Ugurcan Yogun 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 uçmak bizim işimiz (deermişim) korkacak bişey yok,bugüne kadar yere inmeyen hiçbir uçak olmamıştır MH370 hala kayıp olarak gözüküyor bulunan parçalar %100 kayıp uçakla eşleşebilmiş değil Bu arada Forumda Havacılık ile ilgili bir kaç konu açtım ama pek ilgi görmedi Sanal Pilotluk falan Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 MH370 hala kayıp olarak gözüküyor bulunan parçalar %100 kayıp uçakla eşleşebilmiş değil Bu arada Forumda Havacılık ile ilgili bir kaç konu açtım ama pek ilgi görmedi Sanal Pilotluk falan Evet cok ilginc ya, onu takip ediyorum ara ara ama... Hicbirsey bulunmadi degil mi, ise yarar yani? MH370 hala kayıp olarak gözüküyor bulunan parçalar %100 kayıp uçakla eşleşebilmiş değil Bu arada Forumda Havacılık ile ilgili bir kaç konu açtım ama pek ilgi görmedi Sanal Pilotluk falan Oyle mi, karistirayim biraz... Kapanmadi ise konular.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Havacılık çok fazla ilgimi çekiyor, zamansızlık ve imkansızlıktan eve şöyle bi flight simulator kuramadım ama devamlı iniş ve kalkış videoları, instagram üzerinden pilot hesapları takip edip iç geçiriyorum. THY de son yıllarda büyük bir ivme ile büyüyor. İstikrar devam eder dilerim.. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Havacılık çok fazla ilgimi çekiyor, zamansızlık ve imkansızlıktan eve şöyle bi flight simulator kuramadım ama devamlı iniş ve kalkış videoları, instagram üzerinden pilot hesapları takip edip iç geçiriyorum. THY de son yıllarda büyük bir ivme ile büyüyor. İstikrar devam eder dilerim.. Aynen:) Instagramda butun soloturk, turkyildizlari vs takipleri bende [emoji23] Hatta bu haberi de ordan aldim. Nat Geo da Ucak Kazasi Raporunu hic kacirmam. Flight Simulator bulursaniz bana da soyler misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Aynen:) Instagramda butun soloturk, turkyildizlari vs takipleri bende [emoji23] Hatta bu haberi de ordan aldim. Nat Geo da Ucak Kazasi Raporunu hic kacirmam. Flight Simulator bulursaniz bana da soyler misiniz? Aslında oyunu bulmak kolay da, joystick şart, ve diğer bazı uçuş ekipmanları, hakkı ile uçmak için... Bi ara araştırmıştım basit uçuşlar yapayım diye çok detay var extreme landing diye bir mobil oynuyorum onda da detay çok, ve keyifli Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Aslında oyunu bulmak kolay da, joystick şart, ve diğer bazı uçuş ekipmanları, hakkı ile uçmak için... Bi ara araştırmıştım basit uçuşlar yapayım diye çok detay var extreme landing diye bir mobil oynuyorum onda da detay çok, ve keyifli Tamam ben de bakayim o oyuna. Bu arada diger basliktan konusalim mi bunlari, Ugurcan Bey'in actigi, ona gore daha iyi takip edebiliriz, ben de arastirayim bakalim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Havacılık çok fazla ilgimi çekiyor, zamansızlık ve imkansızlıktan eve şöyle bi flight simulator kuramadım ama devamlı iniş ve kalkış videoları, instagram üzerinden pilot hesapları takip edip iç geçiriyorum. THY de son yıllarda büyük bir ivme ile büyüyor. İstikrar devam eder dilerim..Ben de uçak kazası raporları ve fırtınada iniş videoları izleyip izleyip tırsıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben de uçak kazası raporları ve fırtınada iniş videoları izleyip izleyip tırsıyorum. Simdi anlasildi Mehmet Bey[emoji23][emoji23][emoji23] Ama bana hic etki etmiyor:) En son 13,5 saat uctum [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben de uçak kazası raporları ve fırtınada iniş videoları izleyip izleyip tırsıyorum. Abi o kadar detaylı işler ki, o kaza raporları ve incelemeler bile heyecanlandırıyor Keşke pilotluk için uğraşsaydım diye yakınıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben de 6 saat. Mecidiyeköyden Nevşehire 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben de 6 saat. Mecidiyeköyden Nevşehire Servet Bey in ki gibi durmali, molali mi [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Abi o kadar detaylı işler ki, o kaza raporları ve incelemeler bile heyecanlandırıyor Keşke pilotluk için uğraşsaydım diye yakınıyorum Lastik havası düşük diye uçak düşer mi ya. Yandı ve düştü. Mondeo olsa esp yolda tutardı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Lastik havası düşük diye uçak düşer mi ya. Yandı ve düştü. Mondeo olsa esp yolda tutardı Başka bişey olmuştur ona ya Uçak şuan en güvenli ulaşım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Servet Bey in ki gibi durmali, molali mi [emoji23]Yarım saat, hediye molası. Ağırlık yspmasın diye yemek bile yemem yolda Başka bişey olmuştur ona ya Uçak şuan en güvenli ulaşım Taksi yaparken yanmış lastik ve o şekilde kalkmış. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Yarım saat, hediye molası. Ağırlık yspmasın diye yemek bile yemem yolda [emoji23][emoji23][emoji23] konular hep birbirine baglaniyor buradan da direk kilo konusu aklima geliyor, ama kirletmemek adina yazmayacagim [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Yarım saat, hediye molası. Ağırlık yspmasın diye yemek bile yemem yolda Taksi yaparken yanmış lastik ve o şekilde kalkmış. Petlas değilmiş herhalde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 [emoji23][emoji23][emoji23] konular hep birbirine baglaniyor buradan da direk kilo konusu aklima geliyor, ama kirletmemek adina yazmayacagim [emoji23]Bu forumda hiç bir konu başladığı dalda bitmiyor. Rahat olun. Petlas değilmiş herhalde Petlas olsa yanmazdı yaa Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Bu forumda hiç bir konu başladığı dalda bitmiyor. Rahat olun. [emoji23][emoji23][emoji23] Tamam tesekkurler Bu dusunce ile tabi gobek zor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Haha. Konu petlas, anında. [emoji23][emoji23][emoji23] Tamam tesekkurler Bu dusunce ile tabi gobek zor Olacak o göbek birgün. Ümitliyim. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Lastik havası düşük diye uçak düşer mi ya. Yandı ve düştü. Mondeo olsa esp yolda tutardı Ben saka yapiyorsunuz sandim, lastik de sizi mi bulmus [emoji23] Dustu derken ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben saka yapiyorsunuz sandim, lastik de sizi mi bulmus [emoji23] Dustu derken ? Uçak kazası raporları yaa.. Bu bölümü kaçırmışınız demekki. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Bu forumda hiç bir konu başladığı dalda bitmiyor. Rahat olun. Petlas olsa yanmazdı yaa [emoji23][emoji23][emoji23] konular hep birbirine baglaniyor buradan da direk kilo konusu aklima geliyor, ama kirletmemek adina yazmayacagim [emoji23]Hemen önemli mevzuya girelim THY nin bizinısta yemekleri iyi diyolar[emoji14] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Uçak kazası raporları yaa.. Bu bölümü kaçırmışınız demekki. Ahahahah ben size denk geldi sandim [emoji23] Heralde inis takimlari surttu yere dustu gibi algiladim [emoji23] Bambaska bir alemdeymisim[emoji23] Demek uykum geldi:) En son Boeinglerin serva valf hatasinda kaldim, 80lerdeki uretim hatalarindan dolayi, dusen ucaklarda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Hemen önemli mevzuya girelim THY nin bizinısta yemekleri iyi diyolar[emoji14] Hah tamam. Tam oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts