İçeriğe Yönlendir

Mondeo 2 - Cam Sıyırıcı Sorunu Çözümü

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Çelebi

Abi araç evin önünde hep, işyeri yakın yürüyerek gidip geliyorum. Gündüz dersen yanımda olmaz ama akşam 7den sonra istediğin saatte gelip bakabilirsin. Kelebek sensörü niye abi hayırdır?

Uzun zamandır arıza veriyor motor Soğukken gaz yemiyor bazen stop ediyor on a bağladı usta yapmışken rolanti valfi ve egr temizliğide yapıcak

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Uzun zamandır arıza veriyor motor Soğukken gaz yemiyor bazen stop ediyor on a bağladı usta yapmışken rolanti valfi ve egr temizliğide yapıcak

Abi bence hemen değişime gitme. Benimde soğukken ilk çalıştırmada 5 10 saniyelik gaza geç tepki veriyor ama sorun etmiyorum. Gaz kelebeğini bi temizlesen, hatta çok basit bi ara beraber yapalım istersen stop etme falan geçer. Boşa hemen değişme istersen.
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Abi bence hemen değişime gitme. Benimde soğukken ilk çalıştırmada 5 10 saniyelik gaza geç tepki veriyor ama sorun etmiyorum. Gaz kelebeğini bi temizlesen, hatta çok basit bi ara beraber yapalım istersen stop etme falan geçer. Boşa hemen değişme istersen.

Çok geç kapora verdim sadece ilk çalıştırmayla alakalı değil devir 4 bini geçmiyor yakıt biraz fazla gaza geç tepki veriyor alt devirlerde, eski sahibi oynamış haşat etmiş değiştiriyim o sorunda kalmasın, kelebek temizliği basit onun için anahtar bile aldım rolanti valfi sıkıntılı yerde hepsini toptan halledicez nasipse
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi
(düzenlendi)

Buda tavan çıtalarının yerine bulduğum çözüm

23u54ww.jpg

ngevkh.jpg

tarihinde MehmetÇelebi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

23u54ww.jpg

ngevkh.jpg

Yer fiyat bilgisi paylaşır mısınız?
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

23u54ww.jpg

ngevkh.jpg

Abi çok orjinal olmuş,cuk diye oturmuş valla.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

23u54ww.jpg

ngevkh.jpg

aranan kan bulunmuş. hangi markaya ait bu lastik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Selim bey lastiklerin iç kısmı kadifemsi gibimi orjinaldeki gibi yoksa düz lastik şeklindemi?

Hatırladığım kadarıyla kadife ama garanti olsun diye bakıp bilgi aktarayım. Ustaya ben aldıttırdım rica ettim hatta mercedeslere bile tabak gibi oturduğunu söyledi teşekkür etmişti.

Ayrıca yukarıdaki tavan çitası lastiğinin iç kısım yapısını yakın plandan da çekseydiniz hocam

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi
(düzenlendi)

20sy3va.jpg

Buda bitmiş hali on numara oldu çok sıkı olmadığından cam silikonla sağlamlaştırdık

Tezcan Kauçuk diye bir yer Bursada metresi 5 lira 2.5 metre yetti

Çağlar bey çalışan marka olarak bilmiyordu ama yolum düşerse sorarım nerde kullandıklarını

Selim bey ben burda bulduğum kadifesi yoktu oda pek bir işe yaramaz eğer sizinki öyleyse sipariş veriyim resim yakınlaştırdığınızda belli olmuyormu olmazsa uğrar yakın resmini çekerim

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun
(düzenlendi)

20sy3va.jpg

Buda bitmiş hali on numara oldu çok sıkı olmadığından cam silikonla sağlamlaştırdık

Tezcan Kauçuk diye bir yer Bursada metresi 5 lira 2.5 metre yetti

Çağlar bey çalışan marka olarak bilmiyordu ama yolum düşerse sorarım nerde kullandıklarını

Selim bey ben burda bulduğum kadifesi yoktu oda pek bir işe yaramaz eğer sizinki öyleyse sipariş veriyim resim yakınlaştırdığınızda belli olmuyormu olmazsa uğrar yakın resmini çekerim

Mehmet abi biz seninle tamircinin birinde karşılaştık mı acaba? Yeşil otomatik mondeo sahibi bi abi vardı geldi stop etme şikayetiyle, buji kablolarına baktım yanlış takılmış dedim. Sonra arıza ışığı yanıyordu yerden ince bi çöp aradım (bakım ışığı yada) onu söndürmüştüm. Arabayı görünce aklıma geldi de. tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Mehmet abi biz seninle tamircinin birinde karşılaştık mı acaba? Yeşil otomatik mondeo sahibi bi abi vardı geldi stop etme şikayetiyle, buji kablolarına baktım yanlış takılmış dedim. Sonra arıza ışığı yanıyordu yerden ince bi çöp aradım (bakım ışığı yada) onu söndürmüştüm. Arabayı görünce aklıma geldi de.

Yok o ben değilim bi kere çalışmadığı için çekiciyle tamirciye gitti bide arka amortisör ve yağ değişimi için gittim
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kanala tam oturmuş muhteşem. otomotiv parçası olmayabilir de

bursa nın neresi adres var mıdır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi
(düzenlendi)

117coex.png

Adres bu internet siteleride var

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

İçi kadife hocam.

m94qhh.jpg

Kayserideki ustama dua ediyorum pişman kesinlikle değilim tertemiz oldu yalnız sizin tavan da fena değil yani tebrikler.

Ben halen sabah soğuktaki ses işini çözemedim acaba direksiyon ve pompadan mı geliyor acaba bugün oğlum direksiyonu sağa sola çevirdi ses geliyor bilmiyorum hayırlısı ile bi halletseydim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Suat YAPICI

Bende sipariş vericem çok güzel durmuş silikon derken siyah silikonlar var ondanmı kullandınız

Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır

Benimkiler idare ediyor, ama yolum düşünce ben de alacağım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burçin Kabasakal

aranan kan bulunmuş. hangi markaya ait bu lastik

hangi markaya ait bu lastik

Soruyu ben de soruyorum; eminim çözüm arayan herkes de soruyordur. Yanıtlanabilirse herkes yararlanır.

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

117coex.png

Adres bu internet siteleride var

Mehmet abi bugün uğradım buraya ama adamda yoktu. Bir iki bişey gösterdi onlarda olmadı. Bilemedi sana ne verdiğini. Elim boş döndüm :(
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Pazartesi günü uğrayıp ne olduğunu öğrenirim sana lazımsa aliyim Derviş

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Pazartesi günü uğrayıp ne olduğunu öğrenirim sana lazımsa aliyim Derviş

Abi valla olur, yetesi kadar alırsan alırım senden. Benimkiler çok çirkin. Ayrıca sağ taraf tavanda su lekeleri var. Yeni mi oldu önceden mi vardı dikkat etmedim. Onları değişeyim diyorum.
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Abi valla olur, yetesi kadar alırsan alırım senden. Benimkiler çok çirkin. Ayrıca sağ taraf tavanda su lekeleri var. Yeni mi oldu önceden mi vardı dikkat etmedim. Onları değişeyim diyorum.

Tamam pazartesi uğrar alırım sorun değil

Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz2

Merhabalar. Benim de ihtiyacım var aslında. Nasıl yapacağız bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi
(düzenlendi)

Arkadaşlar tavan için lastik sordum ellerinde yokmuş çalışan neye kullandıklarını bilmiyor söyledim isteyen çok diye aynısından yaptıracakmış başka şehirlerden isteyen var hesap nosuna yatırdıktan sonra kargoyla göndeririz dedi, yaptırdıktan sonra gidip bakıcam uyarsa haber veririm

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...