Hüseyin Sönmez 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hepinizin ellerine sağlık, çok güzel çalışmalar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Harika çalışmalar. Müthiş yetenekler. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 güzel çizimler yasir. ne demiş oğuz aral: "gereksiz taramalardan kaçının" 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 güzel çizimler yasir. ne demiş oğuz aral: "gereksiz taramalardan kaçının" Teşekkürler abi,40 dakkalık çizim olunca sıkıyor artık arada gereksizlerle gerekliler karışıyor Çizim ve tonlamalar harika Yasir Çok teşekkürler abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Konuyu hortlatayım Marker kalemlerle daha bi canlı duruyorlar Ellerinze sağlık Efsane 2 araçta benden olsun 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Marker kalemlerle daha bi canlı duruyorlar Ellerinze sağlık Efsane 2 araçta benden olsun Benimkiler seninki kadar keskin hatlı olmuyor hocam. Kullanılan kalem ve kağıt farkından olsa gerek. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Benimkiler seninki kadar keskin hatlı olmuyor hocam. Kullanılan kalem ve kağıt farkından olsa gerek. Kuru kalem ve normal A4 kağıdı kullanıyorum,bi gölgelere siyah boardmarker kullanıyorum o kadar Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Kuru kalem ve normal A4 kağıdı kullanıyorum,bi gölgelere siyah boardmarker kullanıyorum o kadarBen hepsini marker ile yapmaya çalışıyorum. Aslında manga renklendirme setleri var ama biraz tuzlu. Birde senin gibi deneyelim bakalım ne olacak? HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Ben hepsini marker ile yapmaya çalışıyorum. Aslında manga renklendirme setleri var ama biraz tuzlu. Birde senin gibi deneyelim bakalım ne olacak? HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Marker la ton tutturmak kolay özellikle de bir rengin 30 40 tane ayrı tonu bulunuyor biraz kolaya kaçıyor.Bende var marker ama kullanmıyorum Kuru boyayla daha zor ve daha zevkli oluyor denemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Mükemmel Teşekkür ederim Mehmet abi 16 dakika önce, Cem Işık yazdı: Bmw özellikle çok güzel..elinize sağlık Bmw de diğerlerine nazaran biraz uğraşmıştım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 (düzenlendi) yetenek işte.. maşaAllah.. bmw nin plaka falan hatlar çizgiler bilgisayar baskısı gibi, cetvel gibi bir şey kullandın mı? yazımda çirkin resmim de berbat, cin aliyi bile zor çiziyorum kafa yuvarlak olduğundan:=) 8 Kasım 2017 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 15 dakika önce, Osman Bilgin yazdı: yetenek işte.. maşaAllah.. bmw nin plaka falan hatlar çizgiler bilgisayar baskısı gibi, cetvel gibi bir şey kullandın mı? yazımda çirkin resmim de berbat, cin aliyi bile zor çiziyorum kafa yuvarlak olduğundan:=) Çok teşekkür ederim ,Cetvel kullanmıyorum abi direk Allah ne verdiyse çiziyorum Biraz otursanız aslında başarırsınız Allah herkesin kabiliyetini farklı vermiş tekrardan teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts