kapılı spor modelinin iç cam sıyırıcıları taktım gayet güzel oldu tavsiye ederim Genişlet Lada samara sport için olandan 103 cm lik 4 tane aldım. Eskileri çıkarmak için nasıl bir uygulama yapılıyor camlar çıkmadan eski lastikleri çıkarabiliyor muyuz ve takarken nasıl takıyoruz tarif etmeniz mümkün mü acaba baya zaman geçmiş ama teşekkürler artık iyice lastiklerin içi doldu camları çizmeye başladı içinde ki metal iyice yamuldu Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 (düzenlendi) Burak Başokçu yazdı: Eskileri çıkarmak için nasıl bir uygulama yapılıyor Genişlet Bir ucundan yukarı doğru çekip çıkarın. Herhangi bir şey sökmeye gerek yok. Uygun boyutta yeni sıyırıcıları kesin, uç noktaları oval keserseniz daha şık gözükür. Yenileri takmadan düz tornavida ile sıyırıcının geçeceği kanalı biraz sıkıştırın. 11 Temmuz 2020 tarihinde Münir Nurettin Taşova tarafından düzenlendi İmla 2 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Benim araçta da benzer bir sıkıntı var. Arka camların kelebek tarafinın (logonun olduğu bölüm) altında kalan kısmı için nasıl bir uygulama yapılıyor acaba? Yoksa eskiyi çıkartmak için zaten sokecegimiz için gerek kalmayacak mı? Yorum bağlantısı
Yücel Yücel 22 Temmuz 2021 Paylaş 22 Temmuz 2021 (düzenlendi) Merhaba Konu yazıları oldukça eski ama yinede takipteyim, bilgileniyorum. 97 mondeo 2.0 ov Ghia aracımın, yan 4 cam çerçeve fitilleri değişecek. gösterge çerçeve kaplama tamiri gerekiyor, far temizliği veya değişim olabilir, ses sistemi ve kaliteli kılıf ile tavan döşeme elden geçecek. Haftaya ufak yollu bakım için, Ankara şaşmaza gideceğim, (Bakım için gidip arabayı pert yapmayayım ) Yer ve usta tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 22 Temmuz 2021 tarihinde Yücel Yücel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yücel Yücel 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Ankara şaşmazda, arabanın motorunu yapan usta ile tanıştım, gözle motora baktı, 1 dakika ses dinledi ve gayet güzel, yaptığım gibi duruyor, motoru kimseye elletme dedi, yağ su vs. herşey iyi, motora kesinlikle su tutturma ve motoru susuz bırakma, elektrik tesisatınıda yenilemiştik bunun, onada kimseye elletme dedi, bu arabayı kurcalamak isteyen hevesli ustalar çoktur, sıkıntı olursa telefonla ara dedi, tavsiyesi ile disk balata bakımı yapıldı, frencisi bir şey değiştirmeye gerek yok, 5 bin km sonra gel dedi, temizlik ve el fren ayarını bir tık yukarı aldı hepsi bu, hoşuma giden en güzel şey, lastikleri matkap torkundan sonra ben söylemeden ellede torklaması oldu. Haftaya Yıldız sanayide gösterge çerçevesi, tavan lambası, güneşlik, far vs arayacağım.🙂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts