İçeriğe Yönlendir

Mondeo 2 - Cam Sıyırıcı Sorunu Çözümü

Misafir

Recommended Posts

Burçin Kabasakal

Mehmet (ÇELEBİ) Bey, sorup soruşturduğunuz için teşekkür ederiz. Ben de buralarda (son ikametgâhım Denizli) arayayım. Yüklediğiniz fotoğrafları gösterip bulunan numuneleri prova edebiliriz. Sonuç çıkarsa paylaşırım. Olmadı, ben de isterim

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Gündüz işteyim çıkışta uğruyorum kapalılar arkadaşlar haftasonu uğrar bilgi veririm

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arkadaşlar tavan için lastik sordum ellerinde yokmuş çalışan neye kullandıklarını bilmiyor söyledim isteyen çok diye aynısından yaptıracakmış başka şehirlerden isteyen var hesap nosuna yatırdıktan sonra kargoyla göndeririz dedi, yaptırdıktan sonra gidip bakıcam uyarsa haber veririm

Elinize sağlık
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Aydın'da oto camcıları araştırdım ben de, her biri servisten başkası çözmez dedi uygulama resimlerini gösterince vaoouuvv güzel yapmışlar ama şimdi abi buna yapacaksın orjinal olmayacak filan dediler :) Bulursak ben de istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz2

Orjinal bir fitil ön kapılar için tanesi 150₺. Yağmurdan sonra paspasımın altı ıslanıyor. Bulamadığımdan orjinal parçayı alacağım sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

117coex.png

Arkadaşlar tavan için lastik gelmiş metresi 10 liradan vericek 2.70 mt ama metre ile sattığı içi 3 mt sipariş verin hesap nosu verecek ona para yattıktan sonra göndeririz diyorlar, yalnız kargo parasıda alırız diyorlar alıcı ödemeli göndermiyorlarmış telefon açtığınızda ne kadar olduğunu söylerler çünkü dışarıya mal gönderdiklerinde kimse olmayınca mal geri geliyor 2 kargo parası cebimizden çıkıyor dediler , sipariş verirken mondeo tavan lastiği diye söyleyin, yeşil mondeolu arkadaştan aldım noyu diyin, bir problem olursa ben burda yardımcı olurum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen

117coex.png

Arkadaşlar tavan için lastik gelmiş metresi 10 liradan vericek 2.70 mt ama metre ile sattığı içi 3 mt sipariş verin hesap nosu verecek ona para yattıktan sonra göndeririz diyorlar, yalnız kargo parasıda alırız diyorlar alıcı ödemeli göndermiyorlarmış telefon açtığınızda ne kadar olduğunu söylerler çünkü dışarıya mal gönderdiklerinde kimse olmayınca mal geri geliyor 2 kargo parası cebimizden çıkıyor dediler , sipariş verirken mondeo tavan lastiği diye söyleyin, yeşil mondeolu arkadaştan aldım noyu diyin, bir problem olursa ben burda yardımcı olurum

Teşekkürler Mehmet Bey bende hiç yoktu tavan lastiği. Takarken silikon sürüyormuyuz yoksa direk yuvaya geçiyor mu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

ame="MehmetÇelebi" post="3111049" timestamp="1482608578"]

Teşekkürler Mehmet Bey bende hiç yoktu tavan lastiği. Takarken silikon sürüyormuyuz yoksa direk yuvaya geçiyor mu?

Yuvaya çok sıkı oturmuyor ama sıfıra sıfır, ben cam silikonla yapıştırmıştım sizde öyle yapın iki kenar uçları kabarık duruyor onlara biraz alttan kesip meyil vermeniz lazım

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

2nukm03.jpg

2d91shi.jpg

9t249e.jpg

121zafm.jpg

2jd43f6.jpg

26.12.2016 gözlemlerim;

halen kullanıyorum -16 ları gördük ne bir daralma ne bir genişleme var olduğu gibi duruyor pencerelerin açılmasında kapanmasında da ayrıca bir sıkıntı kalmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Şimdi tavan için olanı Mehmet Bey'in verdiği adresten isteyeceğiz. Selim kardeş kapılar için olanı nereden temin ediyorduk? (Önceki sayfaları okumadan yazıyorum, daha önce okudum ama unuttum :) )

Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen

Şimdi tavan için olanı Mehmet Bey'in verdiği adresten isteyeceğiz. Selim kardeş kapılar için olanı nereden temin ediyorduk? (Önceki sayfaları okumadan yazıyorum, daha önce okudum ama unuttum :) )

Kapılar için olanda benim de kafam karıştı. Şayan ticaret var, bir de başka birisi daha var kimden sipariş edelim?
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Sağol Yaşar Usta

"İşin gücün rastgelsin."

Adres: IHLAMUR KÖPRÜSÜ POLİS NOKTA KAVŞAĞI2illu3d.jpg

Tuncay Bey ben burda yaptırdım bugüne kadar -16 dereceyi gördüm fakat kesinlikle çekilme daralma olmadı iç kısımlar resimlerde de var diğer sayfalarda kadife.

Ayrıca bende tavan su oluklarını yaptım fakat Mehmet beyin fikri daha bi güzel duruyor internette oto fitil ve contaları diye baktım aynısı hiç denk gelmedi onun gösterdiği yere sormak lazım

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Selim Bey, Tezcan kauçukdaki gibi hesap numarasına para yatırıp kargoyla temin etme şansımız var mı? Sen yaptırdıktan sonra aradan zaman geçmiş firmadakiler doğru malzemeyi gönderir mi?

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Selim Bey, Tezcan kauçukdaki gibi hesap numarasına para yatırıp kargoyla temin etme şansımız var mı? Sen yaptırdıktan sonra aradan zaman geçmiş firmadakiler doğru malzemeyi gönderir mi?

Tuncay Bey gelip geçerken görüyorum tükan ayakta ve açık eski esnaf tel açın çok mülayim bi insan.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Tuncay Bey gelip geçerken görüyorum tükan ayakta ve açık eski esnaf tel açın çok mülayim bi insan.

Tamamdır Selim Bey arayalım mk2 mondeo için içi kadifeli cam sıyırıcı fitil diye istiyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Tamamdır Selim Bey arayalım mk2 mondeo için içi kadifeli cam sıyırıcı fitil diye istiyoruz.

15 Temmuzdan beri çok yoğun durmak yok çalışmaya devam siz görüşün beni tanır elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sakın şu da yanlış anlaşılmasın "komisyonla mı çalışıyorsun?" demeyin paranın Allah Belasını Versin herşey para demek değil üstad.

Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen

15 Temmuzdan beri çok yoğun durmak yok çalışmaya devam siz görüşün beni tanır elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sakın şu da yanlış anlaşılmasın "komisyonla mı çalışıyorsun?" demeyin paranın Allah Belasını Versin herşey para demek değil üstad.

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Abilerim kardeşlerim. Tavan yağmur oluğu çıtası için bugün farklı bir yerden mehmet abinin aldığı malzemenin aynısını buldum. Mehmet abiyle de teyitleştik ve aynı malzeme olduğunun onayını aldım. Sonuçta babamızın dükkanları değil, arkadaşlar faydalansın diye haber etmeyi uygun gördük. Şayet halen ihtiyacı olan varsa bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Resimlerde ebatları ölçerek yazdım. Uygun bulursanız ne ala, farklı alternatif düşünürseniz de ne ala :) fiyatına gelince metresini 3.5 tl den verdi ve kendisine durumu belirttim. Başka arkadaşlarımın da ihtiyacı olduğunu söyledim, ne kadar istersen temin ederim dedi. Ortalama tek oluk için 1.28 cm gelmekte. Toplamda düz hesap 3 metre veriyor. Nolur nolmaz yinede. Saygılar...

d72cca6aa8b6ea49a0a5fa398443b15a.jpg

c2f34059a5ef54f3f54f11a0b310f726.jpg

a00854f7d5fa1c4f8ed3d89868595119.jpg

f63bdaa0c0041bdd0a44b4d6462bf1e7.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

İyi bulmuşsun Derviş benim bulduğum yer çakallık yaptı isteyen çok olunca fiyatı şişirdi hiç sevmediğim bir durumduya senin bulduğun yer iyi denk gelmiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

İyi bulmuşsun Derviş benim bulduğum yer çakallık yaptı isteyen çok olunca fiyatı şişirdi hiç sevmediğim bir durumduya senin bulduğun yer iyi denk gelmiş

Kesinlikle abi, bende sevmem öyle şeyleri. Ederi neyse o dur. Sırf talep arttı diye insanları sömürmeye çalışıyorlar. Senin sayende uygun parçayı bulduk sonuçta. Bize yol olduktan sonra gitmesi kolay abicim. Şimdi onun elinde kalsın malları da görsün.

Bursa esnafını bu yüzden sevmiyorum işte...

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Bu arada isteyen arkadaşlar özelden ulaşsın cuma gününe kadar listeyi yapıp toplu halde karşı ödemeli kargoya vereyim. Maksat herkesin işi görülsün. Tek kargodan verme şansım var ancak. Aras Kargo.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen
(düzenlendi)

Bu arada isteyen arkadaşlar özelden ulaşsın cuma gününe kadar listeyi yapıp toplu halde karşı ödemeli kargoya vereyim. Maksat herkesin işi görülsün. Tek kargodan verme şansım var ancak. Aras Kargo.

Kardeşim şu işi ayın 15 ine kadar uzatsak malum maaş günü tarihinde DİNÇ GÖKMEN tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...