Halit Demir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 evime eşimle kullanmak için manyetik koşu bandı almak istiyorum . taşınmasının ve fazla yer kaplamaması benım açımdan avantajları diyebilirim. bahsettiğim koşu bandından kullanan tecrubesi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum. özellikle uzun ömürlü olur mu onu merak ediyorum http://www.hepsiburada.com/fox-fitness-lotus-katlanabilir-manyetik-kosu-bandi-p-SPORKONKSBFOX050?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMKk9svW48oCFSwW0wodYQkDYQ Yorum bağlantısı
Metin Çilo 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Genel bir tesbit koşu bandı kullanıcıları 2 hafta sonra kullanmayı bırakıyorlar. Ayrıca koşu bantları dizlerdeki elastik yapıya zarar veriyor sağlığı olumsuz etkiliyor. En güzeli doğal yürüyüş ve bol su içmek. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Motorlu olmadigi icin muhtemelen cok fazla gurultu olmayacaktir; ancak apartmanda oturuyorsaniz ve alt katta komsulariniz varsa, kosu bandi kullanilirken mutlaka alt kata "tap tap tap" seklinde (adim atma sesi) gidecektir. Komsunuz da hassas ise rahatsiz olabilir. Bunlar disinda Metin Bey'in de dedigi gibi kosu bandi veya benzeri ev icerisindeki spor aletleri bir sure sonra kullanilmiyor, cok yer kaplayan camasir askisi gorevi gormeye basliyor. Nacizane tavsiyem; en iyisi disarida yurumek. Saglikli gunler Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Daha sessiz olması için bisiklet tercih edilebilinir... Yorum bağlantısı
Halit Demir 7 Şubat 2016 Yazar Paylaş 7 Şubat 2016 tabiki en güzeli doğa yürüyüşü ama blunduğum ilçede güvenlik sorunu var dışarı çıkamıyoruz oyle oluncada kilo sorunu başgösterdi. bisiklet de var ama oda kalçayı çok ağrıtıyor kullanamadık Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 tabiki en güzeli doğa yürüyüşü ama blunduğum ilçede güvenlik sorunu var dışarı çıkamıyoruz oyle oluncada kilo sorunu başgösterdi. bisiklet de var ama oda kalçayı çok ağrıtıyor kullanamadık bisikletin oturmalı olanlarından değilde kollu olanlarından var. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9OO5VzoAEWg9cYSDKM1NNVXN9B-yLt8on4RoIlXXSIMdV-Bh8sA bunlar bi hayli iyi...değerlendirmenizi öneririm.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts