İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)

FEci vurmuş : İşte neden kamera lazım. Yeşilde geçtiğini ispat ediyor. Karşı sürücü ölse ondan sonra uğraş dur yeşilde geçtiğini anlatana kadar mahkemelerde sürün....

LE2Pgj.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ufff ne vurmuş yahu,perde yastıklar hemen açildı. Bizim araçlarda 5 takla atiyor hava yastiği açilmiyor.

Kim suçlu kim suçsuz  Amerikadaki arkadaşıma sordum facebooktan tam net bilgi geldi :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Bildin cinayete teşebbüs arabayı alacan ehliyeti alacan men edecen içiri tıkacan cinayete teşebüsten  :angry:  :angry:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen oyle Abi

Ben izlerken gerildim ya motordakiler çok ciddi yaralandilar çok üzuldum inan. Fakat kiyafetleride hiç uygun değil :( yaralanmaya en buyuk sebep

aynen 

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Minibüs deyip geçme.  Fiat Ducato  Nordschleife pistinde  :shok:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:shok:  tenekeye bak  :D  :D  yalnız kaza yapan araç pert

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Minibüs deyip geçme.  Fiat Ducato  Nordschleife pistinde  :shok:  :bravo:

seatta büyük ihtimal esp yok. olsaydı toparlayabilirdi diye düşünmekteyim.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Hahaha gülme garantili hele 1. dakika 22 inci saniye süper :) Gürmar'a daldım kafada Xiaomi Yi aparatları ile  :D  :rolleyes:  :fiuw:

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hahaha gülme garantili hele 1. dakika 22 inci saniye süper :) Gürmar'a daldım kafada Xiaomi Yi aparatları ile :D:rolleyes::fiuw:

[emoji23] [emoji23] Aklıma rahmetlinin şu parodisi gelmedi değil bakışlar da onu söylemeye çalışıyor sanki.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Hahaha gülme garantili hele 1. dakika 22 inci saniye süper :) Gürmar'a daldım kafada Xiaomi Yi aparatları ile  :D  :rolleyes:  :fiuw:

bit zamanlar 02:38 deki abilere uzaylı gibi bakıyorduk, şimdide sana öyle bakıyoruz. alışırız heralde. o değilde sen normal yürümüşsündür ama, yürüyüşün bayaa komik görünüyor. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...