Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Bu arada ne kadar tutkal gider? 500 gr, 1kg. ? Ve beyaz kova yapıştırıcılar işe yarar mı? Kokusuz olduğu için sordum. Yoksa bally alırım Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Bu arada ne kadar tutkal gider? 500 gr, 1kg. ? Ve beyaz kova yapıştırıcılar işe yarar mı? Kokusuz olduğu için sordum. Yoksa bally alırım Genişlet Tavan içinmi derviş? Tavan içinse baly kullan çok fazla koku yapmıyor oda 1 günde gidiyor Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 (düzenlendi) MehmetÇelebi yazdı: Tavan içinmi derviş? Tavan içinse baly kullan çok fazla koku yapmıyor oda 1 günde gidiyor Genişlet Evet abi tavan için. Bende degistiricem mecbur. Sen nerden ne kadar aldın abi. Yarım kilo bir kilo ne kadar gider 16 Ocak 2017 tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 (düzenlendi) Derviş Dursun yazdı: Evet abi tavan için. Bende degistiricem mecbur. Sen nerden ne kadar aldın abi. Yarım kilo bir kilo ne kadar gider Genişlet Valla Derviş kutu bally bulamadım büyük tüplerden aldım 4 kutu yeterli, yağlı boya fırçası toplam 20 lira gibi birşey tuttu, önce su nerden geliyor onu bulman lazım, gazcılarda buldum heryer satmıyor almak istedipinde ara tarif ediyim 16 Ocak 2017 tarihinde MehmetÇelebi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Yıllar önce bizde değiştirmiştik, yanılmıyorsam toros'ların kini kullanmıştık Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 bir cevap alamadık.derviş gelip sökecem arabandan cam sıyırıcıyı camcı yaşar ve sayan ticarette daha orjinali yok mu şimdi yani ? 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Erdem Yılmaz yazdı: bir cevap alamadık.derviş gelip sökecem arabandan cam sıyırıcıyı camcı yaşar ve sayan ticarette daha orjinali yok mu şimdi yani ? Genişlet Kardeşim bana mı demiştin ben cam sıyırıcı işini bilmiyorum valla. Bende de mazdaninki var şuan. Cam işine diğer camcı arkadaşlar bakıyordu Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Derviş tavan nasıl su aldı.Tavandaki çıta yerlerinden çürümelerden mi ??? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 (düzenlendi) @Erdem Yılmaz bey ben sayan ticaretten almıştım gecen sene. Simdi fiyat nedir bilmiyorum. 80 liraydi o zaman. Yani cam basi 20 tl. Tatil donusu musait bir zamanda kartala gecip bakabilirim isteyenler olursa. @Derviş Dursunkardeskardesim gecmis olsun. Simdi tirstim iste. Hic sokmesek mi citayi? 17 Ocak 2017 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 @yunusemreçırak bey 3 yada 4 araçlık almayı düşünüyoruz.eğer uğrarsanız sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Bu arada ne kadar tutkal gider? 500 gr, 1kg. ? Ve beyaz kova yapıştırıcılar işe yarar mı? Kokusuz olduğu için sordum. Yoksa bally alırım Genişlet Ayakkabıcılarda kiloluk bali oluyor, su alma konusunda anten çubuğunun tavan bağlantısınıda gözden geçir. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Benim çıta yerleri önceden zaten su alıyormuş, bu yüzden siyah slikon çekmişler üstüne. Ben söktüm bunları taktım ama slikonu iyice basmadım hata yaptım. Şimdi söküp altına siyah slikonu doldurup öyle kapaticam. Eğer sizin eski çıtalar duruyorsa zaten onların heryeri açık olur. Şimdiye almadıysa daha almaz. Ama yinede slikonu güzel doldurun. Hata benim hatamdı Yorum bağlantısı
ali içel 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 kardeşim aynı sorun bende var 2004 mondeo cam fitilleri bozuk içeri su giriyor nerede bulurum teş cevap yazarsan sevinirim Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 ali içel yazdı: kardeşim aynı sorun bende var 2004 mondeo cam fitilleri bozuk içeri su giriyor nerede bulurum teş cevap yazarsan sevinirim Genişlet Mk2 mondeo ile mk3 mondeonun fitil yapısı farklı olabilir, 1. sanayide oto cam işi yapanları dolaşsanız bulunabilir belki. Yorum bağlantısı
ali içel 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 arkadaşlar şimdilik ben çıtanın delik olan yerleri sıcak silikon sürdüm bakalım sonuç ne olacak Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz2 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 ali içel yazdı: arkadaşlar şimdilik ben çıtanın delik olan yerleri sıcak silikon sürdüm bakalım sonuç ne olacakAracınızda sunroof varsa, giderleri tıkanmış olabilir. Benim başıma gelen buydu. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 İstanbul da olan arkadaşlar bu firmaya gitse, elindeki orjinal cam fitillerini gösterse, onca çeşit arasında en uygununu bulsa, metresi ucuzken hepimize kod numarası falan verse ve isteyen o koda göre spariş verse, ne güzel olurdu değil mi abiler kardeşler http://www.otoerdoganshop.com/sabit-cam-lastikleri-pmk220 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Ayarlarız bişiler. Sitesinde sadece connect var ama 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Çağlar Bayur yazdı: Ayarlarız bişiler. Sitesinde sadece connect var ama Genişlet Abi bazen siteyi güncellemiyorlar, sırf bu tür işler üzerine bir yere benziyor. Ellerinde benzer ürün olabilir diye düşündüm Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Güzel bir yere benziyor. Bir ara uğrayıp incelemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Valla biri uğrayıp baksa büyük sevap kazanır 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Telefon edip soralım, çünkü sitenin stoklarında 1 çeşit ürün görünüyor. Yorum bağlantısı
Burhan Yiğit 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Dolaptere sanayindeki yere çok yakınım bu haftaa içinde uğrar bakarımmm. Sonuçu yazarım hem cam sayırıcıya hemde cam çerçeve lastiğine... 5 Yorum bağlantısı
Taner Duran 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 (düzenlendi) biraz önce 96 mk1 için cam sıyırıcı sipariş ettim. Ürün yan sanayi tabiii soranlar olmuş. fiyat 4 cam için 80 tl. gelsin bakalım foto atarım. camcı yaşar oto cam 18 Mart 2017 tarihinde Taner Duran tarafından düzenlendi eksik yazı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Taner Duran yazdı: biraz önce 96 mk1 için cam sıyırıcı sipariş ettim. Ürün yan sanayi tabiii soranlar olmuş. fiyat 4 cam için 80 tl. gelsin bakalım foto atarım. camcı yaşar oto cam Genişlet memnun kalırsan bana da lazım hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts