Derviş Dursun 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 DİNÇ GÖKMEN yazdı: Özel yazdım kardeşim beni de eklersen sevinirimCevap yazdım abi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Kargo işini PTT ile göndermek istiyorum abiler. Kargo ortalama 17-20 tl. arası fiyat çıkarıyor. PTT Kargo 9 tl. adrese teslim gönderiyor. O yüzden PTT ile göndermeyi yapıyorum. Boşuna fazladan ücret ödemesin kimse. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Derviş Dursun yazdı: Kargo işini PTT ile göndermek istiyorum abiler. Kargo ortalama 17-20 tl. arası fiyat çıkarıyor. PTT Kargo 9 tl. adrese teslim gönderiyor. O yüzden PTT ile göndermeyi yapıyorum. Boşuna fazladan ücret ödemesin kimse. Abim benim Allah senden razı olsun hic bir menfaat gözetmeksizin cabalıyorsun. Birde kargo ucuz olsun diye alternatif ariyorsun. Allah ne muradın varsa versin abi. Canımı sıkan tavan çıtalarından kurtardın beni. 4 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 (düzenlendi) Ahmet AYDIN yazdı: Abim benim Allah senden razı olsun hic bir menfaat gözetmeksizin cabalıyorsun. Birde kargo ucuz olsun diye alternatif ariyorsun. Allah ne muradın varsa versin abi. Canımı sıkan tavan çıtalarından kurtardın beni.Ne demek kardeşim Allah cümlemizden razı olsun. Hepimiz arabalarımız için bir şeyler yaptığımızda olduğu gibi, birbirimiz için çabaladığımızda da mutlu oluyoruz. Hepimiz kolay kazanmıyoruz, düşünmek zorundayız birbirimizi.Bu arada ben vesileyim, Mehmet Çelebi abimizin katkısı daha büyük. En başta parça için çabalayan ve bulan kendisi oldu. Fiyat konusu uygun denk geldi tesadüfen. Biz sadece hazıra konduk gibi oldu Allah Mehmet abimden de razı olsun 29 Aralık 2016 tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Emegi gecen herkesten Allah razi olsun sagolun 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Katkısı olan, uğraşan herkese teşekkürler. Önümüzdeki hafta içinde kaporta boya işlemini yaptırırken İzmir 3. sanayide bakıcaz bulamaz isek dönüş yapıcam Derviş, kapı fitili için de Selim Bey'in referansını kullanırız. Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Derviş Dursun yazdı: Ne demek kardeşim Allah cümlemizden razı olsun. Hepimiz arabalarımız için bir şeyler yaptığımızda olduğu gibi, birbirimiz için çabaladığımızda da mutlu oluyoruz. Hepimiz kolay kazanmıyoruz, düşünmek zorundayız birbirimizi. Bu arada ben vesileyim, Mehmet Çelebi abimizin katkısı daha büyük. En başta parça için çabalayan ve bulan kendisi oldu. Fiyat konusu uygun denk geldi tesadüfen. Biz sadece hazıra konduk gibi oldu Allah Mehmet abimden de razı olsun Eyvallah Dervişim Allah herkesden razı olsun herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor bizde katkıda bulunmaya çalışıyoruz Yardımlaşma had safhada olduğundan bu forumu seviyorum ☺ Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Tuncay Arslan yazdı: Katkısı olan, uğraşan herkese teşekkürler. Önümüzdeki hafta içinde kaporta boya işlemini yaptırırken İzmir 3. sanayide bakıcaz bulamaz isek dönüş yapıcam Derviş, kapı fitili için de Selim Bey'in referansını kullanırız.Tabiki abi ayarlarız duruma göre MehmetÇelebi yazdı: Eyvallah Dervişim Allah herkesden razı olsun herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor bizde katkıda bulunmaya çalışıyoruz Yardımlaşma had safhada olduğundan bu forumu seviyorum ☺Abi birde cam siyirici olayını çözersek değmesin kimse keyfimize birde benim lambalar gelirse oohhh süper olur Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Derviş, Selim'in uyguladığı cam sıyırıcı nasıl? Halen sorunsuz kullanıyorum diye yazmıştı,. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Tuncay Arslan yazdı: Derviş, Selim'in uyguladığı cam sıyırıcı nasıl? Halen sorunsuz kullanıyorum diye yazmıştı,.Abi hiç fikrim yok. Canlı görmek lazım. Eğer memnunsa vardır bir bildiği. Ben yarın bu malzemeyi aldığım yere araçla gidicem. Üstünde deneme yapacaklar. Uygun ve memnun bırakacak birşey olursa burdan paylaşırım yine Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Allah emegi gecenden razi olsun. Bana da lazim. Nasil yapiyoruz Derviş? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Yunus Emre Çırak yazdı: Allah emegi gecenden razi olsun. Bana da lazim. Nasil yapiyoruz Derviş?Amin kardeşim. Msj yoluyla ulaşırsan sevinirim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 99 fiestaya da olur mu acaba bu tavan çıtası? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 İnan Çınar yazdı: 99 fiestaya da olur mu acaba bu tavan çıtası?Ölçüleri belirttim abi. Araçta ölç bak gözünde bi tart ona göre değerlendirirsin. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Sağolasın Derviş. Dün bir buğün iki ,kargoya bile vermişsin. Balıkesirden sevgi ve teşekkürler. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Ömer Karabayır yazdı: Sağolasın Derviş. Dün bir buğün iki ,kargoya bile vermişsin. Balıkesirden sevgi ve teşekkürler.Güle güle kullanın abi. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Derviş Dursun yazdı: Güle güle kullanın abi. Teşekkür ederimDervis bey ulasti oluk plaktikleri ,oraya yapitirilmasi mi lazim onun ?dikkat edilmesi gereken bisey varmi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 İsmail Avcı yazdı: Dervis bey ulasti oluk plaktikleri ,oraya yapitirilmasi mi lazim onun ?dikkat edilmesi gereken bisey varmiBen henüz yapmadım ama yapısal olarak uç kısımlara yani camın ucuna gelen kısımlara doğru gelince alttan yatay biçimde 4 -5 cm. Kadar kesilerek cam hizasına gelmesi sağlanmalı. Aksi halde yüksek kalır uç kısımlar.Şu sekilde mesela. Beyaz çizgi kısmından kesmek gerekir Derviş Dursun yazdı: Ben henüz yapmadım ama yapısal olarak uç kısımlara yani camın ucuna gelen kısımlara doğru gelince alttan yatay biçimde 4 -5 cm. Kadar kesilerek cam hizasına gelmesi sağlanmalı. Aksi halde yüksek kalır uç kısımlar. Şu sekilde mesela. Beyaz çizgi kısmından kesmek gerekir Ayrıca mehmet abi şeffaf slikonla yapıştırmış. O şekilde de yapılabilir ve ya farklı bir yapıştırma yöntemi de kullanılabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Camcıların kullandığı siyah silikonla yaptım hem çıkmaması için hemde alt tarafa su gitmesin diye sıfıra sıfır. Geliyor, Derviş direksiyon için deri lazım bildiğin yer varmı? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 MehmetÇelebi yazdı: Camcıların kullandığı siyah silikonla yaptım hem çıkmaması için hemde alt tarafa su gitmesin diye sıfıra sıfır. Geliyor, Derviş direksiyon için deri lazım bildiğin yer varmı?Abi ben seffaf aldım napcam şimdi Direksiyon için deri kaplayan biri vardı facede bir gurupta abi. 50 liraya takması kılıfı hepsi dahildi. Adam şahsi çalışıyordu, dükkan falan değildi. Onu bulmak lazım. Bi araştırayım bulursam irtibata geçerim abi Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 MehmetÇelebi yazdı: Camcıların kullandığı siyah silikonla yaptım hem çıkmaması için hemde alt tarafa su gitmesin diye sıfıra sıfır. Geliyor, Derviş direksiyon için deri lazım bildiğin yer varmı?Ben direksiyonu yaptirdim yakinda, kutusu bagajda duruyo fotografini atarim.ben begendim Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Aslında hazır deri kılıf alınıp yapılabilir. Dikiş işini yapmak biraz maharet ister yalnız Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Derviş Dursun yazdı: Abi ben seffaf aldım napcam şimdi Direksiyon için deri kaplayan biri vardı facede bir gurupta abi. 50 liraya takması kılıfı hepsi dahildi. Adam şahsi çalışıyordu, dükkan falan değildi. Onu bulmak lazım. Bi araştırayım bulursam irtibata geçerim abi Seffafta olur sorun değil sonuçta oda su geçirmiyor ☺ bursadamı dediğin kişi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 MehmetÇelebi yazdı: Seffafta olur sorun değil sonuçta oda su geçirmiyor ☺ bursadamı dediğin kişiEvet abi burdaydı Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 İsmail Avcı yazdı: Ben direksiyonu yaptirdim yakinda, kutusu bagajda duruyo fotografini atarim.ben begendim İyi olur sağolasın Derviş Dursun yazdı: Aslında hazır deri kılıf alınıp yapılabilir. Dikiş işini yapmak biraz maharet ister yalnız Hazır deri alide var uygun ama kollar açıkta kalıyor o yüzden pek yanaşmadım deriyi bulursam yaparım diye düşündüm elimden dikiş nakış gelir deri sordum 80 lira fiyat verdiler pahalı geldi Derviş Dursun yazdı: Evet abi burdaydı Bulabilirsen sevinirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts