Tuncay Arslan 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Şöyle bir konuya rastgeldim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282903-mondeo-mk3-deri-direksiyon-dikimi/ Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Tuncay Arslan yazdı: Şöyle bir konuya rastgeldim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282903-mondeo-mk3-deri-direksiyon-dikimi/ Böyle bir arkadaş mondeoya dikmişti görmüştüm daha iyi olmuştu öyle bir deri arıyorum sordum derileri burda 80 lira dediler ufak bir deri için biraz fazla 20 30 bulabilirsem kendim hallederim elim yatkın saolasın bilgi için Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Şİmdiden kolay gelsin Mehmet bey, o mondeoyu ben de görmüştüm ama konuyu bulamadım. Tek parça deri yerine dikiş yapılan mesafe kadar parça parça deri satın almıştı, derinin ebat küçülünce daha ucuz olur. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Saat 8 den beri göstergeyle uğraşıyorum. Dinine yandığım lambalar çok sönük kalıyor. Valla billa inat ettim t10 taktım bir şekilde. Münir'in dediği 180 km den sonraki kısım çok ışık istiyor o yüzden sönük kalıyor. Hepsi tamam bir orası kaldı. Tam girmiyor yuvaya. Duyu genişletip ledi az daha içe alıp uzunluk payını almaya çalışıyorum. İş bitince paylaşımı yaparım. Cümleten hayırlı geceler Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Tuncay Arslan yazdı: Şİmdiden kolay gelsin Mehmet bey, o mondeoyu ben de görmüştüm ama konuyu bulamadım. Tek parça deri yerine dikiş yapılan mesafe kadar parça parça deri satın almıştı, derinin ebat küçülünce daha ucuz olur. Eyvallah sağolasın, Parça değildi direksiyon ebatındaydı sanırım araştırız ucuz yollu bişi bulursam yapıcaz artık Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Direksiyon derisi çok mu kötü durumda... Yırtıklarımı var, yoksa sadece yüzeysel yıpranma mı var? Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Muhteşem Or yazdı: Direksiyon derisi çok mu kötü durumda... Yırtıklarımı var, yoksa sadece yüzeysel yıpranma mı var? Yırtık yok ama baya yıpranmış Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Yırtık yoksa boya denemezmisin? Çok uzuca maloluyor, hemde orijinalliği bozulmuyor. Ben, benim direksiyonda çok kötüydü boyamıştım. Konusuda var. Üzerinden 8 ay ve sıcak bir yaz geçti; boya ele çıkmadı, deforme olmadı. Hala boyadığım günkü gibi kullanıyorum. Benim fikrim, önce boya, beğenmezsen deri yaparsın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281572-direksiyon-simidi-boyama/ Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 (düzenlendi) Muhteşem Or yazdı: Yırtık yoksa boya denemezmisin? Çok uzuca maloluyor, hemde orijinalliği bozulmuyor. Ben, benim direksiyonda çok kötüydü boyamıştım. Konusuda var. Üzerinden 8 ay ve sıcak bir yaz geçti; boya ele çıkmadı, deforme olmadı. Hala boyadığım günkü gibi kullanıyorum. Benim fikrim, önce boya, beğenmezsen deri yaparsın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281572-direksiyon-simidi-boyama/ Boya mantıklı benim direksiyon sizinki kadar deforme değil, elinize sağlık güzel olmuş, bu boyayı nerden temin ettiniz internette bulabilirmiyim 31 Aralık 2016 tarihinde MehmetÇelebi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 MehmetÇelebi yazdı: Boya mantıklı benim direksiyon sizinki kadar deforme değil, elinize sağlık güzel olmuş, aynı boyadan buldum sipariş geçtim gelsinde deneyelim bakalım nasıl olucak Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Derviş kardeşimin gönderdiği tavan çıtaları bugün elime ulaştı.Sizce uygulamayı nasıl yapmalıyım??? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Suat YAPICI yazdı: Derviş kardeşimin gönderdiği tavan çıtaları bugün elime ulaştı.Sizce uygulamayı nasıl yapmalıyım??? Yapıştırmada bu malzeme kullanılabilir. Ayrıca araç renginize yakın rengide seçebilirsiniz. Alüminyum, şeffaf, beyaz, gri, kahverengi, siyah renk seçenekleri var. https://shop.wurth.com.tr/0892-notr-silikon-siyah-310-ml Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Suat YAPICI yazdı: Derviş kardeşimin gönderdiği tavan çıtaları bugün elime ulaştı.Sizce uygulamayı nasıl yapmalıyım???Kardeşim güle güle kullan. Bir önceki sayfada uygulama ile ilgili konuştuk. Bi gözat istersen. Bende yapamadım daha. Çok soğuk, kar yağmur var. Yarın yağış yok gibi, yarın halletmeye çalışıcam bende Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Ben dikim islemi yapmistim ama deriyi arkadas bulmustu fiyat konusunda bilgim yok. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271179-mondeo-mk2-direksiyon-derisi-yenilemesi/ Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Dikişli deri direksiyon kılıfı diye aratabilirsiniz ben hb sitesinden 10 liraya almıştım 6 ay oldu sorun yok tavsiye ederim. Dikim yaklaşik 40-50 dk sürdü bende. Sabırlı ve dikkatli olursanız dikim esnasında bir sorun yaşamazsınız kesinlikle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Yunus Emre Çırak yazdı: Ben dikim islemi yapmistim ama deriyi arkadas bulmustu fiyat konusunda bilgim yok. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271179-mondeo-mk2-direksiyon-derisi-yenilemesi/ Bu konuyu görmüştüm eline sağlık güzel olmuş, senin yaptığın dikim bana referans oldu aslında ama önce boyayayım olmazsa dikim işine bakıcam Yasin Mümin Şimşek yazdı: Dikişli deri direksiyon kılıfı diye aratabilirsiniz ben hb sitesinden 10 liraya almıştım 6 ay oldu sorun yok tavsiye ederim. Dikim yaklaşik 40-50 dk sürdü bende. Sabırlı ve dikkatli olursanız dikim esnasında bir sorun yaşamazsınız kesinlikle tavsiye ederim Tavsiyen için saol önce boyayayım olmazsa bakarım Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Bugün fitil işini hallettim. Gayet güzel durdu ama her ne hikmetse bu oluğu planlayan arge ci arkadaş, arkaya gittikçe oyuğu genişletmiş. Sonuç bu oldu Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Derviş güzel durmuş gene de eskisinden iyidir. Şeytan diyor kanalın kenarlarını bantla oluğun içini de komple siyah silikonla doldur Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 MehmetÇelebi yazdı: Bu konuyu görmüştüm eline sağlık güzel olmuş, senin yaptığın dikim bana referans oldu aslında ama önce boyayayım olmazsa dikim işine bakıcam Tavsiyen için saol önce boyayayım olmazsa bakarım Mehmet Bey direksiyon kilifinin kutusu bu.direksiyonun fotografida imzamdaki konu da var.ben kilifla beraber 50tl ye yaptirdim Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 (düzenlendi) Tuncay Arslan yazdı: Derviş güzel durmuş gene de eskisinden iyidir. Şeytan diyor kanalın kenarlarını bantla oluğun içini de komple siyah silikonla doldur Abi zaten benim sağ taraftaki eski çıtanın üstüne siyah slikon çekmişlerdi. adam akıllı da yapmamışlar, yamuk yumuktu. Ama dediğin yöntem de olabilir. Düz gelecek şekilde bant çekip siyah slikonu basıp üstünü düzgün yaptıktan sonra daha güzel olur bence de. 1 Ocak 2017 tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Silikona ıslak bir şeyle şekil verirsen parlak orjinal bir yüzey elde edebiliyoruz. Evde şurda burda yapıyorum parmaımı ıslata ıslata cila da veriyorum ama arabada cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Sonuçta çaresiz kalınca yapılır güzel de olur. Sabri Usta tavan için muadil fitil yaptırdığımız firma var dedi onu bekliycem ben. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Valla aynı ebatta daha düzgün birşey özel olarak uretiliyorsa değerlendirilir aslında Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Derviş Dursun yazdı: Valla aynı ebatta daha düzgün birşey özel olarak uretiliyorsa değerlendirilir aslındaDervis Bey sizin gorderdiginiz cam fitilleri mi tavan fitilleri mi biraz kafam karisti Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 İsmail Avcı yazdı: Dervis Bey sizin gorderdiginiz cam fitilleri mi tavan fitilleri mi biraz kafam karistiTavan fitili onlar. Cama olmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts