İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Hay manyaklar bunların tecrit edecen kulvi zarar yaşama :angry::D

Amcamın kaportada değişen boyanan parça derdi yok abi en azından :D bi darbe alsa zaten kendi tecrit olur :D
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

yakında yollar uzay yoluna dönecek:=)

Formula 1 mühendisleri, kendinden dengeli ’Uniwheel Tek teker’ üretti. Uniwheel’den yapılan açıklamada, dünyanın en hafif elektrikli taşıtı olduğu ve ’tak çıkar’ batarya özelliği ile yedek batarya taşınarak mesafeler iki katına çıkarılabildiği belirtildi. Bataryasının deaktif edilebilme özelliği ile, uçaklarda taşınabilen ilk elektrikli tek teker olma özelliği taşıyan ’Uniwheel’, Birçok havayolunun benzer ürünleri bataryasından dolayı uçağa alınmadığı bildirildi.

Uniwheel CEO’su Steve Milton, “Biz Uniwheel olarak, geleneksel düşüncenin hayatı daralttığını düşünüyoruz. Bu yüzden dünyaya içindeki insanlarla birlikte yenilikçi ve iddialı bakıyoruz. Size yepyeni bir ulaşım anlayışı getirerek yaşadığınız şehri yeniden keşfetme ve nostaljik duygular hissetme imkanını sunuyoruz” dedi.

ŞUBAT’TA TÜRKİYE’YE GELİYOR

Şehir trafiğinden bunalanların imdadına yetişmesi beklenen kendinden dengeli elektrikli tek teker ’Uniwheel’in 2016 yılı Şubat ayından itibaren 4 bin 500 TL fiyatla Türkiye’de de satışa sunulacağı bildirildi.

Hareketli cihazların yönünün dengelenmesinde kullanılan jiroskop sayesinde Uniwheel, çalışırken öne ve arkaya devrilmiyor ve kullanıcısının vücut hareketlerinden komut alarak kolayca hızlanabiliyor ya da yavaşlayabiliyor. Akıllı jiroskop özelliği ile Uniwheel, kullanıcısının sürüş şekline göre en güvenli jiroskop modunu otomatik olarak seçiyor. Şehir trafiğinden bunalan ve yürüme mesafelerinde özgürlük ve konfor sağlayan tek teker Uniwheel, hızlı şarj edilmesi, uzun mesafeleri gidebilmesi ve bisiklet hızına çıkabilmesi gibi özelliklerinin yanında, sıfır emisyon ile çevre dostu.

Sağlam ve güvenliği sağlayacak kadar ışıklandırma ile donatılmış bir araç olan, Uniwheel’de bulunan, Uniwheel app özelliği ile anında akıllı güncellemeleri edinmeyi sağlarken, sürüşle ilgili hız, uzaklık, sürüş aralığı gibi istatistikleri sunuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ağırlık 10,8 kg

Lastik çapı 16 inç

Hız 22 Km/h

Batarya kapasitesi 150 watt

Şarj süresi 2 saat

Motor 1500 W (DC fırçasız motor)

Taşıma kapasitesi 120 kg

Mesafe 16 Km/h (Ortalama)

Değiştirilebilen tamponlar

Tak çıkar özellikli lityum piller.

Deaktif özelliği ile pillerin uçakta taşınmaya uygun olması.

Bluetooth 4.0

Parlak led ışık modüller

Kaldırılabilir akü kapakları

Rejeneratif fren

64 Bit işlemci

Üç eksenli jiroskop ve akselerometre

Not: alıntıdır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Radarda yakalanan araçlara sevinen yurdum insanı

İçmiş içmiş çekmiş salak. 6 tane sayıp "5 tane" diyor, "Kısa günü harcı" ne ya? Mal bu, tam mal... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Yediklerimize birde bu gözle bakalım.

'>

mangalclubtr ye şey pardon fordclubtr ye yapılır mı bu  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

mangalclubtr ye şey pardon fordclubtr ye yapılır mı bu  :D

çok bir şey değişeceğini sanmıyorum, kazayla ölmeyelim bizi de... bırak ölmeyi yaralanmayalım, kan kokusunu alıp :exc1:  mındar olmayalım diye....  :shok:  :=)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Gecen ay buraları full gezdim umarim ceza yememişimdir :( tühh bee :(

Şimşek çaktı mı hiç? :spiteful:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yo hayır Ne yanimdaki arkadaşım nede ben Flaş patlamasinı hiç gormedik.

Bu konu Kafama takildı Hocam bugün :(

Flaş patlaması diyince aklıma şu video geldi. :)

Eheheee, görmüştüm bunu. :D

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

mondeo kaplama:)

Yapabilen yapıyor... Yaptığına baktırıyor...  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Wauvvvvv cok merak ediyordum supermis ya, bu malzemeyi sokunce zemin, yuzey nasil oluyor? Hicbirsey kalmiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Araç üzerindeki folyo Çıkartilmak istendiğinde Isıtılarak kolayca çıkartılabiliniyor, en son özel bir losyon ve pamuk ile kisım kısım karasör üzerinden geçtimi cillop gibi tertemiz çıkar. :)

Supermis ya:) Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...