İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Okan Tansel

Okan, çok tehlikeli. Gece gece koyu renk kıyafet giymenin ve otoyoldan dikkatsizce karşıya geçmeye çalışmanın sonu böyle olabilir. Adam kesin öldü diyorum ben.

Aynen abi zatem ölmediyse inşallah ölmemiştir. bircan nede olsa baya bir hasar vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

:shok:

Abi direk yerimden sıçradım şuan kesin parçalandı bi yerleri

Ya sürücünün yapabileceği pek bir şey yok. Hiç beklemedik bir anda olup bitiyor. Allah kimsenin başına vermesin.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Ayda 2,5 milyar mazot parası

bu kadın milleti bazen kaşınıyor.şiddet olarak değil tabi maduriyet olarak biz bu erkek miletide şeyimize hakim olmayınca ahanda böyle oyuncak oluruz müstahaktır bunun gibilere.

bu arada hatunda  v25 motorlu bir araç var galiba 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Düşün yani aylık 2.5 milyarlık mazot masrafı varsa diğer eksikleri ile artık aylık masrafı 20 milyar ı bulur.Biri ayna versin şuna kendini Angelina Jolie falan zannediyor heralde.

Kadının suçu yok, bir tarafını kaldırırsan sana tekrar yol, su ve mazot parası olarak geri döner. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Garibim adamda hâlâ bakarım diyor.[emoji48]Bu arada bu kadar masraflıymış abla ne iş yapıyo acaba merak ettim.[emoji1]

:D  :D  :D açın kaba dayısı bence ne koparım diye bakıyor. hemcinsimiz molozda hala bakarım diyor erkekle sürdürmiyecek ya bööö :p  :p  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

:D  :D  :D açın kaba dayısı bence ne koparım diye bakıyor. hemcinsimiz molozda hala bakarım diyor erkekle sürdürmiyecek ya bööö :p  :p  :D

Bin bunlar için müstehak diyoruz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:good1: uçkur sevdasının sonu ne var ne yok gider dım dızlak kalır ortada hahahaha

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

abla ne iş yapıyo acaba merak ettim.[emoji1]

Sanırım motor kendileri, onca yakıt tükettiğinine göre :spiteful: tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Sanırım motor kendileri, onca yakıt tükettiğinine göre :spiteful:

:sandalye: harikasın abi cuk diye otordu

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu 1982 yılı Knight Rider'ın, pilot ilk iki bölümünün "Knight of the Phoenix" adıyla film yapıldığını, altyazılarının tarafımdan hazırlandığını ve internette tek olduğunu biliyor muydunuz? Öhöm...  :dance5:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...