İçeriğe Yönlendir

Thy Basarisi

Guest Misafir

Recommended Posts

Guest Misafir

Turk Hava Yollari hizla buyumeye devam ediyor, bugun 300. ucagi filolarina eklemisler. Asagida sosyal medya hesaplarindan birinde paylasimlari:

b6e22771756203ed551ba4b11dc5f754.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Tek rakibim THY [emoji23]

İyyy,kendimden tiskindim [emoji13]

Siz yapmasaniz bile biri yapacakti bunu [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

İçindeki koltuklar ve mutfak yerli üretim.

Evet ben de sonradan duydum hatta simdi Comfort Class konfigurasyonlarini Business Class a ceviriyorlarmis.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Tek rakibim THY

İyyy,kendimden tiskindim

Ben üyeliğimi sildirmek istiyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

300.ncü yolcu uçağımızı mı üretmişiz ne olmuş, tam olarak nasıl büyümüş thy. :unsure2:

Buyume Filoda gorebileceginiz uzere, uretimden umitli olmaniz ne guzel, otomobil bile uretemezken..

Benim hic mi hic umidim yok. Boeing, Airbus ozellikle Boeing piyasayi kapatmaya devam edecek bence.

Sizce daha farkli nasil bir buyume olabilirdi, tam olarak nasil buyumus derken?

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

arkasına devleti alıp büyüyen birçok devlet havayolları var. katar, emirates, singaupr vs. 

acaba gerçekten kar ediyor mu THY?  bütün yerler binalar ona ait mülk. kira derdi yok. 

her halukarda reklamasyon amacıyla iyi olan bir durum ülke için.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bilet rakamları belli, kâr etmmeme durumu yok, iyi gidiyor iyi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

arkasına devleti alıp büyüyen birçok devlet havayolları var. katar, emirates, singaupr vs.

acaba gerçekten kar ediyor mu THY? bütün yerler binalar ona ait mülk. kira derdi yok.

her halukarda reklamasyon amacıyla iyi olan bir durum ülke için.

Bilmiyorum hic Lounge Istanbul'u kullandi veya gordunuz mu ama, gecen haftalarda yurt disi seyahatim icin Lounge Istanbul'u kullandim, revize edilmis, benim gordugum en iyi 2. Lounge diyebilirim (kendi gordugum ulkeler icinde) ve ben sok oldum, buyuklugu, ikramlari, imkanlari, adeta lux bir restaurant.

Ve ben de ayni soruyu sordum kendime;

Acaba gercekten "bu kadar" kar ediyor mu THY ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

lounge olayına tümden karşıyım. insanlar açlıktan çıkmış gibi yiyor. israfkarlar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

lounge olayına tümden karşıyım. insanlar açlıktan çıkmış gibi yiyor. israfkarlar...

Yiyorlarsa iyi, bence UHD den daha iyidir, onda yenmiyor cunku.

Ben de UHD ye karsiyim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Yiyorlarsa iyi, bence UHD den daha iyidir, onda yenmiyor cunku.

Ben de UHD ye karsiyim.

UHD ne?

yiyorlarsa iyi demek istediğinizi de anlamadım. yiyorlar çünkü. "ise" olacak bri durum yok.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Otellerde uygulanan Ultra Hersey Dahiller. Resmen hersey cop oluyor, gunah, israf.

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Otellerde uygulanan Ultra Hersey Dahiller. Resmen hersey cop oluyor, gunah, israf.

Ha evet aynen. iki tane baklava yemek istesen yok. tabak tabak çamur tatlısı yemek serbest.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

UHD ne?

yiyorlarsa iyi demek istediğinizi de anlamadım. yiyorlar çünkü. "ise" olacak bri durum yok.

Yenmeyip cope gitmesindense yensin diyorum ben, insanlarin kendi tercihleri cok veya az yemeleri. Ama gereksiz cope gitmesin diyorum ben. tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Yenmeyip cope gitmesindense yensin diyorum ben, insanlarin kendi tercihleri cok veya az yemeleri. Ama gereksiz cope gitmesin diyorum ben.

yenmezse çöpe gideceğini nerden çıkardınız? dursun masada???   

açık büfe senrdomu gelişmemiş kültülerde olumsuz sonuçlar doğurur. bizde de böyle. ruslarda da böyle israillilerde de.

avrupa bunu aşmış. amerika aşmış.

mideniz çöplük mü ayrıca?

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

E bunlar uzun omurlu tuketim mallari degil ki Mehmet Bey, en fazla ne kadar bekleyebilir ki? Sonu belli...

açık büfe senrdomu gelişmemiş kültülerde olumsuz sonuçlar doğurur. bizde de böyle. ruslarda da böyle israillilerde de.

avrupa bunu aşmış. amerika aşmış.

mideniz çöplük mü ayrıca?

Olaya Lounge olarak bakacaksak tum dunyada boyle, sinirsiz.

Gereginden fazla yiyorsa insanlar onlara sormak lazim mideleri cop mu[emoji23]

Cevap alabilirseniz paylasmanizi rica edecegim[emoji5]

Yorum bağlantısı

Thy'nin iyi yonetildigini dusunuyorum. Tabi ki gercek anlamda iyi yonetmek karliliktan gecer ama cfo veya ceo'su ya da ayarindaki yoneticiler icin icsel olan karlilik durumunu disariya bu sirket iyi calisiyor olarak lanse edebilmek de o kadar buyuk dissal bir basari. Reklamlara arada siyaset karissa da son zamanlarin en bizden reklamlari. Su anda boeing ve airbus ile bildigim kadari ile en buyuk alim anlasmasi yapan sirket. Yani ureticiler thy'ye calisiyor. Arada anadolujet sunexpresse kaydi galiba ama sermayeyi yatirim icin kullandilarsa ilerde sirkete katkisi buyuk olacaktir.

Milli havayolunu milli prestij olarak goren bir yapidayim. Bu kuruma toz kondurmak icimden gelmiyor. Insallah gelecek nesillere de bu hissi yasatacak sekilde isletiliyor ve yapilandiriliyordur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Thy'nin iyi yonetildigini dusunuyorum. Tabi ki gercek anlamda iyi yonetmek karliliktan gecer ama cfo veya ceo'su ya da ayarindaki yoneticiler icin icsel olan karlilik durumunu disariya bu sirket iyi calisiyor olarak lanse edebilmek de o kadar buyuk dissal bir basari. Reklamlara arada siyaset karissa da son zamanlarin en bizden reklamlari. Su anda boeing ve airbus ile bildigim kadari ile en buyuk alim anlasmasi yapan sirket. Yani ureticiler thy'ye calisiyor. Arada anadolujet sunexpresse kaydi galiba ama sermayeyi yatirim icin kullandilarsa ilerde sirkete katkisi buyuk olacaktir.

Milli havayolunu milli prestij olarak goren bir yapidayim. Bu kuruma toz kondurmak icimden gelmiyor. Insallah gelecek nesillere de bu hissi yasatacak sekilde isletiliyor ve yapilandiriliyordur.

Saygilarimla.

+1000

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

E bunlar uzun omurlu tuketim mallari degil ki Mehmet Bey, en fazla ne kadar bekleyebilir ki? Sonu belli...

Olaya Lounge olarak bakacaksak tum dunyada boyle, sinirsiz.

Gereginden fazla yiyorsa insanlar onlara sormak lazim mideleri cop mu[emoji23]

Cevap alabilirseniz paylasmanizi rica edecegim[emoji5]

amaç polemikse devam edebilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...