Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 sebep? Yapacağımdan değil.. Ankara'ya kadar sakindim, Bassaydım 5 saat olurdu, manasında.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Yapacağımdan değil.. Ankara'ya kadar sakindim, Bassaydım 5 saat olurdu, manasında.. ülen bütün millet radar radar diye ağlıyo,bu adam torpilli herhalde.ceza yemedin mi radardan? aha da ihbar ediyorum,adam hız sınırlarını delik deşik etmiş,nerde bu devlet nerde bu millet 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 ülen bütün millet radar radar diye ağlıyo,bu adam torpilli herhalde.ceza yemedin mi radardan? aha da ihbar ediyorum,adam hız sınırlarını delik deşik etmiş,nerde bu devlet nerde bu millet Valla en son radar cezamı 2000 yılında yemiştim. Bilirim radar noktalarını. Ben olsam nereye koyardım derim hep. ilçe girişlerinde sakinimdir. Şehir içinde sakinimdir. Virajlı ve rampalı yollarda basarım. Düzde sakinimdir. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Şehiriçinde basmayın , bir de önünüzdeki araçları sıkıştırmayın, yeter. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Valla en son radar cezamı 2000 yılında yemiştim. Bilirim radar noktalarını. Ben olsam nereye koyardım derim hep. ilçe girişlerinde sakinimdir. Şehir içinde sakinimdir. Virajlı ve rampalı yollarda basarım. Düzde sakinimdir. Butun radarlara dusuyorum yilda 4-5 [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Şehiriçinde basmayın , bir de önünüzdeki araçları sıkıştırmayın, yeter. Şehir içi sıkıntı yok.. Uzun yolda zaten ruhları duymaz ben geçerken Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Aynen:) Instagramda butun soloturk, turkyildizlari vs takipleri bende [emoji23] Hatta bu haberi de ordan aldim. Nat Geo da Ucak Kazasi Raporunu hic kacirmam. Flight Simulator bulursaniz bana da soyler misiniz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250054-aramızda-pilot-havacı-sanal-pilot-varmı/konusunu canlandırabiliriz flight simulator işi kolay ama flight simulator bir oyun, asıl olay boeing in offical olarak lisansladığı uçuş simulator yazılımı. yardımcı olabilirim. deli gibi bir instagram kullanıcısı olarak mutlaka ve mutlaka hostesbeyoglum ' u takip edin havacılarla ilgili çok geyik dönüyor ben takipteyim Aslında oyunu bulmak kolay da, joystick şart, ve diğer bazı uçuş ekipmanları, hakkı ile uçmak için... Bi ara araştırmıştım basit uçuşlar yapayım diye çok detay var extreme landing diye bir mobil oynuyorum onda da detay çok, ve keyifli Flypgs ülkemizde sanal pilotlara çok büyük destek vermektedir (reklam olarak algılanmasın sebebi ise tam olarak Sosyal sorumluluk projesi olması.) siz hiç bir hava yolunun kurallarına, checklistlerine, sınırlamalarına, rotalarına vb bir sürü şeye ulaşamazken flypgs durumuzu değerlendirerek ve kendi kendinizi eğitebilmişseniz 60 milyon dolarlık boeing 737 simulatorunun kontrolünü size bırakabiliyor. flypgsva.org u incelemenizi tavsiye ederim. Tamam ben de bakayim o oyuna. Bu arada diger basliktan konusalim mi bunlari, Ugurcan Bey'in actigi, ona gore daha iyi takip edebiliriz, ben de arastirayim bakalim. çok güzel bir fikir eğer ilgi olursa ki şimdiden heycanlanmaya başladım bile sadece simulatorle ilgili bir başlık bile başlatabiliriz. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250054-aramızda-pilot-havacı-sanal-pilot-varmı/konusunu canlandırabiliriz flight simulator işi kolay ama flight simulator bir oyun, asıl olay boeing in offical olarak lisansladığı uçuş simulator yazılımı. yardımcı olabilirim. deli gibi bir instagram kullanıcısı olarak mutlaka ve mutlaka hostesbeyoglum ' u takip edin havacılarla ilgili çok geyik dönüyor ben takipteyim Flypgs ülkemizde sanal pilotlara çok büyük destek vermektedir (reklam olarak algılanmasın sebebi ise tam olarak Sosyal sorumluluk projesi olması.) siz hiç bir hava yolunun kurallarına, checklistlerine, sınırlamalarına, rotalarına vb bir sürü şeye ulaşamazken flypgs durumuzu değerlendirerek ve kendi kendinizi eğitebilmişseniz 60 milyon dolarlık boeing 737 simulatorunun kontrolünü size bırakabiliyor. flypgsva.org u incelemenizi tavsiye ederim. çok güzel bir fikir eğer ilgi olursa ki şimdiden heycanlanmaya başladım bile sadece simulatorle ilgili bir başlık bile başlatabiliriz. Sizdeki bu heyecan bizi de heveslendirdi:) Baslik zaten Mehmet Bey tarafindan yeniden aktif hale getirildi dun. Boeing yazilima nasil erisecegiz, hangi baslik altindan devam edelim bunlara ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Şehir içi sıkıntı yok.. Uzun yolda zaten ruhları duymaz ben geçerken Emmi ist kayseri rekorum 4,17 dk içinde mazot alımı var 3 depodan 13-15 dk toplam kayseriye girdiğimde ortlm hız 203 idi yakıt tüketimi 12 14 lt Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Emmi ist kayseri rekorum 4,17 dk içinde mazot alımı var 3 depodan 13-15 dk toplam kayseriye girdiğimde ortlm hız 203 idi yakıt tüketimi 12 14 lt Ticari araca dönmene sevindim [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts