İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Önder Özcan

13.40 a baksanız yeter :shok:

videonun kapak fotoğrafı da kötüymüş yahu

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Buda benim araç kametasından, sonları iyi izleyin.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Buda benim araç kametasından, sonları iyi izleyin.

Üç kişilik servis minibüsü gibi birşey olmuş. Lokman hocam Allah korumuş son dakika süprizinden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Saygıyı ve sabrı karşıdan beklediğimiz sürece bu görüntüler sürüp gidecek maalesef. 

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum izleyince paylaşmak istedim. Ford Club'ın başına böyle birşey gelmemiştir herhalde  :)

Yorum bağlantısı
Serkan Çevik

Geyiğine hoş olmuş eğlenceli , ancak reel de hiç bir bmw'ci audicileri ti ye almaz sallamaz :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Geyiğine hoş olmuş eğlenceli , ancak reel de hiç bir bmw'ci audicileri ti ye almaz sallamaz :)

Serkan kardeşim, imzan çok güzel ama "reel" ne kardeşim? Oldu mu şimdi? :i-ih:

Yorum bağlantısı
Serkan Çevik

Serkan kardeşim, imzan çok güzel ama "reel" ne kardeşim? Oldu mu şimdi? :i-ih:

Murat abicim haklısın pek hoş olmamış ama çevremdeki kişilerce çok kullanılan bir kelime olduğu için bana da sarmış durumda şu sıralar :) 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abicim haklısın pek hoş olmamış ama çevremdeki kişilerce çok kullanılan bir kelime olduğu için bana da sarmış durumda şu sıralar :)

Anlayışın için teşekkürler. Duyarlı bir insan olduğun belli. Biraz daha dikkat edersin, olur biter. ;) Çevrene de söyle kullanmasınlar. Senin sözcüklerin sarsın onları. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Çevik

Anlayışın için teşekkürler. Duyarlı bir insan olduğun belli. Biraz daha dikkat edersin, olur biter. ;) Çevrene de söyle kullanmasınlar. Senin sözcüklerin sarsın onları. :D

uyardığın için ben tşk ederim , saygılar hayırlı geceler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum izleyince paylaşmak istedim. Ford Club'ın başına böyle birşey gelmemiştir herhalde  :)

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

uyardığın için ben tşk ederim , saygılar hayırlı geceler.

Sağ ol Serkan'cım, sana da.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...