Burhan Yiğit 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Hayılı uğurlu olsun hocam fakat cam sıyırıcımı yoksa cam kenar fitilimi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Burhan Yiğit yazdı: Hayılı uğurlu olsun hocam fakat cam sıyırıcımı yoksa cam kenar fitilimi Sıyırıcı hocam konu başlığındaki sorunlara deva Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Selim Kılınç yazdı: Sıyırıcı hocam konu başlığındaki sorunlara deva Selim abi herkesten ketum çıktın ha Kaça yaptırdın malzeme aynı mı? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Yunus Emre Çırak yazdı: Selim abi herkesten ketum çıktın ha Kaça yaptırdın malzeme aynı mı?Malzemeyi gördüm aybaşını bekliyorum Yunus hocam yaptırsaydım veya yapsaydım fotoğraf muhakkak çekerdim.Kusura bakma ayın 15 inde inşallah Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Selim Kılınç yazdı: Malzemeyi gördüm aybaşını bekliyorum Yunus hocam yaptırsaydım veya yapsaydım fotoğraf muhakkak çekerdim. Kusura bakma ayın 15 inde inşallah Biz de bakalım bari. Sağol. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Selim bey sizi bekliyoruz ne oldu yaptırdınız mı? Fiyat ne imiş merakta kaldık çarşamba kayseri deyiz Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Mete Yaban yazdı: Selim bey sizi bekliyoruz ne oldu yaptırdınız mı? Fiyat ne imiş merakta kaldık çarşamba kayseri deyiz Vallaha Mete bey daha öncedende dediğim gibi memuriyetten dolayı ayın 15 ini bekledim hafta sonuna denk geldiğinden hiç birşey yapamadım hafta içine ilave ek görevler derken salı çarşamba muhtemelen bilgi muhakkak vereceğim resimli olarak görevimiz arkadaşlar Telefonla da bilgi alabilirsiniz ayrıca Yorum bağlantısı
Hasan Belen 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Tavsiyede bulunayim . Aynalari mutlaka sökerek takın. Şeffaf silikon bulundurun. Lastikleri sıkıştırıp taktıktan sonra silikonun ucunu lastik sıyırıcının altına baştan başa sıkın. Aynaları çıkardıktan sonra cam sıyırıcının tam oturmadığı yerleri silikonla doldurun. Arka camdaki ghia yazan kapağı çıkarip öyle takın. Gerekli yerleri silikonlayin. Rüzgar sesi kesiliyor. :-) 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 super bi haber . ya bu tarafta bumazsam bende tel.edip istiycem Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Lpg tesisatım ısıtmıyordu baktım paralel bağlanmış lpg regülatörü ve kalorifer borularına 2 T attırdım. Termostat evine giden hortumu gerizekalılar değiştirmediler patlattı 15 cm var yok neyse Yaşar ustamın yanına gittim halletti sağ olsun sıyırıcıları da araya giren işlerden dolayı yaptıramadım yaptırır yaptırmaz resimleri yayınlayacağım kusura bakmayın beyler anca. Yalnız bizim ustanınkin de orta kısmında sanki nikelaj demir yoktu gittim baktım fakat usta böylesinin daha iyi olduğunu söyledi. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Selim Kılınç yazdı: Lpg tesisatım ısıtmıyordu baktım paralel bağlanmış lpg regülatörü ve kalorifer borularına 2 T attırdım. Termostat evine giden hortumu gerizekalılar değiştirmediler patlattı 15 cm var yok neyse Yaşar ustamın yanına gittim halletti sağ olsun sıyırıcıları da araya giren işlerden dolayı yaptıramadım yaptırır yaptırmaz resimleri yayınlayacağım kusura bakmayın beyler anca. Yalnız bizim ustanınkin de orta kısmında sanki nikelaj demir yoktu gittim baktım fakat usta böylesinin daha iyi olduğunu söyledi. Nikelaj demirsiz daha iyi olamaz . bizim aldiklarimizda nikelajsız istediğiniz kadar sıkıştırınca fitil bir miktar. Oynuyor. Ve bu yüzden silikon kullanmak lazım. Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 yunus emre bey istesem benim için temin edebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Gökhan Çelik2 yazdı: yunus emre bey istesem benim için temin edebilirmisiniz. Gökhan bey ben istanbula izne geldiğimde oradan temin ettim zaten şu an ordudayım. Yorum bağlantısı
Ethem Yaralı 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 (düzenlendi) Merhaba , Arkadaşlar benim aracımda bu sabah farkettiğim bir durum söz konusu camın iç tarafında kapı döşemelerinin oturduğu yer ile cam arasında rahat bir camlık boşluk var bu orjinalindemi böyle yoksa iç taraftada bir sıyırıcı vs mevcutmu olması gerekiyor ? Aşağıdaki resimde yunus hocamın resmi üzerinde olan boşluğun hemen hemen aynısı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. 26 Mayıs 2016 tarihinde Ethem Yaralı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Ethem Yaralı yazdı: Merhaba , Arkadaşlar benim aracımda bu sabah farkettiğim bir durum söz konusu camın iç tarafında kapı döşemelerinin oturduğu yer ile cam arasında rahat bir camlık boşluk var bu orjinalindemi böyle yoksa iç taraftada bir sıyırıcı vs mevcutmu olması gerekiyor ? Aşağıdaki resimde yunus hocamın resmi üzerinde olan boşluğun hemen hemen aynısı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. evet bir sıyırıcıda iç kısımda var sizde yok Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 (düzenlendi) Sağol Yaşar Usta "İşin gücün rastgelsin." Adres: IHLAMUR KÖPRÜSÜ POLİS NOKTA KAVŞAĞI 7 Haziran 2016 tarihinde Selim Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Yunus Emre Bey'e ve Selim Bey'e yardımları için teşekkürler. Hem cam sıyırıcılar yenilendi, hem de Ekrem SAYAN Bey gibi bir usta ile tanışmama vesile oldular. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Başımızdan kaza geçti çok şükür teslim aldım aracımı fakat arkadaşlar kusura bakmayın ben daha parayı bulup yaptıramadım yaptırıp yaptırmaz resimleri paylaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Değişim sonrası yeni cam sıyırıcı Yorum bağlantısı
Köksal Mandıracı 6 Temmuz 2016 Paylaş 6 Temmuz 2016 Elinize saglik.Emek verilen her sey kutsaldir.Ayri bir haz verir insana.Para ile herkes yapar..Onemli olan el emegi ile yapmaktir.Ugrasmak,emek vermek..Sonunda basarmanin mutlulugu tarif edilemez.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Kabasakal 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Bu cam sıyırıcı sorunu benim içinde önemli bir sorundu. Ancak Ustaellerde komple boya esnasında orjinalini alıp yeniledim. O kadar güzel oldu ki anlatamam. Cam iniş-çıkışları yağ gibi. Maliyeti 4 tanesi için 550 tl oldu ama güzel oldu. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 uuyyyyyyy o ne komutan. birde resim atsaydın Yorum bağlantısı
onurdursun 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Sayan ticarette her çeşit fitil mevcut tek kötü yanları pazarlık yapmazlar ne derlerse o SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Çok şükür bende sıfırlattım ellerine sağlık Yaşar usta Yorum bağlantısı
Recommended Posts