İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Önder Özcan

Estağfurullah abi. :) Benim istihkakım doldu yayınevinden. Evde fazladan varsa seve seve hediye edebilirim. Baya bir dağıtmıştım çünkü. 

kitap isteme konusunda şaka yaptım.programda hocan söylüyor ya,"yazardan kitap istemek ne demektir,muslukçudan musluk istiyorlar mı " diye.ona ithafen söyledim :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

biraz önce haberlerde izledim. Köpekten trafik dersi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç
(düzenlendi)

Bunu bir izleyin derim motorcuların İst. da trafik canavarını alt etmesi süper olmuş :good1:

"Alırsın FORD olursun LORD" atasözünü yanlış anlayıp kendini kaptıran çılgın Türk  :D hemide fiestalı :fiuw:

tarihinde Bahadır Kılınç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ondan sonra mokoko :)

Çarpışmadan sonraki suratlarındaki aptallık çok iyi. Geberip gitselerdi keşke. Kamyona bir şey olmayaydı daha iyiydi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Çarpışmadan sonraki suratlarındaki aptallık çok iyi. Geberip gitselerdi keşke. Kamyona bir şey olmayaydı daha iyiydi.

:shok:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

:shok:

Kerem'cim, ben bir alkollü vaziyette araç kullananlara bir de bu tip trafiğe açık alanda böyle aptalca hareketler yapıp başka insanların da hayatlarını tehlikeye atanlara acımıyorum. Bunlar geberecek ki ortalık bir nebze temizlenecek. Oradaki kamyoncu mu bu arabadakiler mi tercih etsek kimi seçerdik? ;) Bugün ona, yarın bana. Alkol alarak araç kulanırken veya bu şekilde araç kullanırken olan olaya kaza demiyorum ben; cinayete teşebbüstür bu. Dolayısıyla bunların temizlenmesi iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bunlar hayatta kaldıkça biz kurallara uyanların hayatları da tehlikede janim. :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem'cim, ben bir alkollü vaziyette araç kullananlara bir de bu tip trafiğe açık alanda böyle aptalca hareketler yapıp başka insanların da hayatlarını tehlikeye atanlara acımıyorum. Bunlar geberecek ki ortalık bir nebze temizlenecek. Oradaki kamyoncu mu bu arabadakiler mi tercih etsek kimi seçerdik? ;) Bugün ona, yarın bana. Alkol alarak araç kulanırken veya bu şekilde araç kullanırken olan olaya kaza demiyorum ben; cinayete teşebbüstür bu. Dolayısıyla bunların temizlenmesi iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bunlar hayatta kaldıkça biz kurallara uyanların hayatları da tehlikede janim. :p

Aynı düşüncelere sahibim merak etme Abim  ;) Sadece şaşırma efekti yapasım geldi  :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...