Mehmet Çelebi 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 İsmail Avcı yazdı: Mehmet Bey direksiyon kilifinin kutusu bu.direksiyonun fotografida imzamdaki konu da var.ben kilifla beraber 50tl ye yaptirdim Teşekkürler kılıf güzelmiş bunuda değerlendiricem Derviş Dursun yazdı: Bugün fitil işini hallettim. Gayet güzel durdu ama her ne hikmetse bu oluğu planlayan arge ci arkadaş, arkaya gittikçe oyuğu genişletmiş. Sonuç bu oldu Bende o kadar açıklık yoktu, siyah silikonla doldur açıklık kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 MehmetÇelebi yazdı: Teşekkürler kılıf güzelmiş bunuda değerlendiricem Bende o kadar açıklık yoktu, siyah silikonla doldur açıklık kalmaz Yok abi olsun gerek yok fazla uğraşmaya. Görüntü eskisine nazaran daha iyi oldu yeterli Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Derviş çıtalar gayet güzel teşekkür ederim. Uygulamada çıtaları yapıştırmak için boylu boyunca, kanala, silikon mu sıkıyoruz? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Ümit Kaan yazdı: Derviş çıtalar gayet güzel teşekkür ederim. Uygulamada çıtaları yapıştırmak için boylu boyunca, kanala, silikon mu sıkıyoruz? Ümit Kaan yazdı: Derviş çıtalar gayet güzel teşekkür ederim. Uygulamada çıtaları yapıştırmak için boylu boyunca, kanala, silikon mu sıkıyoruz? Rica ederim güle güle kullan. Ben şeffaf slikon kullandım ve altına boydan boya sıktım. Hem altta delikler falan varsa kapatır hemde sağdan soldan yukarı çıkma yapmaz diye. 1 Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar bende eskisini söktüm altında biraz çürümeler vardı temizleyip kazıdım,sonrasında kırmızı silikon vardı onu uç noktalara sıktım.Fitilleri dediğiniz gibi uçlarını çapraz kestim ve ön cam fitilinin altına sıkıştırdım.Gayet güzel oldu.Resimleri bugün yüklerim. Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Derviş kardeşim teşekkür ederiz malzemeler elime ulaştı, Allah razı olsun emeği geçen herkesten. Sayenizde dünya para işi 10 liraya hallettik. Hakkınızı helal edin. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Rica ederim abi güle güle kullanın. Asıl sorun olan cam sıyırıcı olayını da çözdükmü gelsin neşeler Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Bu arada yapan herkes resimlesin de bakalım nasıl olmuş, kim nasıl yapmış Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Rica ederim abi güle güle kullanın. Asıl sorun olan cam sıyırıcı olayını da çözdükmü gelsin neşeler Evet o işi de çözerek deme keyfimize, görüntü kirliliğine son. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Vaşşş site acayip olmuş Selamun aleykum cümleten. Açılışı yaptık ya Allah Bismillahirrahmanirrahim. Onca zaman geçti, kar olmayan yerlerde tavanı halleden abiler kardeşler bi süslesinler bakalım sayfayı. Bu arada yine resim yükleme yok Sevgili adminlerim emeğinize sağlık, geçmiş olsun. Az kaldı az sabır az sonra diye diye ite kalka bitti sonunda 1 Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Vaşşş site acayip olmuş Selamun aleykum cümleten. Açılışı yaptık ya Allah Bismillahirrahmanirrahim. Onca zaman geçti, kar olmayan yerlerde tavanı halleden abiler kardeşler bi süslesinler bakalım sayfayı. Bu arada yine resim yükleme yok Sevgili adminlerim emeğinize sağlık, geçmiş olsun. Az kaldı az sabır az sonra diye diye ite kalka bitti sonunda Genişlet Balıkesirdeki arkadaşlarla güzel havaları bekliyoruz, yapınca hemen resim yollayacağız 1 Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 konuya bir aydınlık getirebilirmiyiz arkadaşlar camcı yaşar damı daha uygun ? sayan ticaretten mi alalım ? sayan ticaretin fiyatını yazmışsınız fakat camcı yaşarın ki yok maalesef,net bir tavsiye alabilirsek 3 mondeocu alıcaz Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Erdem Yılmaz yazdı: konuya bir aydınlık getirebilirmiyiz arkadaşlar camcı yaşar damı daha uygun ? sayan ticaretten mi alalım ? sayan ticaretin fiyatını yazmışsınız fakat camcı yaşarın ki yok maalesef,net bir tavsiye alabilirsek 3 mondeocu alıcaz Genişlet Kardeşim arkadaşlara ben alıp göndermiştim. Mehmet abinin kullandığı malzeme. Metresi 3.5 tl 3 metre kesip veriyorlar. Bende yaptım resmi var. İncele istersen, kafana yatarsa yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Tüm yazılanlara baktım,tek tek okudum...konudan konuya atlayanlar da dahil sen 1/2 milim boşluk kalıyor demişsin ya o biraz korkuttu ! bir de senin taktıklarınında içi kadifeli mi kardeşim ? camcı yaşar ve sayan ticaretten alan arkadaşlarımız fiyat verme şansları yok mu ? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Erdem Yılmaz yazdı: Tüm yazılanlara baktım,tek tek okudum...konudan konuya atlayanlar da dahil sen 1/2 milim boşluk kalıyor demişsin ya o biraz korkuttu ! bir de senin taktıklarınında içi kadifeli mi kardeşim ? camcı yaşar ve sayan ticaretten alan arkadaşlarımız fiyat verme şansları yok mu ? Genişlet Dur bir dakika hatlar karıştı ? ben tavan oluk çıtası için sandım Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Yok kardeşim ondan temin ettik Cam sıyırıcı şuan derdimiz 1 Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Derviş, aşama aşama gidiyoruz. Tavan oluk tamam, şimdi sıra cam sıyırıcılarda. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Benim tavan vahim su almış. Sanırım altta delikler var su alıyor. Hava düzelmedi tekrar açıp komple slikon basmam gerekecek. Tavan kumaşı degistirmek banada nasip oldu Ama ben kumaş yapmam. Ayakkabıcı imalathanesi var burda bir sürü. Birinden suni ayakkabı kumaşı alıp aynı renk döşerim. Hem leke tutmaz hem temizlemesi kolay. Mahvoldu tavan Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Benim tavan kirli. Kendi imalatını yapanların videolarını görmüştüm. Beni aşar, ama benim de takip ettiğim sorunlardan biri. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Benim tavan vahim su almış. Sanırım altta delikler var su alıyor. Hava düzelmedi tekrar açıp komple slikon basmam gerekecek. Tavan kumaşı degistirmek banada nasip oldu Ama ben kumaş yapmam. Ayakkabıcı imalathanesi var burda bir sürü. Birinden suni ayakkabı kumaşı alıp aynı renk döşerim. Hem leke tutmaz hem temizlemesi kolay. Mahvoldu tavan Genişlet Üzüldüm valla, tavandan sızıntı can sıkıcı. Yapta antrasit tavan döşeme görelim. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Abi benim sudan iz oldu hep. Daha önce oluğa slikon yapmışlar su sızıyor diye galiba. Sökünce yine almaya başladı Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Birinden suni ayakkabı kumaşı alıp aynı renk döşerim. Hem leke tutmaz hem temizlemesi kolay. Mahvoldu tavan Genişlet Bence iyi bir tercih olmaz. 1. Ghia'nın ruhuna ters düşer. 2. Parlak tavan, sanırım görsel olarak iyi durmaz. 3. Kumaşın akustik özelliğinin yerini tutmaz. Bence, su sızıntını gider, tavanı benzer kumaş ile kapla. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Abi parlak kumaş değil de daha mat gri bir renk denk gelirse öyle yaparım diyorum. Göze güzel gelmeli. Ama bakalım sökünce temizlerim yada sökmüşken düzgün bişey yaparım diyorum Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Muhteşem Or yazdı: Bence iyi bir tercih olmaz. 1. Ghia'nın ruhuna ters düşer. 2. Parlak tavan, sanırım görsel olarak iyi durmaz. 3. Kumaşın akustik özelliğinin yerini tutmaz. Bence, su sızıntını gider, tavanı benzer kumaş ile kapla. Genişlet Benzer yapıda koyu renkte yakışır sanki? 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Bu imalathaneler ufak tefek yerler değil hani. Enva-ı çeşit kumaş var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts