İbrahim Uysal 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 herkese merhaba arkadaşlar 2006 model connect yakıt göstergesi sorunu yaşıyoruz. Bazen full gösteriyor bazen yarım bazen çeyrek bazen gösterge hiç çalışmıyor. Gösterge ben aracı çipsiz çalıştırdıkdan sonra böyle oldu sebebi ne olabilr sizce ?? bazı arkadaşlar çipsiz nasıl çalıştı diye düşünebilirler çipli olan anahtarın ucu boşta dönüyordu bende kapı anahtarıyla çipli anahtarı bitişik tutup çipsiz anahtarla çalıştırdım o günden beri yakıt göstergesi bu durumda cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Siz çipli çalıştırmışsınız.. Sorunun onunla alakası yok.. Şamandranız bozuktur.. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Şamandra bozuk. Aynı model connectimiz var, servis 1000 tl istedi. Bozuk halde kullanıyoruz hala Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal 6 Şubat 2016 Yazar Paylaş 6 Şubat 2016 Şamandra bozuk. Aynı model connectimiz var, servis 1000 tl istedi. Bozuk halde kullanıyoruz hala şamandıra için 1000 tl nedir ya hiç yaptırmam daha iyi immo iptal nasıl ettnizi? immo yu iptal etmedik çipli anahtarı çipsiz anahtarla birlkte tutup aracı çipsiz anahtarla çalıştırdım çip yakınında oldugu için araç tepki verdi Siz çipli çalıştırmışsınız.. Sorunun onunla alakası yok.. Şamandranız bozuktur.. cevabınız için teşekkürler bu olay tam o ana denk geldigi için ben araç beyninden kaynaklandıgını düşünüyordum Yorum bağlantısı
Recommended Posts